Igor Štromajer

Exploreu el patrimoni net d'Igor Štromajer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós artista de mitjans Igor Štromajer va néixer el 29 de desembre de 1967 a Eslovènia.

Barbara Schober

Exploreu el patrimoni net de Barbara Schober, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa artista de mitjans Barbara Schober va néixer el 23 d’agost de 1958 a Alemanya.

Cheryl l'Oreneta

Exploreu el valor net de Cheryl l'Hirondelle, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Cheryl l'Hirondelle va néixer el 20 de setembre de 1958 al Canadà. Cheryl L'Hirondelle (també Waynohtêw, Cheryl Koprek; nascuda el 20 de setembre de 1958) és una artista multimèdia canadenca, intèrpret i músic guardonat. És d'origen Métis / Cree (no estatut / tractat), d'origen francès, alemany i polonès. La seva obra està lligada al seu patrimoni cultural. Explora una visió del món cri o nêhiyawin a través del cos, la ment, les emocions i l’esperit; examinar què significa viure a l’espai i el temps contemporanis.