Mike Ansari

DADES RÀPIDES
Data de naixement 5 de juny de 1964
Lloc de naixement Teheran
País Iran
Religió No disponible
Edat 57 anys, 4 mesos, 25 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Mike Ansari

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Mike Ansari, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Mike Ansari? Amb qui té Mike Ansari ara i quants diners té Mike Ansari?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Mike Ansari

Mike Ansari és un famós Entrenador personal , que va néixer el 5 de juny de 1964 en Iran . En el moment del naixement d'Ansari a Teheran, Iran el 1964, la família Ansari, formada per 3 generacions: pares, avis i germans, vivien tots junts sota un mateix sostre. L'inici de la Revolució Islàmica de 1979 va veure que Ansari Snr va ser acusat falsament de complicitat en el servei de seguretat del Sha. Va ser declarat culpable per associació i, posteriorment, li van retirar trenta anys de beneficis laborals. La família va quedar a la llista negra en el caos caòtic que es va produir i això, juntament amb les condicions embrutidores i restrictives que van seguir sota el nou règim, van incentivar a Ansari a buscar refugi en un altre país. Segons els astròlegs, el de Mike Ansari signe del zodíac és Càncer .

Molts anys de llargs períodes de meditació i dejuni amb la intenció general de dedicar un servei sense reserves a la humanitat, van produir a Ansari un grau excepcional de confiança i certesa, que al seu torn es va convertir en la capacitat d'utilitzar la consciència per manifestar la realitat, especialment evident des del 2006 en el seu treball amb víctimes d'ictus.Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Mike Ansari ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Mike Ansari no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Mike Ansari en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Valor net de Mike Ansari

Mike Ansari és un dels Entrenador personal més ric i figura a l'entrenador personal més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Mike Ansari el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i sou de Mike Ansari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Entrenador personal
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Mike Ansari (formal: Mansour Ansari-Pour, persa: منصور انصاری پور, nascut el 5 de juny de 1964) és un entrenador personal iranià-neozelandès, entrenador de vida, entrenador d'arts marcials i educador que es fa molt conegut a Nova Zelanda pel seu treball a la rehabilitació de víctimes d'ictus i el seu treball innovador en l'àmbit del cos, la ment i l'esperit, la meditació transformacional i la pràctica del mindfulness. També és un autor i místic secular.

Mike Ansari Altura

L'alçada de Mike Ansari No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Mike Ansari Alçada i estadístiques corporals
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Donant el primer pas provisional en el procés d'emigració, Ansari va sol·licitar un passaport amb la intenció de marxar cap a Europa, però després d'escoltar fortuïtament una conversa sobre Nova Zelanda va canviar d'opinió. Va arribar a Auckland, un refugiat, el 24 de desembre de 1991 i poc després, abraçat amb ànsia i adaptant-se al seu nou entorn, una democràcia occidental estable amb una llibertat relativament sense restriccions, un fort contrast amb l'Iran.

Amb qui està sortint Mike Ansari?

Segons els nostres registres, Mike Ansari és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. Al juny de 2021, Mike Ansari's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Mike Ansari. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Mike Ansari!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de Entrenador personal més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Iran . Mike Ansari celebra l'aniversari el 5 de juny de cada any.

Articles D'Interès

Thomas Flohr

Exploreu el valor net de Thomas Flohr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós empresari Thomas Flohr va néixer el 17 de març de 1960 a Suïssa.

Futbolista Franco-Algerià

Futbolista Franco-Algerià

Joan Owoeri

Exploreu el valor net de John Owoeri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista nigerià John Owoeri va néixer el 13 de gener de 1987 a Nigèria.

Dmitri Baskov

Exploreu el valor net de Dmitrii Baskov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de tennis moldau Dmitrii Baskov va néixer el 19 de desembre de 1994 a Moldàvia.

Compositor Anglès

Compositor Anglès

Plamen Khristov

Exploreu el valor net de Plamen Khristov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de voleibol búlgar Plamen Khristov va néixer el 5 d'abril de 1965 a Bulgària.

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Jamie Mackie

Exploreu el valor net de Jamie Mackie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jamie Mackie va néixer el 22 de setembre de 1985 al Regne Unit.

Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani

Exploreu Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani el valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós antic emir de Qatar Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani va néixer el 25 d'agost de 1978 a Qatar.

Frances Ashcroft

Exploreu el valor net de Frances Ashcroft, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa genetista Frances Ashcroft va néixer el 15 de febrer de 1952 al Regne Unit.

Royce W. Murray

Exploreu el valor net de Royce W. Murray, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós químic Royce W. Murray va néixer el 9 de gener de 1937 al Regne Unit.

Christopher R. Barron

Exploreu el valor net de Christopher R. Barron, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós estrateg polític Christopher R. Barron va néixer el 15 de desembre de 1973 als Estats Units.

Perry O. Hooper Jr.

Exploreu el valor net de Perry O. Hooper Jr., edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós agent d'assegurances Perry O. Hooper Jr. va néixer el 5 d'octubre de 1954 als Estats Units.

Julie Richards

Exploreu el valor net de Julie Richards, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Event Rider Julie Richards va néixer el 26 de setembre de 1970 als Estats Units.

Mya Nicole

Exploreu el valor net de Mya Nicole, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mya Nicole va néixer el 29 de setembre de 2000 als Estats Units. YouTuber de bellesa, moda i estil de vida que ha aconseguit més de 160.000 subscriptors en part gràcies a alguns dels seus vídeos més vists, que inclouen 'Child You VS Teen You Morning Routine!' i 'Llegir comentaris d'odi i respondre'.

Brian Gavin

Exploreu el valor net de Brian Gavin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós tallador de diamants Brian Gavin va néixer el 13 de juliol de 1977 a Irlanda.

Howard Charles

Exploreu el valor net de Howard Charles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Howard Charles va néixer el 6 de setembre de 1983 al Regne Unit.

Periodista Anglès

Periodista Anglès

Joao Braz de Aviz

Exploreu el valor net de Joao Braz de Aviz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor universitari Joao Braz de Aviz va néixer el 24 d'abril de 1947 al Brasil.

Sara Thunebro

Exploreu el valor net de Sara Thunebro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de futbol d'associació Sara Thunebro va néixer el 26 d'abril de 1979 a Suècia.

Francisco Arce Montes

Exploreu el valor net de Francisco Arce Montes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós assassí Francisco Arce Montes va néixer el 14 de març de 1950 a Espanya.

Joan Liffring-Zug Bourret

Exploreu Joan Liffring-Zug Bourret el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós fotògraf Joan Liffring-Zug Bourret va néixer el 20 de febrer de 1929 als Estats Units.

David Riesman

Exploreu el valor net de David Riesman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós David Riesman va néixer el 22 de setembre de 1909 als Estats Units. Sociòleg i autor nord-americà, és especialment conegut pel seu llibre més venut, The Lonely Crowd. L'obra tracta principalment dels efectes alienants de la societat moderna.

Avi Alfasi

Exploreu el valor net d’Avi Alfasi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Other Avi Alfasi va néixer el 18 de desembre de 1980 a Israel.

Augustin Moussavou King

Exploreu el patrimoni net d'Augustin Moussavou King, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós polític gabonès Augustin Moussavou King va néixer el 12 d'octubre de 1959 a Gabon.