Michelle Marsh

Exploreu el valor net de Michelle Marsh, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Michelle Marsh va néixer el 30 de setembre de 1982 al Regne Unit.

Bota Balabekova

Exploreu el valor net de Bota Balabekova, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Bota Balabekova va néixer el 30 de setembre de 1995 a Kazakhstan. Model kazakh que té 420.000 seguidors al seu compte d'Instagram. El 2017 va signar un contracte amb Dolce & Gabbana.

Kristoffer Forby

Exploreu el valor net de Kristoffer Forby, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Kristoffer Forby va néixer el 30 de setembre de 1996 a Dinamarca. Model i influencer de moda que va començar la seva carrera apareixent en campanyes per a marques com Asos i Balmain. Després començaria a fer vídeos de moda i estil de vida per al seu canal de YouTube The Good Life.

Joanne Siegel

Exploreu el valor net de Joanne Siegel, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa model Joanne Siegel va néixer l'1 de desembre de 1917 als Estats Units.

Heather Hunter

Exploreu el valor net de Heather Hunter, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Heather Hunter va néixer l'1 d'octubre de 1969 als Estats Units.

Leticia Cline

Exploreu el valor net de Leticia Cline, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Leticia Cline va néixer l'1 d'octubre de 1978 als Estats Units.

Tana Boshoff

Exploreu el valor net de Tana Boshoff, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Tana Boshoff va néixer el 30 de setembre de 1993 a Sud-àfrica. Model sud-africana que és més coneguda pel seu popular seguiment d'Instagram i pel seu compte amb contingut d'estil de vida i moda. Ha treballat tant en campanyes de modelatge impresos com comercials a nivell internacional.

bell Sanchez

Exploreu el valor net de Bello Sanchez, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bello Sánchez va néixer el 29 de setembre de 1988 a Puerto Rico. Model i estrella de realitat conegut pels seus ulls blaus brillants, cabells llargs i aspecte andrògin. Va ser un concurs de la temporada 22 d'America's Next Top Model, on va ser eliminat en el vuitè episodi. També ha escrit per a US Weekly.

Mónica Spear

Exploreu el valor net de Mónica Spear, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Mónica Spear va néixer l’1 d’octubre de 1984 a Veneçuela. Reina de la bellesa i actriu de telenovela que va guanyar Miss Veneçuela el 2004. Va ser nominada a la millor actriu principal als premis Tu Mundo per la telenovela Pasión Prohibida.

Sylvia Geersen

Exploreu el patrimoni net de Sylvia Geersen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Sylvia Geersen va néixer el 29 de setembre de 1985 a Holanda. Model i actriu internacional que es va donar a conèixer després de quedar segona en la primera temporada del programa de televisió Holland's Next Top Model. També és la cara de la marca de cosmètics Laura Mercier i ha modelat per a altres marques conegudes com Guess, Redken, Fabulous i Shiwi.

Juliana Mueller

Exploreu el valor net de Juliana Mueller, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Juliana Mueller va néixer l'1 d'octubre de 1992 al Brasil. Model brasilera que és coneguda per haver guanyat representació de Joy Management. Modela per a diverses empreses com Haight, Somos NATU i Luisa Meirelles. Comparteix les seves fotos promocionals i de model a través d'Instagram per als seus més de 50.000 seguidors.

Cindy Nell

Exploreu el valor net de Cindy Nell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa model Cindy Nell va néixer l'1 d'octubre de 1981 a Sud-àfrica.

Sharka Cojocarova

Exploreu el valor net de Šarka Cojocarova, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa model Šarka Cojocarova va néixer el 16 de gener de 1989 a Txecoslovàquia.

Inés de La Fressange

Exploreu el patrimoni net d’Inés de La Fressange, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa model Ines de La Fressange va néixer l'11 d'agost de 1957 a França.

Bette Cooper

Exploreu el valor net de Bette Cooper, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa model Bette Cooper va néixer l'11 d'agost de 1920 als Estats Units.

Cindy Margolis

Exploreu el valor net de Cindy Margolis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Cindy Margolis va néixer l'1 d'octubre de 1965 als Estats Units.

Brian Maier

Exploreu el valor net de Brian Maier, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Brian Maier va néixer el 29 de setembre de 1985 als Estats Units. Model nord-americà i estrella d'Instagram que ha guanyat fama gràcies a la seva identitat oberta com a membre de la comunitat LGBTQ.

Paula Araujo Oliveira

Exploreu el valor net de Paula Araujo Oliveira, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Paula Araujo Oliveira va néixer el 29 de setembre de 1990 al Brasil. Model brasilera que és més coneguda per competir a la competició Miss Bum Bum 2018. També ha aconseguit més de 100.000 seguidors a Instagram.

Silvana Santaella

Exploreu el valor net de Silvana Santaella, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa model Silvana Santaella va néixer el 29 de setembre de 1983 a Veneçuela.

Alize Lily Mounter

Exploreu Alize Lily Mounter, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Alize Lily Mounter va néixer el 29 de setembre de 1988 al Regne Unit. Mounter va néixer a Church Village, al sud de Gal·les, de pare anglès i mare hongaresa. És la gran de les dues filles. La gran mare de Mounter, Pam Mounter, va ser votada com a senyoreta Brynna el 1961. Quan era nena, va assistir a l'escola de teatre a Llandaff, Cardiff i va anar a l'escola integral Bryn Celynnog.