Joanna Shields

Exploreu el valor net de Joanna Shields, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Life Peer Joanna Shields va néixer el 12 de juliol de 1962 al Canadà.

Rosalind Howells, baronessa Howells de St Davids

Exploreu Rosalind Howells, el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, el 2021 de la baronessa Howells de St Davids! Famous Life Peer Rosalind Howells, la baronessa Howells de St Davids va néixer el 10 de gener de 1931 al Regne Unit.

Anne Jenkin, baronessa Jenkin de Kennington

Exploreu Anne Jenkin, la baronessa Jenkin de Kennington, el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, el 2021! La famosa Anne Jenkin, baronessa Jenkin de Kennington va néixer el 8 de desembre de 1955 al Regne Unit. Jenkin va néixer Anne Caroline Strutt el 8 de desembre de 1955 a l'Hon. Charles Strutt i l'Hon. Jean Davidson. El seu pare és fill del físic, el quart baró Rayleigh, de la seva primera dona, Lady Hilda Clements. La seva mare és filla del polític conservador el primer vescomte Davidson i de la baronessa Northchurch.