M. A. R. Koehl

Exploreu el valor net de M. A. R. Koehl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós biòleg marí M. A. R. Koehl va néixer l'1 d'octubre de 1948 als Estats Units.

Gotthilf Hempel

Exploreu el valor net de Gotthilf Hempel, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós biòleg marí Gotthilf Hempel va néixer el 8 de març de 1929 a Alemanya.

Hores de primavera Agardy

Exploreu el valor net de Tundi Spring Agardy, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós biòleg marí Tundi Spring Agardy va néixer el 10 de maig de 1957 als Estats Units.

Paul Falkowski

Exploreu el valor net de Paul Falkowski, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Paul Falkowski va néixer el 4 de gener de 1951 als Estats Units. Nascut a la ciutat de Nova York el 1951, Falkowski va estudiar al City College de Nova York, on va rebre el seu títol de llicenciat. i MSc. graus. Va completar la seva tesi doctoral en biologia i biofísica a la Universitat de la Colúmbia Britànica el 1975.

Uwe Kils

Exploreu el valor net d'Uwe Kils, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Uwe Kils va néixer el 10 de juliol de 1951 a Alemanya.

Enrico Gennari

Exploreu el patrimoni net d'Enrico Gennari, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Enrico Gennari va néixer el 21 de gener de 1977 a Itàlia. Gennari va néixer a Roma (Itàlia) el 21 de gener de 1977. Als 6 anys d'edat havia proclamat que anava a estudiar el tauró blanc.

Enric Sala

Exploreu el valor net d'Enric Sala, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Enric Sala va néixer el 26 de novembre de 1968 a Espanya. Enric Sala (nascut el 26 de novembre de 1968, Girona) és un antic professor universitari que es va veure escrivint l'obituari de la vida oceànica i va deixar l'acadèmia per convertir-se en conservacionista a temps complet com a explorador en residència de National Geographic. Els objectius actuals de Sala són ajudar a protegir els ecosistemes marins crítics a tot el món i desenvolupar nous models de negoci per a la conservació marina. També produeix pel·lícules documentals i altres mitjans per conscienciar sobre la importància d'un medi ambient saludable i per inspirar als líders del país a protegir més el món natural.

Alexandra Morton

Exploreu el valor net d’Alexandra Morton, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Alexandra Morton va néixer el 13 de juliol de 1957 al Canadà. Alexandra Bryant Hubbard va néixer el 13 de juliol de 1957 a Sharon, Connecticut. A les seves memòries, Escoltant balenes, va dir sobre el seu lloc de naixement: 'No puc imaginar un entorn més sense balenes'. El seu pare era artista i la seva mare escriptora. Hubbard va dir que la seva passió pels animals provenia del moment en què exploraria els boscos amb el seu germà. El 1977, Morton va començar a treballar amb el psiconauta John C. Lilly com a voluntari a la Human / Dolphin Society. Va catalogar 2.000 enregistraments d'àudio de dofins mulars. Després es va graduar magna cum laude amb una llicenciatura en ciències a la Universitat Americana.

Kathleen Conlan

Exploreu el valor net de Kathleen Conlan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Kathleen Conlan va néixer el 30 de juny de 1950 al Canadà. Conlan va néixer el 30 de juny de 1950 a Ottawa, Ontario. Va completar la seva llicenciatura a la Queen's University el 1972 abans de cursar un M.Sc. de la Universitat de Victòria el 1977, on es va llicenciar. Honors. Conlan va completar el seu doctorat. a la Universitat de Carleton el 1988. El títol del seu doctorat. la tesi va ser 'Sistemàtica i dimorfisme sexual: reclassificació de l'amfípode crustaci del gènere Jassa (Corophioidea: Ischyroceridae).'