Dallas Green

Exploreu Dallas Green patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Dallas Green va néixer el 29 de setembre de 1980 al Canadà. Cantant, compositor i guitarrista de la banda post-hardcore Alexisonfire. El seu primer àlbum en solitari va obtenir la certificació Platinum el 2006.

Ben Ferris

Exploreu el valor net de Ben Ferris, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ben Ferris va néixer l'1 de març de 1989 als Estats Units. Tecladista i cantant conegut per ser un membre original de la banda Woe, Is Me. Un dels primers enregistraments de la banda va ser una versió de 'Tik Tok' de Kesha. Originalment van signar amb Rise Records.

Bradley Walden

Exploreu el valor net de Bradley Walden, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bradley Walden va néixer el 31 de gener de 1985 als Estats Units. Vocal principal del grup post-hardcore Emarosa des del 2013 que va actuar al tercer àlbum del grup Versus. Abans era més conegut per dirigir la banda Squid The Whale.

Chris Roetter

Exploreu el valor net de Chris Roetter, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Chris Roetter va néixer l'11 de juny de 1989 als Estats Units. Cantant més conegut com a vocalista principal de la banda de metall nascuda a Ohio Like Moths to Flames. La banda va llançar el seu àlbum debut When We Don't Exist el 2011, seguit d'An Eye for an Eye el 2013 i The Dying Things We Live For el 2015.

Michael Barr

Exploreu el valor net de Michael Barr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Michael Barr va néixer el 6 de febrer de 1990 als Estats Units. Vocalista més conegut com a membre fundador de la banda progressiva de metalcore Volumes, els àlbums de Via (2011) i No Sleep (2014) van encapçalar les llistes de rock i metall d’iTunes. Va marxar de la banda citant diferències artístiques el 2015 i va publicar el seu EP debut com a artista en solitari, +1, el 2017.

Màxim Solemne

Exploreu el valor net de Maxime Solemn, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Maxime Solemn va néixer el 28 d'agost de 1996 a Bèlgica. Artista solista i productor belga que va fundar Crown Reel Media. Es va fer conegut per les seves cançons de versions de heavy metal d'artistes populars a YouTube, com Asking Alexandria, Falling In Reverse i Linkin Park.

Vegard Sverre Tveitan

Exploreu el valor net de Vegard Sverre Tveitan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Vegard Sverre Tveitan va néixer el 10 d'octubre de 1975 a Noruega. Conegut amb el nom artístic Ihsahn, és membre de la banda de black metal Emperor.

Matt Shadows

Exploreu el valor net de Matt Shadows, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Matt Shadows va néixer el 31 de juliol de 1981 als Estats Units. Conegut amb el nom artístic de M. Shadows, fa de cantant de la banda de heavy metal Avenged Sevenfold.

Michael Cummings

Exploreu el valor net de Michael Cummings, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Michael Cummings va néixer el 25 d'agost de 1968 als Estats Units. Conegut amb el nom artístic Spider One, va dirigir la banda de metall Powerman 5000 i va llançar l'èxit 'When Worlds Collide'.

Víctor Guillet

Exploreu el valor net de Victor Guillet, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Víctor Guillet va néixer el 2 d'octubre de 1990 a França. Vocalista i teclista de la banda francesa de metallcore Betraying the Martyrs. La banda va saltar a la fama el 2011 amb el seu àlbum d'estudi debut Breathe in Life.

Allan Cotterill

Exploreu el valor net d'Allan Cotterill, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Allan Cotterill va néixer el 25 de febrer de 1985 al Regne Unit. Conegut amb el nom artístic de Jeremy Thirteenth, és fundador i vocalista de la banda de rock gòtic i post-hardcore Snow White's Poison Bite. Tenen llançaments d'àlbums titulats The Story of Kristy Killings i Featuring: Dr. Gruesome And The Gruesome Gory Horror Show.

Joe Buras

Exploreu el valor net de Joe Buras, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Joe Buras va néixer el 20 de setembre de 1989 als Estats Units. Vocalista, teclista i intèrpret de sintetitzadors més conegut com a membre de la banda nord-americana de deathcore Born of Osiris. Ell i la banda són coneguts per llançaments com Tomorrow We Die Alive del 2013 i Soul Sphere del 2015, ambdós assolits entre els 5 primers llocs de les llistes de Hard Rock dels Estats Units.

Michael Swank

Exploreu el valor net de Michael Swank, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Michael Swank va néixer el 3 d'octubre de 1991 als Estats Units. Vocalista de la banda de hard rock/metal Myka Relocate. Ell i la banda van signar amb Artery Recordings el 2013.

marc Hietala

Exploreu el valor net de Marco Hietala, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Marco Hietala va néixer el 14 de gener de 1966 a Finlàndia. Vocalista, compositor i baixista conegut pel seu llarg treball amb la banda de metall simfònic Nightwish.

Davey Muise

Exploreu el valor net de Davey Muise, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Davey Muise va néixer el 23 d'agost de 1984 als Estats Units. Vocalista i antic professor d'escola més famós com el líder de la banda de punk i post-hardcore de Boston Vanna, coneguda per àlbums com VOID del 2014. A més de la música, ha convertit les seves experiències amb l'addicció i la depressió en una carrera d'èxit com a orador.

Onadio Leonardo

Exploreu el valor net d'Onadio Leonardo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Onadio Leonardo va néixer el 4 de gener de 1990 a Indonèsia. Vocalista i baixista més famós pels seus anys com a membre de l'acte de metallcore indonèsia Killing Me Inside. Va deixar el grup el 2014 per emprendre una carrera en solitari i des de llavors ha publicat cançons com 'On a Day Just Like This'.

Daniel Gildenlow

Exploreu el valor net de Daniel Gildenlow, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Daniel Gildenlow va néixer el 5 de juny de 1973 a Suècia. Cantant i multiinstrumentista de metall conegut pel seu treball amb la banda de metall progressiu Pain of Salvation. També ha actuat i enregistrat amb bandes de metall com The Flower Kings i Transatlantic.

Brix Smith-Start

Exploreu el valor net de Brix Smith-Start, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Brix Smith-Start va néixer el 12 de novembre de 1962 als Estats Units. Cantant, compositor i guitarrista que formava part de grups com The Fall i The Adult Net.

Jorn Lande

Exploreu el valor net de Jorn Lande, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jorn Lande va néixer el 31 de maig de 1968 a Noruega. Cantant de heavy metal noruec conegut per la seva exitosa carrera en solitari com Jorn, que també va liderar les bandes Ark, Beyond Twilight, Masterplan, Millenium, The Snakes i Vagabond.

Mike Kuza

Exploreu el valor net de Mike Kuza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mike Kuza va néixer el 24 d'agost de 1989 als Estats Units. Vocal principal de la banda de metall/gòtic Kuza que també treballa com a model.