Lim Byeong-wuk

DADES RÀPIDES
Data de naixement 30 de setembre de 1995
Lloc de naixement Província de Gyeonggi
País Corea del Sud
Religió No disponible
Edat 26 anys, 0 mesos, 21 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Lim Byeong-wuk

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Lim Byeong-wuk, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Lim Byeong-wuk? Amb qui surt Lim Byeong-wuk ara i quants diners té Lim Byeong-wuk?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Lim Byeong-wuk

Lim Byeong-wuk és una famosa Jugador de beisbol , que va néixer el 30 de setembre de 1995 dins Corea del Sud . Segons els astròlegs, Lim Byeong-wuk's signe del zodíac és lliura .

Lim Byeong-wuk (coreà: 임병욱; nascut el 30 de setembre de 1995) és un jugador de centre de beisbol professional sud-coreà que actualment juga als Kiwoom Heroes de la Lliga KBO.el patrimoni net de dennis orcollo

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Lim Byeong-wuk ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Lim Byeong-wuk. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Lim Byeong-wuk en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Valor net de Lim Byeong-wuk

Lim Byeong-wuk és un dels jugador de beisbol més ric i apareix al jugador de beisbol més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Lim Byeong-wuk el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i sou de Lim Byeong-wuk
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Jugador de beisbol
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Alçada Lim Byeong-wuk

Alçada de Lim Byeong-wuk 6 peus 1 polzada pes 184 lliures i mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Lim Byeong-wuk
Alçada 6 peus 1 polzada
Pes 184 lliures
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible

Amb qui surt Lim Byeong-wuk?

Segons els nostres registres, Lim Byeong-wuk és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Lim Byeong-wuk’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per Lim Byeong-wuk. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Lim Byeong-wuk!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de jugador de beisbol més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Corea del Sud . Lim Byeong-wuk celebra el seu aniversari el 30 de setembre de cada any.

Articles D'Interès

Thomas Flohr

Exploreu el valor net de Thomas Flohr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós empresari Thomas Flohr va néixer el 17 de març de 1960 a Suïssa.

Futbolista Franco-Algerià

Futbolista Franco-Algerià

Joan Owoeri

Exploreu el valor net de John Owoeri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista nigerià John Owoeri va néixer el 13 de gener de 1987 a Nigèria.

Dmitri Baskov

Exploreu el valor net de Dmitrii Baskov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de tennis moldau Dmitrii Baskov va néixer el 19 de desembre de 1994 a Moldàvia.

Compositor Anglès

Compositor Anglès

Plamen Khristov

Exploreu el valor net de Plamen Khristov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de voleibol búlgar Plamen Khristov va néixer el 5 d'abril de 1965 a Bulgària.

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Jamie Mackie

Exploreu el valor net de Jamie Mackie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jamie Mackie va néixer el 22 de setembre de 1985 al Regne Unit.

Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani

Exploreu Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani el valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós antic emir de Qatar Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani va néixer el 25 d'agost de 1978 a Qatar.

Frances Ashcroft

Exploreu el valor net de Frances Ashcroft, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa genetista Frances Ashcroft va néixer el 15 de febrer de 1952 al Regne Unit.

Royce W. Murray

Exploreu el valor net de Royce W. Murray, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós químic Royce W. Murray va néixer el 9 de gener de 1937 al Regne Unit.

Christopher R. Barron

Exploreu el valor net de Christopher R. Barron, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós estrateg polític Christopher R. Barron va néixer el 15 de desembre de 1973 als Estats Units.

Perry O. Hooper Jr.

Exploreu el valor net de Perry O. Hooper Jr., edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós agent d'assegurances Perry O. Hooper Jr. va néixer el 5 d'octubre de 1954 als Estats Units.

Julie Richards

Exploreu el valor net de Julie Richards, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Event Rider Julie Richards va néixer el 26 de setembre de 1970 als Estats Units.

Mya Nicole

Exploreu el valor net de Mya Nicole, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mya Nicole va néixer el 29 de setembre de 2000 als Estats Units. YouTuber de bellesa, moda i estil de vida que ha aconseguit més de 160.000 subscriptors en part gràcies a alguns dels seus vídeos més vists, que inclouen 'Child You VS Teen You Morning Routine!' i 'Llegir comentaris d'odi i respondre'.

Brian Gavin

Exploreu el valor net de Brian Gavin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós tallador de diamants Brian Gavin va néixer el 13 de juliol de 1977 a Irlanda.

Howard Charles

Exploreu el valor net de Howard Charles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Howard Charles va néixer el 6 de setembre de 1983 al Regne Unit.

Periodista Anglès

Periodista Anglès

Joao Braz de Aviz

Exploreu el valor net de Joao Braz de Aviz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor universitari Joao Braz de Aviz va néixer el 24 d'abril de 1947 al Brasil.

Sara Thunebro

Exploreu el valor net de Sara Thunebro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de futbol d'associació Sara Thunebro va néixer el 26 d'abril de 1979 a Suècia.

Francisco Arce Montes

Exploreu el valor net de Francisco Arce Montes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós assassí Francisco Arce Montes va néixer el 14 de març de 1950 a Espanya.

Joan Liffring-Zug Bourret

Exploreu Joan Liffring-Zug Bourret el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós fotògraf Joan Liffring-Zug Bourret va néixer el 20 de febrer de 1929 als Estats Units.

David Riesman

Exploreu el valor net de David Riesman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós David Riesman va néixer el 22 de setembre de 1909 als Estats Units. Sociòleg i autor nord-americà, és especialment conegut pel seu llibre més venut, The Lonely Crowd. L'obra tracta principalment dels efectes alienants de la societat moderna.

Avi Alfasi

Exploreu el valor net d’Avi Alfasi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Other Avi Alfasi va néixer el 18 de desembre de 1980 a Israel.

Augustin Moussavou King

Exploreu el patrimoni net d'Augustin Moussavou King, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós polític gabonès Augustin Moussavou King va néixer el 12 d'octubre de 1959 a Gabon.