Laurent Landi

DADES RÀPIDES
Data de naixement 18 d'octubre de 1977
Lloc de naixement Antibes
País França
Religió No disponible
Edat 44 anys, 0 mesos, 7 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Laurent Landi

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Laurent Landi, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article descobrirem quants anys té Laurent Landi? Amb qui està trobant Laurent Landi ara i quants diners té Laurent Landi?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Laurent Landi

Laurent Landi és un famós Entrenador de gimnàstica , que va néixer el 18 d'octubre de 1977 en França . Laurent Landi (nascut el 18 d'octubre de 1977) és un entrenador de gimnàstica artística i gimnasta jubilat franco-americà. Abans va ser entrenador de l'Acadèmia Mundial de Gimnàstica Olímpica fins al 2017, quan va començar a treballar al World Champions Center com a director de l'equip femení i també com a entrenador en cap de Simone Biles. Landi ha entrenat anteriorment a la campiona mundial i olímpica Madison Kocian i a la campiona mundial Alyssa Baumann. Segons Astròlegs, el de Laurent Landi signe del zodíac és Capricorn .

Després de la seva carrera competitiva, el 1999, Landi va començar a entrenar al seu club d'Antibes. Landi hi va entrenar fins al 2002 quan va començar a treballar al centre d'entrenament de gimnàstica nacional francesa a Marsella, França. El 2004 es va traslladar a Norman, Oklahoma, amb la seva futura esposa, Cecile. A Oklahoma, Landi va ser entrenador a l'Acadèmia de Gimnàstica Bart Conner. Des del 2007, treballa a l'Acadèmia Mundial de Gimnàstica Olímpica. Landi ha treballat amb gimnastes tan destacades com Alyssa Baumann, Madison Kocian, Briley Casanova, Samantha Ogden i Sophia Lee. El 2017, Landi es va traslladar de WOGA al World Champions Centre, on actualment és entrenador en cap de Simone Biles.Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Laurent Landi ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Laurent Landi no és coneguda. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Laurent Landi en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Patrimoni net de Laurent Landi

Laurent Landi és un dels Entrenador de gimnàstica més ric i figura a l'entrenador de gimnàstica més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Laurent Landi el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni i sou de Laurent Landi
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Entrenador de gimnàstica
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Landi va ser membre de la selecció francesa de gimnàstica. Es va formar al Club Olímpic d'Antibes Juan-les-Pins d'Antibes, França. Va ocupar el 12è lloc en la classificació general i va guanyar la medalla de bronze amb la barra alta al Campionat d'Europa júnior de 1994.

Laurent Landi Altura

L'alçada de Laurent Landi No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Laurent Landi Alçada i estadístiques corporals
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Landi viu a McKinney, Texas, amb la seva dona, Cecile, entrenadora de gimnàstica i olímpica (1996), i la filla, Juliette Elvire Landi (nascuda el 2007), una gimnasta competitiva.

Amb qui està sortint en Laurent Landi?

Segons els nostres registres, Laurent Landi és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny de 2021, Laurent Landi's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Laurent Landi. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Laurent Landi!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de Entrenador de gimnàstica més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a França . Laurent Landi celebra l'aniversari el 18 d'octubre de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.