Marc Nicolau

DADES RÀPIDES
Data de naixement 29 de setembre de 1957
Lloc de naixement Anglaterra
País Regne Unit
Religió No disponible
Edat 64 anys, 1 mes, 1 dia
Horòscop lliura

Compte enrere d'aniversari de Mark Nicholas

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Mark Nicholas, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Mark Nicholas? Amb qui té Mark Nicholas ara i quants diners té Mark Nicholas?

Quants anys té Sophie Lloyd
PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Mark Nicholas

Mark Nicholas és un famós Jugador de cricket , que va néixer el 29 de setembre de 1957 dins Regne Unit . Batedor d'ordre mitjà que va jugar a Hampshire entre 1978 i 1995 i va ser el capità de l'equip durant quatre trofeus importants. Segons Astròlegs, el de Mark Nicholas signe del zodíac és lliura .

Mark Charles Jefford Nicholas (nascut el 29 de setembre de 1957) és un comentarista de cricket i antic jugador anglès. Va jugar a Hampshire de 1978 a 1995, capitanejant-los des de 1985 fins a la seva retirada.La seva mare, Anne Nicholas, és una actriu d'èxit, i el seu avi, Fred Nicholas, va ser un jugador de cricket molt reeixit.

Va dirigir la cobertura de Sky de les gires d'hivern d'Anglaterra a Zimbabwe i Nova Zelanda el 1996/97, i va continuar així a les Índies Occidentals el 1998. El seu darrer paper amb Sky Sports va ser presentar la cobertura en directe i exclusiva de la cadena de la sèrie Ashes 1998/99 a Austràlia.

valor net de marty stuart

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Mark Nicholas ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Mark Nicholas no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Mark Nicholas en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Des de la seva jubilació com a jugador, Nicholas ha treballat a la radiodifusió, primer com a comentarista de Sky Sports, i de 1999 a 2005 com a presentador de la cobertura de cricket de Channel 4. Va treballar com a freelance el 1995 per a Sky i altres, abans de signar per Sky Sports el 1996 com a presentador, on el seu primer paper important va ser presentar cricket nacional i internacional.

Valor net de Mark Nicholas

Mark Nicholas és un dels el jugador de cricket més ric i figura al jugador de cricket més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Marc Nicolau el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari de Mark Nicholas
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Jugador de cricket
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va assistir al Bradfield College, on va ser un jugador de cricket estrella.

Des de la seva jubilació com a jugador, Nicholas ha treballat a la radiodifusió, primer com a comentarista de Sky Sports, i de 1999 a 2005 com a presentador de la cobertura de cricket de Channel 4. Va treballar com a freelance el 1995 per a Sky i altres, abans de signar per Sky Sports el 1996 com a presentador, on el seu primer paper important va ser presentar cricket nacional i internacional.

valor net de daniel naroditsky

El 2002, Nicholas va acollir la segona temporada de l'edició del Regne Unit de Survivor. Nicholas va començar a presentar el millor plat de la Gran Bretanya d'ITV1 el 2007 i el va liderar durant quatre sèries fins al 2010; va ser substituït per Mary Nightingale.

Mark Nicholas Altura

L'alçada de Mark Nicholas No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques d'alçada i cos de Mark Nicholas
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Després de la seva carrera de jugador es va convertir en un comentarista de cricket molt reeixit i respectat.

Nicholas va ser abordat per Channel Five per cobrir els moments més destacats del cricket d'Anglaterra des del 2006, el programa es va anomenar Cricket on 5. Comenta el programa amb l'antic jugador de cricket Geoffrey Boycott i l'analista Simon Hughes, tots dos van treballar amb Nicholas a Channel 4 i l'ex-Anglaterra. el capità Michael Vaughan.

Amb qui està sortint en Mark Nicholas?

Segons els nostres registres, Marc Nicolau és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny de 2021, Mark Nicholas's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Mark Nicholas. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Mark Nicholas!

Batedor d'ordre mitjà i jugador de bitlles de ritme mitjà ocasional, Nicholas va capitanejar Hampshire a quatre trofeus importants: la Benson & Hedges Cup el 1988 i el 1992, la Sunday League (ara Pro40) el 1986 i el NatWest Trophy (ara Friends Provident Trophy) el 1991. Tot i que va ser el capità de l'Anglaterra A de gira a Zimbabwe la 1989/1990, no va poder aparèixer a l'equip sènior d'Anglaterra.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de el jugador de cricket més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Regne Unit . Mark Nicholas celebra l'aniversari el 29 de setembre de cada any.

Nicholas va exercir com a presentador i comentarista de la cobertura de Nine Network de la sèrie Ashes 2013-14 i continua exercint aquest paper per a altres sèries de proves d'Austràlia fins que van perdre els drets l'abril de 2018. Va formar part de l'equip mundial de comentaris de canals per a tots dos. la Copa del Món de Cricket 2007 a les Índies Occidentals, i la Copa del Món de Cricket 2011 a l'Índia, Sri Lanka i Bangla Desh, la Copa del Món de Cricket 2015 a Austràlia i Nova Zelanda i la Copa del Món de Cricket 2019 a Anglaterra. Va presentar la cobertura més destacada dels Jocs Olímpics d'estiu de 2012 a Londres per a Nine Network.

el patrimoni net de les herbes

El novembre de 2016, va publicar l'autobiografia A Beautiful Game: My Love Affair with Cricket.

Va comentar per a la xarxa australiana Nine Network durant la temporada de cricket d'estiu d'Austràlia fins que van perdre els drets abans de la temporada 2018/19. Va ancorar la cobertura, substituint Richie Benaud com a cara del cricket a Nine, tot i haver estat retirat una vegada de l'equip de comentaris per raons que mai es van explicar completament abans de la seva reincorporació.

Actualment està en el seu catorzè any com a presentador i comentarista principal de Cricket on Five abans que Home Cricket TV Rights torni a la BBC a partir del 2020. També és el presentador i comentarista principal de les gires de cricket a l'estranger d'Anglaterra per a TalkSport, on no s'ha dedicat d'altra manera. El treball de televisió i el seu treball de televisió més destacat a partir del 2020 forma part de la cobertura de SuperSport del cricket de prova a Sud-àfrica, ara que Channel 9 ha perdut els drets de les sèries domèstiques australianes.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.