Alondra Sublett

Exploreu el valor net d'Alondra Sublett, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Alondra Sublett va néixer el 30 de setembre de 1980 als Estats Units. L'artista de maquillatge que té tècniques impressionants li ha guanyat l'èxit professional i la fama en línia. Té més de 80.000 seguidors a Instagram i ha tingut una pròspera carrera de maquillatge independent a Houston, Texas.

Junior Guzman

Exploreu el valor net de Junior Guzman, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Junior Guzman va néixer l'1 d'octubre de 1991 als Estats Units. Maquillador professional conegut per fundar el seu propi estudi de maquillatge, el Junior Makeup Studio. També és conegut per compartir fotos del seu treball de maquillatge a través d’Instagram per als seus més de 160.000 seguidors.

Miki Buganim

Exploreu el valor net de Miki Buganim, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Miki Buganim va néixer el 30 de setembre de 1973 a Israel. Estilista de famosos i maquillador amb seu a Israel. Té més de 430.000 seguidors a Instagram.

Bethany Fae

Exploreu el valor net de Bethany Fae, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Bethany Fae va néixer l'1 d'octubre de 1987 als Estats Units. YouTuber i maquilladora coneguda pel seu estil colorit i únic. Es va convertir en finalista del NYX Face Award 2016.

Anpa Suha

Exploreu el valor net d'Anpa Suha, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Anpa Suha va néixer el 7 de març de 1987 a Indonèsia. Maquillador famoso d'Indonèsia que ha aconseguit la seva pròpia fama a les xarxes socials transformant celebritats com Krisdayanti. El prolífic artista ha acumulat més de 210.000 fans a Instagram.

Mario Dedivanovic

Exploreu el valor net de Mario Dedivanovic, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mario Dedivanovic va néixer l'1 d'octubre de 1983 als Estats Units. Un dels artistes de maquillatge més buscats la llista de clients de celebritats del qual inclou les Kardashians. També és ambaixador d'Anastasia Beverly Hills i ha dissenyat el seu propi programa de formació anomenat The Master Class. Va aparèixer a la sèrie de televisió Lifetime Glam Masters.

Sidney Cumbie

Exploreu el valor net de Sidney Cumbie, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sidney Cumbie va néixer el 29 de febrer de 1984 als Estats Units. Maquillador d'efectes especials que va aparèixer com a concursant al reality show de Syfy Face Off l'any 2015. Els fans és conegut pels seus horribles monstres creacions, que comparteix amb 120.000 seguidors a Instagram.

Sandra Alexandrina Don-Arthur

Exploreu el valor net de Sandra 'Alexandrina' Don-Arthur, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa maquilladora Sandra 'Alexandrina' Don-Arthur va néixer el 22 d'abril de 1980 a Ghana.

Martell Rubí

Exploreu el valor net de Ruby Hammer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa maquilladora Ruby Hammer va néixer el 10 de desembre de 1961 a Nigèria.

Robert Green Hall

Exploreu el valor net de Robert Green Hall, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós maquillador Robert Green Hall va néixer el 27 de novembre de 1973 als Estats Units.

Gucci Westman

Exploreu el valor net de Gucci Westman, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa artista de maquillatge Gucci Westman va néixer el 18 d’octubre de 1971 als Estats Units.

Kaniz Ali

Exploreu el valor net de Kaniz Ali, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós maquillador Kaniz Ali va néixer l'1 de juliol de 1985 a Bangla Desh.

Jim Tant de bo

Exploreu el valor net de Jim Ojala, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós artista de maquillatge Jim Ojala va néixer el 6 de maig de 1977 als Estats Units.

Ruchi Jadhav

Exploreu el valor net de Ruchi Jadhav, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Ruchi Jadhav va néixer l'11 de febrer de 1996 a l'Índia. Creadora de contingut i maquilladora coneguda per haver-se especialitzat en una gran varietat de treballs de bellesa que comparteix a través del seu lloc web Cinderella Diaries. Proporciona una varietat de ressenyes de productes, tendències i altres continguts de bellesa a Instagram per a més de 60.000 seguidors.

Tate Steinsiek

Exploreu el valor net de Tate Steinsiek, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa artista de maquillatge Tate Steinsiek va néixer el 17 de març de 1980 als Estats Units.

Jessica Wahlgren

Exploreu el valor net de Jessica Wahlgren, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Jessica Wahlgren va néixer el 15 de gener de 1975 a Suècia. Estilista de perruqueria i maquillatge que és coneguda per treballar amb una varietat de models en diferents sessions de moda i fotos. També és coneguda per ser la meitat de l'equip de blocs creatius styleguide.se on comparteix i parla sobre moda, bellesa i altres temes relacionats amb l'estil.

Alishba Angel Alim

Exploreu el valor net d'Alishba Angel Alim, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Alishba Angel Alim va néixer el 28 de setembre de 1998 al Regne Unit. Blogger de bellesa i maquilladora coneguda per compartir el seu treball a través de les xarxes socials, inclosa TikTok, on té més de 160.000 fans. També és coneguda pel seu treball com a artista itinerant i ha creat looks per a clients a Turquia, Dubai i Austràlia.

Agustine Gozali

Exploreu el patrimoni net d’Agustine Gozali, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Agustine Gozali va néixer el 7 d’agost de 1990 a Indonèsia. Artista de maquillatge i blogger amb un aspecte i unes creacions que han acumulat els seus 60.000 seguidors a Instagram.

Cristina Turino

Exploreu el valor net de Christina Turino, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Christina Turino va néixer el 7 de setembre de 1969 als Estats Units. Artista internacional de cinema, televisió i maquillatge promocional que abans va ser l'artista principal de maquillatge i perruqueria de Conde Nast i Gannett Publishing. També ha treballat com a actriu i doble.

tal Peleg

Exploreu el valor net de Tal Peleg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Tal Peleg va néixer el 21 d'agost de 1985 a Israel. Fotògrafa i maquilladora israeliana que crea obres d'art en miniatura visualment increïbles utilitzant les seves pròpies parpelles com a llenç. Ha utilitzat el seu treball per promoure moviments positius com la lluita contra el bullying.