Lois Galgay Reckitt

Exploreu el valor net de Lois Galgay Reckitt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa activista pels drets Lgbt Lois Galgay Reckitt va néixer el 31 de desembre de 1944 als Estats Units.

Mara Keisling

Exploreu el valor net de Mara Keisling, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mara Keisling va néixer el 29 de setembre de 1959 als Estats Units. Mara Keisling (nascuda el 29 de setembre de 1959 a Scranton, Pennsilvània) és una activista nord-americana pels drets dels transgèneres i directora executiva fundadora del National Center for Transgender Equality. És una dona trans i va començar la transició als 40 anys. El 2003, Keisling va fundar el Centre Nacional per a la Igualtat Transgènere per defensar els drets de les persones transgènere als Estats Units.

Rodney Croome

Exploreu el valor net de Rodney Croome, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista pels drets Lgbt Rodney Croome va néixer l'11 d'abril de 1964 a Austràlia.

Frank Mugisha

Exploreu el valor net de Frank Mugisha, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista pels drets Lgbt Frank Mugisha va néixer el 17 de juny de 1979 a Uganda.

Crystal Jang

Exploreu el valor net de Crystal Jang, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós activista pels drets del Lgbt, Crystal Jang, va néixer el 15 de novembre de 1946 als Estats Units.

Rea Carey

Exploreu el valor net de Rea Carey, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa activista pels drets del Lgbt, Rea Carey, va néixer el 22 de desembre de 1966 als Estats Units.

John Abdallah Primer

Exploreu el valor net de John Abdallah Wambere, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista pels drets Lgbt John Abdallah Wambere va néixer el 2 de novembre de 1973 a Uganda.

Cristina E. Martinez

Exploreu el patrimoni net de Cristina E. Martinez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa activista pels drets del Lgbt, Cristina E. Martinez, va néixer el 12 de novembre de 1961 als Estats Units.

Goldie Goldbloom

Exploreu el valor net de Goldie Goldbloom, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa activista pels drets del Lgbt Goldie Goldbloom va néixer el 3 d’octubre de 1964 a Austràlia.

Anjali Gopalan

Exploreu el valor net d'Anjali Gopalan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa activista pels drets Lgbt Anjali Gopalan va néixer l'1 de setembre de 1957 a l'Índia.

Ali Hogg

Exploreu el valor net d'Ali Hogg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista pels drets Lgbt Ali Hogg va néixer el 17 de juny de 1980 a Austràlia.

Andrea Marra

Exploreu el valor net d'Andrea Marra, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa activista pels drets del Lgbt, Andrea Marra, va néixer el 15 d'abril de 1985 a Corea del Sud.

Meg Sneed

Exploreu el valor net de Meg Sneed, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa activista pels drets Lgbt Meg Sneed va néixer el 16 d'agost de 1982 als Estats Units.

Pau Ganguli

Exploreu el patrimoni net de Pablo Ganguli, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Pablo Ganguli va néixer el 23 de novembre de 1983 a l’Índia. Pablo Ganguli (nascut el 23 de novembre de 1983) és un empresari, artista, productor, director i empresari que ha creat i dirigit diversos festivals, moviments i cims internacionals d’arts, literatura, mitjans de comunicació, cinema, moda i cultura a través de la seva organització Liberatum. Després de començar la seva carrera amb missions culturals dirigents al Marroc, Rússia i l'Índia, Ganguli va obtenir el reconeixement pel seu paper en la fundació de la plataforma creativa multimèdia Liberatum.

David Fira

Exploreu el valor net de David Fair, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista pels drets Lgbt David Fair va néixer el 27 d'abril de 1952 als Estats Units.

Sally Huffer

Exploreu el valor net de Sally Huffer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Sally Huffer va néixer el 17 de setembre de 1965 a. Sally Huffer (nascuda el 17 de setembre de 1965) és una activista LGBT nord-americana que resideix a Houston (Texas, EUA).

Richard Grayson

Exploreu el valor net de Richard Grayson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Richard Grayson va néixer el 4 de juny de 1951 als Estats Units. Grayson va néixer el 1951 i va assistir a escoles públiques de Nova York, es va graduar a Midwood High School el 1968. Va assistir al Brooklyn College i va rebre un B.A. en ciències polítiques l'any 1973 i un M.F.A. en escriptura creativa el 1976; Grayson també va rebre un màster en anglès al Richmond College (ara The College of Staten Island) el 1975. Les seves històries van començar a aparèixer a revistes literàries a mitjans dels anys 70, i el 1979, la seva primera col·lecció de contes, With Hitler. a Nova York, es va publicar. El mateix any Grayson, actiu en la política liberal des de la seva adolescència, es va registrar a la Comissió Electoral Federal (FEC) com a candidat a vicepresident dels Estats Units, rebent cobertura de la seva 'campanya' humorística a The New York Times i diverses altres mitjans de comunicació.

Joe Acanfora

Exploreu el valor net de Joe Acanfora, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Joe Acanfora va néixer el 6 de juliol de 1950 als Estats Units. Joseph Acanfora, III va néixer el 1950 de Leonore i Joseph Acanfora, II. Als cinc anys, Acanfora i la seva família es van mudar de Jersey City a Brick Town, Nova Jersey. Acanfora és el més gran dels tres fills, amb una germana nascuda el 1961 i una altra germana nascuda el 1964. De petit, Acanfora estava interessada en el clima i aquest interès es va convertir en una passió per la meteorologia. La seva mare va dir que Acanfora '... una vegada va intentar menjar-se ales de pollastre perquè pogués volar fins als núvols i mirar-les de prop'. Aquesta passió també va ser esperonada pel professor de ciències de setè grau d’Acanfora, que era un antic meteoròleg de la Marina. Acanfora es va graduar com a valedictor de la seva classe a Brick Township High School, a Brick Township, Nova Jersey el 1968.

Becària Bisi

Exploreu el valor net de Bisi Alimi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bisi Alimi va néixer el 17 de gener de 1975 a Nigèria. Bisi Alimi (nascuda Ademola Iyandade Ojo Kazeem Alimi, 17 de gener de 1975) és un activista nigerià pels drets dels gais, orador públic, escriptor de blocs i defensor del VIH/LGBT que va guanyar l'atenció internacional quan es va convertir en el primer nigerià a sortir a la televisió.

Michael Petrelis

Exploreu el valor net de Michael Petrelis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Michael Petrelis va néixer el 26 de gener de 1959 als Estats Units. Michael Anthony Petrelis (nascut el 26 de gener de 1959) és un activista nord-americà contra la sida, activista pels drets LGBTQ i blogger. El 1985 se li va diagnosticar la síndrome d’immunodeficiència adquirida (SIDA) a la ciutat de Nova York, Nova York. Com a membre de Lavender Hill Mob, precursor de la Coalició SIDA per Unleash Power (ACT UP), va ser un dels primers activistes contra la sida a protestar per les respostes a la malaltia. Va ser membre cofundador d’ACT UP a la ciutat de Nova York, Nova York, i més tard va ajudar a organitzar capítols d’ACT UP a Portland, Oregon, Washington, D.C. i New Hampshire, així com el Projecte Presidencial ACT UP. Petrelis també va ser membre fundador de Queer Nation / National Capital, el capítol de Washington D.C. de la militant organització de drets LGBTQ.