Michael Condrey

DADES RÀPIDES
Data de naixement 20 d'octubre de 1972
Lloc de naixement Washington
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 49 anys, 0 mesos, 6 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Michael Condrey

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Michael Condrey, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Michael Condrey? Amb qui té Michael Condrey ara i quants diners té Michael Condrey?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Michael Condrey

Michael Condrey és un famós Dissenyador de jocs , que va néixer el 20 d'octubre de 1972 en Estats Units . Famós com a cofundador (amb Glen Schofield) de l'empresa de videojocs Sledgehammer Games, Condrey també és notable com a creador de la sèrie de videojocs de supervivència Dead Space i com a col·laborador de James Bond, FIFA, Need for Speed ​​i Jocs Call of Duty. Segons Astròlegs, el de Michael Condrey signe del zodíac és lliura .

Michael Condrey (nascut el 20 d'octubre de 1972) és el cofundador i antic cap d'estudi Sledgehammer Games, que va fundar amb Glen Schofield després de la seva col·laboració a la popular franquícia de videojocs Dead Space i ara és el president de 31st Union, un estudi 2K. situat a Silicon Valley, Califòrnia.Va passar els seus primers anys a l'estat de Washington i més tard es va establir a l'àrea de la badia de San Francisco.

Condrey es va graduar el 1997 a la Universitat de Washington. L'any següent, la seva tesi sènior sobre l'aplicació de la biotecnologia a la biologia de la conservació es va publicar a Molecular Ecology. Després de servir com a instructor de busseig i capità d'embarcació a les Illes Caiman, va començar a treballar en un títol de postgrau a Seattle. Va ser allà on va llançar la seva carrera de desenvolupament de jocs, començant amb una feina d'estiu a Electronic Arts durant el pic de l'explosió dels jocs de Seattle. Més tard, Condrey es va traslladar a Redwood City a l'estudi Visceral Games, propietat d'EA, on es va convertir en cap d'operacions de l'estudi, així com director sènior de desenvolupament del títol de 2008 Dead Space. També va treballar en altres tres franquícies d'èxit d'EA: Need for Speed, FIFA i la sèrie de jocs de James Bond.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Michael Condrey ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Michael Condrey no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Michael Condrey en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

El novembre de 2009, Condrey i el company de Visceral Games Glen Schofield van fundar Sledgehammer Games, una filial d'Activision que opera sota el model d'estudi independent de la companyia. Condrey va comparar l'oportunitat de treballar amb Activision i Call of Duty amb un jugador de beisbol que rep una trucada dels Yankees de Nova York o un cineasta que escoltava Steven Spielberg Després d'un intent inicial de crear el seu propi títol de Call of Duty, Condrey i Schofield van col·laborar amb Infinity. Ward a Call of Duty: Modern Warfare 3. El joc va recaptar 1.000 milions de dòlars en vendes a tot el món durant els seus primers 16 dies i va guanyar el premi al millor tirador als Spike Video Game Awards 2011. L'any següent, el joc va ser nomenat Game Design of the Year a la Korea Games Conference i va guanyar el Global Award de Japan Game Awards 2012 al Tokyo Game Show.

El valor net de Michael Condrey

Michael Condrey és un dels Dissenyador de jocs més ric i figura al dissenyador de jocs més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Michael Condrey el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i sou de Michael Condrey
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Dissenyador de jocs
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Després d'obtenir el títol de batxillerat a la Universitat de Washington, va ensenyar submarinisme a les Illes Caiman. Després va tornar a Washington per treballar per a l'empresa Electronic Arts i més tard va ocupar un càrrec executiu a l'empresa afiliada Visceral Games a Califòrnia.

El novembre de 2009, Condrey i el company de Visceral Games Glen Schofield van fundar Sledgehammer Games, una filial d'Activision que opera sota el model d'estudi independent de la companyia. Condrey va comparar l'oportunitat de treballar amb Activision i Call of Duty amb un jugador de beisbol que rep una trucada dels Yankees de Nova York o un cineasta que escoltava Steven Spielberg Després d'un intent inicial de crear el seu propi títol de Call of Duty, Condrey i Schofield van col·laborar amb Infinity. Ward a Call of Duty: Modern Warfare 3. El joc va recaptar 1.000 milions de dòlars en vendes a tot el món durant els seus primers 16 dies i va guanyar el premi al millor tirador als Spike Video Game Awards 2011. L'any següent, el joc va ser nomenat Game Design of the Year a la Korea Games Conference i va guanyar el Global Award de Japan Game Awards 2012 al Tokyo Game Show.

el patrimoni net d'alex skolnick

Condrey ha expressat la seva preocupació per l'enfocament de la indústria en els cinc millors títols de videojocs de gran èxit, assenyalant que, el 2012, probablement hi ha 10 jocs que haurien de classificar-se en aquest nivell, deixant l'espai mitjà a continuació com una mena de purgatori de jocs. El resultat, va dir, ha creat més innovació per a altres plataformes, gèneres i models de negoci, inclòs el sistema operatiu iOS d'Apple, models de negoci freemium i jocs de xarxes socials. A tota la indústria, va dir Condrey en una entrevista de GamesIndustry International, és tan emocionant com ho he vist mai en termes d'innovació i provar coses noves.

