Grace Mahadumrongkul

Exploreu el valor net de Grace Mahadumrongkul, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Grace Mahadumrongkul va néixer l'1 d'octubre de 1969 a Tailàndia. Actriu de cinema que es va unir a la sèrie de pel·lícules de sis parts titulada La llegenda del rei Naresuan el 2007. El segment final es va estrenar el 2015.

Jackeline Olivier

Exploreu el valor net de Jackeline Olivier, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Jackeline Olivier va néixer el 29 de setembre de 1977 al Brasil.

Morgan Lindholm

Exploreu el valor net de Morgan Lindholm, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Morgan Lindholm va néixer el 29 de setembre de 1993 als Estats Units. Actriu de cinema que va protagonitzar el final de la sèrie Bones de FOX. Va interpretar a Aiexis Podell a Truth or Dare el 2018.

Ashleigh Aston Moore

Exploreu el patrimoni net d'Ashleigh Aston Moore, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Ashleigh Aston Moore va néixer el 30 de setembre de 1981 als Estats Units.

Anita Ekberg

Exploreu el patrimoni net d'Anita Ekberg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Anita Ekberg va néixer el 29 de setembre de 1931 a Suècia. Actriu que va guanyar el concurs de Miss Suècia del 1950 i va quedar immortalitzada per la seva icònica escena de la Fontana de Trevi al clàssic italià La Dolce Vita del 1960. També va interpretar papers destacats a les pel·lícules War and Peace, 4 per a Texas i The French Sex Murders.

Deepti Bhatnagar

Exploreu el valor net de Deepti Bhatnagar, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Deepti Bhatnagar va néixer el 30 de setembre de 1967 a l'Índia.

Shraddha Srinath

Exploreu el valor net de Shraddha Srinath, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Shraddha Srinath va néixer el 29 de setembre de 1990 a l'Índia.

Xina Anderson

Exploreu el valor net de China Anderson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós China Anderson va néixer el 29 de setembre de 1999 als Estats Units. Actriu de cinema i televisió que va saltar a la fama de petita protagonitzant pel·lícules de gran èxit com Madea's Family Reunion i Norbit. Més tard va guanyar un paper recurrent interpretant Sophie al drama Diary of a Single Mom.

Brie Larson

Exploreu el valor net de Brie Larson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Brie Larson va néixer l'1 d'octubre de 1989 als Estats Units. Actriu que va guanyar elogis crítics pels seus papers principals en els drames Short Term 12 i Room, aquest darrer va guanyar-li un Premi de l'Acadèmia a la millor actriu. Va ser escollida com a capità Marvel a l'univers Marvel. També va interpretar papers secundaris en comèdies com Sleepover, 21 Jump Street, Trainwreck i Scott Pilgrim vs. the World.

Madeline Kahn

Exploreu el valor net de Madeline Kahn, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Madeline Kahn va néixer el 29 de setembre de 1942 als Estats Units. Actriu els crèdits de la qual inclouen History of the World, Part I, Blazing Saddles i Young Frankenstein.

Marion Cotillard

Exploreu el valor net de Marion Cotillard, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Marion Cotillard va néixer el 30 de setembre de 1975 a França.

Anushka Ranjan

Exploreu el patrimoni net d’Anushka Ranjan, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Anushka Ranjan va néixer l’1 d’octubre de 1990 a l’Índia.

Cambrer Greer

Exploreu el valor net de Greer Garson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Greer Garson va néixer el 29 de setembre de 1904 al Regne Unit. Actriu britànica refinada que va guanyar un premi Oscar pel seu paper a Mrs. Miniver. Va rebre set nominacions a l'Oscar i va ser aclamada com un dels millors sorteigs de taquilla dels anys quaranta.

Deborah Kerr

Exploreu el valor net de Deborah Kerr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Deborah Kerr va néixer el 30 de setembre de 1921 al Regne Unit. Va ballar amb Yul Brynner a la clàssica pel·lícula de 1956, The King and I. Va ser nominada a un premi de l'Acadèmia pel seu paper a The Sundowners.

Kirstin Dorn

Exploreu el valor net de Kirstin Dorn, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Kirstin Dorn va néixer el 30 de setembre de 1999 als Estats Units. Actriu protagonista a les pel·lícules Cupid Dog, A Christmas Wish, Your Love Never Fails, Vortex i Harley's Hill, també ha actuat a l'escenari i en diversos anuncis publicitaris.

Uru Eke

Exploreu el valor net d'Uru Eke, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Uru Eke va néixer l'11 d'octubre de 1979 al Regne Unit. Actriu de Nollywood que ha protagonitzat títols com Last Flight to Abuja, Being Mrs Elliot i Weekend Getaway.

Antoinette Bower

Exploreu el patrimoni net d'Antoinette Bower, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Antoinette Bower va néixer el 30 de setembre de 1932 a Alemanya. Actriu de cinema i televisió britànica d'origen alemany que va actuar a la minisèrie de televisió The Thorn Birds. Va tenir prop de noranta aparicions als programes Perry Mason, The Twilight Zone, Ben Casey, The Fugitive i Mission: Impossible.

Anna Drijver

Exploreu el valor net d’Anna Drijver, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Anna Drijver va néixer l’1 d’octubre de 1983 a Holanda. Actriu holandesa que ha aparegut en diverses pel·lícules, inclòs un paper principal a Bride Flight.

Sirkka Sari

Exploreu el valor net de Sirkka Sari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sirkka Sari va néixer l'1 de maig de 1920 a Finlàndia. Mentre assistia a una festa desplaçada durant el rodatge de la pel·lícula finlandesa Rikas Tytto, aquesta jove actriu va caure tràgicament a la seva mort per la xemeneia d'un hotel i en un forn.

Julie Andrews

Exploreu el valor net de Julie Andrews, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Julie Andrews va néixer l'1 d'octubre de 1935 al Regne Unit. Va guanyar fama pels seus estimats papers musicals a Mary Poppins i The Sound of Music, i es va convertir en una dama de les arts escèniques de la reina Isabel II. Es va convertir en l'actriu més reeixida del món després d'aparèixer a Torn Curtain i Thoroughly Modern Millie als anys 60.