Laurence Harvey

Exploreu el patrimoni net de Laurence Harvey, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Laurence Harvey va néixer l’1 d’octubre de 1928 a Sud-àfrica. Actor principal de Lituània que va ser nominat a l'Oscar de 1960 pel seu paper a Room at the Top. Després del seu èxit, va interpretar al comandant texà William Barret Travis a The Alamo.

Louis Cordice

Exploreu el valor net de Louis Cordice, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Louis Cordice va néixer l'1 d'octubre de 1989 al Regne Unit. Molt conegut per haver interpretat el paper de Blaise Zabini, un personatge de Slytherin de la sèrie de llibres Harry Potter. Se’l pot veure retratant el paper de Harry Potter i el príncep mestís, Harry Potter i les relíquies de la mort (primera part) i Harry Potter i les relíquies de la mort (segona part).

Jay Underwood

Exploreu el valor net de Jay Underwood, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jay Underwood va néixer l'1 d'octubre de 1968 als Estats Units. Actor que es va fer conegut pel seu paper a The Boy Who Could Fly. Després del seu nou èxit, va aparèixer a 21 Jump Street, The Fantastic Four i Star Trek: Voyager.

Trevor Howard

Exploreu el valor net de Trevor Howard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Trevor Howard va néixer el 29 de setembre de 1913 al Regne Unit. El millor recordat per la seva actuació guanyadora del BAFTA a la pel·lícula de guerra de 1958 The Key i pel seu paper nominat a l'Oscar com a Walter Morel a la pel·lícula de 1960 Sons and Lovers, aquest aclamat actor britànic també va interpretar nombrosos papers secundaris i de personatges, apareixent en aquestes pel·lícules. com Gandhi, Batalla de Gran Bretanya i The Dawning.

Cançó Il-gook

Exploreu el valor net de Song Il-gook, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Song Il-gook va néixer l'1 d'octubre de 1971 a Corea del Sud.

Ian McShane

Exploreu el valor net d’Ian McShane, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Ian McShane va néixer el 29 de setembre de 1942 al Regne Unit.

Nick Whitaker

Exploreu el patrimoni net de Nick Whitaker, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Nick Whitaker va néixer l'1 d'octubre de 1988 als Estats Units. Actor que va interpretar el paper principal de la pel·lícula del 2004, Benji: Off the Leash! Els seus altres crèdits inclouen High School Musical 3: Senior Year i Joseph Smith: Prophet of the Restoration.

Abraham Sofaer

Exploreu el valor net d'Abraham Sofaer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Abraham Sofaer va néixer l’1 d’octubre de 1896 a Myanmar. Actor d’escena conegut per les seves aparicions a A Matter of Life and Death i a Quo Vadis. També és reconegut pels seus papers secundaris en programes de televisió.

marc Ilso

Exploreu el valor net de Marco Ilso, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Marco Ilso va néixer el 29 de setembre de 1994 a Dinamarca. Actor danès que és àmpliament conegut per la seva interpretació d'Hvitserk a la sèrie History Channel Vikings. Es va estrenar al programa durant la quarta temporada el 2016.

Rupert Amic

Exploreu el valor net de Rupert Friend, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Rupert Friend va néixer l'1 d'octubre de 1981 al Regne Unit.

Jordan Woolley

Exploreu el valor net de Jordan Woolley, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jordan Woolley va néixer l'1 d'octubre de 1981 als Estats Units.

Prosenjit Chatterjee

Exploreu el valor net de Prosenjit Chatterjee, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Prosenjit Chatterjee va néixer el 30 de setembre de 1962 a l’Índia.

Jeremiah Meyer

Exploreu el valor net de Jeremias Meyer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jeremias Meyer va néixer el 30 de setembre de 1999 a Alemanya. Actor alemany molt conegut pel seu paper de Jacob Barton a la sèrie de pel·lícules Vampire Sisters. També ha estat protagonista convidat a la televisió alemanya, inclosa a la sèrie The Old Fox el 2017.

Everett Sloane

Exploreu el valor net d'Everett Sloane, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Everett Sloane va néixer l'1 d'octubre de 1909 als Estats Units. Actor nord-americà conegut pels seus papers en un parell de pel·lícules dirigides d'Orson Welles, que inclouen papers com Bernstein a Citizen Kane i Arthur Bannister a The Lady from Shanghai.

Dylan Russett

Exploreu el valor net de Dylan Russett, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Dylan Russett va néixer el 30 de setembre de 2002 als Estats Units. Actor i xef que participava a Man vs. Child: Chef Showdown el 2015.

Nathan West

Exploreu el valor net de Nathan West, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Nathan West va néixer el 29 de setembre de 1978 als Estats Units.

Kunal Singh

Exploreu el valor net de Kunal Singh, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Kunal Singh va néixer el 29 de setembre de 1977 a l'Índia.

Jorge Aravena

Exploreu el patrimoni net de Jorge Aravena, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Jorge Aravena va néixer l’1 d’octubre de 1969 al Perú.

Mahesh Thakur

Exploreu el valor net de Mahesh Thakur, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Mahesh Thakur va néixer l’1 d’octubre de 1969 a l’Índia. Actor indi conegut per la seva diversa gamma de papers tant a la televisió com a llargmetratges de Bollywood. Se’l reconeix millor per haver interpretat Prakash a la pel·lícula Blue Mountains de 2017 i per interpretar el paper recurrent de Vivek Seth al programa Star Plus Bhabhi.

Jared Breeze

Exploreu el valor net de Jared Breeze, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jared Breeze va néixer l'1 d'octubre de 2005 als Estats Units.