Michael Condrey Altura

L'alçada de Michael Condrey No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Michael Condrey Alçada i estadístiques corporals
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Va contribuir a l'èxit del joc Call of Duty: Modern Warfare 3, que va guanyar un Japan Game Award 2012 i va aconseguir vendes de mil milions de dòlars en menys d'un mes.

Condrey i Schofield van deixar els seus càrrecs a Sledgehammer el febrer de 2018, ocupant càrrecs executius a Activision. Posteriorment, Condrey va deixar Activision el desembre de 2018 per ajudar a establir un nou estudi 2K Games sota Take Two Interactive prop de San Francisco el gener de 2019. El nom de l'estudi es va anunciar el febrer de 2020 com a 31st Union, juntament amb l'anunci d'una segona ubicació per obrir-se. a Espanya.

Amb qui està sortint Michael Condrey?

Segons els nostres registres, Michael Condrey és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny de 2021, Michael Condrey's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Michael Condrey. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Michael Condrey!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de Dissenyador de jocs més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Michael Condrey celebra l'aniversari el 20 d'octubre de cada any.

Articles D'Interès

Thomas Flohr

Exploreu el valor net de Thomas Flohr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós empresari Thomas Flohr va néixer el 17 de març de 1960 a Suïssa.

Futbolista Franco-Algerià

Futbolista Franco-Algerià

Joan Owoeri

Exploreu el valor net de John Owoeri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista nigerià John Owoeri va néixer el 13 de gener de 1987 a Nigèria.

Dmitri Baskov

Exploreu el valor net de Dmitrii Baskov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de tennis moldau Dmitrii Baskov va néixer el 19 de desembre de 1994 a Moldàvia.

Compositor Anglès

Compositor Anglès

Plamen Khristov

Exploreu el valor net de Plamen Khristov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de voleibol búlgar Plamen Khristov va néixer el 5 d'abril de 1965 a Bulgària.

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Jamie Mackie

Exploreu el valor net de Jamie Mackie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jamie Mackie va néixer el 22 de setembre de 1985 al Regne Unit.

Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani

Exploreu Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani el valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós antic emir de Qatar Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani va néixer el 25 d'agost de 1978 a Qatar.

Frances Ashcroft

Exploreu el valor net de Frances Ashcroft, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa genetista Frances Ashcroft va néixer el 15 de febrer de 1952 al Regne Unit.

Royce W. Murray

Exploreu el valor net de Royce W. Murray, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós químic Royce W. Murray va néixer el 9 de gener de 1937 al Regne Unit.

Christopher R. Barron

Exploreu el valor net de Christopher R. Barron, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós estrateg polític Christopher R. Barron va néixer el 15 de desembre de 1973 als Estats Units.

Perry O. Hooper Jr.

Exploreu el valor net de Perry O. Hooper Jr., edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós agent d'assegurances Perry O. Hooper Jr. va néixer el 5 d'octubre de 1954 als Estats Units.

Julie Richards

Exploreu el valor net de Julie Richards, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Event Rider Julie Richards va néixer el 26 de setembre de 1970 als Estats Units.

Mya Nicole

Exploreu el valor net de Mya Nicole, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mya Nicole va néixer el 29 de setembre de 2000 als Estats Units. YouTuber de bellesa, moda i estil de vida que ha aconseguit més de 160.000 subscriptors en part gràcies a alguns dels seus vídeos més vists, que inclouen 'Child You VS Teen You Morning Routine!' i 'Llegir comentaris d'odi i respondre'.

Brian Gavin

Exploreu el valor net de Brian Gavin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós tallador de diamants Brian Gavin va néixer el 13 de juliol de 1977 a Irlanda.

Howard Charles

Exploreu el valor net de Howard Charles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Howard Charles va néixer el 6 de setembre de 1983 al Regne Unit.

Periodista Anglès

Periodista Anglès

Joao Braz de Aviz

Exploreu el valor net de Joao Braz de Aviz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor universitari Joao Braz de Aviz va néixer el 24 d'abril de 1947 al Brasil.

Sara Thunebro

Exploreu el valor net de Sara Thunebro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de futbol d'associació Sara Thunebro va néixer el 26 d'abril de 1979 a Suècia.

Francisco Arce Montes

Exploreu el valor net de Francisco Arce Montes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós assassí Francisco Arce Montes va néixer el 14 de març de 1950 a Espanya.

Joan Liffring-Zug Bourret

Exploreu Joan Liffring-Zug Bourret el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós fotògraf Joan Liffring-Zug Bourret va néixer el 20 de febrer de 1929 als Estats Units.

David Riesman

Exploreu el valor net de David Riesman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós David Riesman va néixer el 22 de setembre de 1909 als Estats Units. Sociòleg i autor nord-americà, és especialment conegut pel seu llibre més venut, The Lonely Crowd. L'obra tracta principalment dels efectes alienants de la societat moderna.

Avi Alfasi

Exploreu el valor net d’Avi Alfasi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Other Avi Alfasi va néixer el 18 de desembre de 1980 a Israel.

Augustin Moussavou King

Exploreu el patrimoni net d'Augustin Moussavou King, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós polític gabonès Augustin Moussavou King va néixer el 12 d'octubre de 1959 a Gabon.