Muhammad Yone

DADES RÀPIDES
Data de naixement 23 de febrer de 1976
Lloc de naixement Nagoya
País Japó
Religió No disponible
Edat 45 anys, 8 mesos, 5 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Muhammad Yone

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Muhammad Yone, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Muhammad Yone? Amb qui surt ara Muhammad Yone i quants diners té Muhammad Yone?

el valor net de James Jt Taylor
PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Muhammad Yone

Muhammad Yone és un famós Lluitador professional japonès , que va néixer el 23 de febrer de 1976 dins Japó . Satoshi Yoneyama (米 山 聡, Yoneyama Satoshi, nascut el 23 de febrer de 1976), més conegut amb el seu nom d’anell Muhammad Yone (モ ハ メ ド ・ ヨ ネ, Mohamedo Yone), és un lluitador professional japonès que actualment treballa a Pro Wrestling Noah, on és múltiples vegades campió per equips GHC Tag, un sol campió GHC Openweight Hardcore i guanyador de la Global Tag League el 2012 amb Naomichi Marufuji. És conegut pel seu pentinat afro, que li va valer el sobrenom de Mr. Afro. Segons els astròlegs, el de Muhammad Yone signe del zodíac és Peixos .

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ètnia, nacionalitat, ascendència de Muhammad Yone & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Muhammad Yone. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Muhammad Yone en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Valors nets de Muhammad Yone

Muhammad Yone és un dels lluitador professional japonès més ric i apareix en el lluitador professional japonès més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Muhammad Yone el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .Muhammad Yone Valor net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Lluitador professional japonès
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Yoneyama va debutar en la lluita professional el 18 d'agost de 1995, lluitant sota el seu nom real Satoshi Yoneyama. Al començament de la seva carrera treballaria per a promocions japoneses com Big Japan Pro Wrestling, Battlarts, Michinoku Pro, WAR i Frontier Martial-Arts Wrestling. El 1999, va canviar el seu nom d’anell per Muhammad Yone (en algunes fonts s’escrivia Mohammad Yone). El 2000, Yone es va unir a All Japan Pro Wrestling (AJPW) treballant partits de cartes baixes.

Muhammad Yone Altura

Alçada de Muhammad Yone 6 peus 1 polzada pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Muhammad Yone
Alçada 6 peus 1 polzada
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
El 2001, el millor lluitador de l'AJPW Mitsuharu Misawa i diversos altres lluitadors de l'AJPW, inclosa Yone, van deixar la promoció per iniciar la seva pròpia promoció de lluita lliure anomenada Pro Wrestling Noah. El 5 de març de 2005, Yone va derrotar a Naomichi Marufuji per guanyar el GHC Openweight Hardcore Championship, un campionat que mantindria durant 231 dies fins que Scorpio el guanyés el 22 d'octubre de 2005. Durant aquest temps, Yone va començar a associar-se regularment amb Takeshi Morishima a l'equip tag divisió. El 28 d'octubre de 2005 el duo va derrotar a Marufuji i Minoru Suzuki per guanyar el campionat GHC Tag Team. Més tard van perdre el campionat contra Tamon Honda i Kenta Kobashi. El 2006, Yone i Morishima van guanyar el campionat vacant per equips una vegada més i el van celebrar fins a l'1 d'abril de 2007, quan van perdre contra Jun Akiyama i Takeshi Rikio. El 2009, Yone va ajudar a crear un grup conegut com a Desobeir que incloïa a ell mateix, Kenta, Yoshinobu Kanemaru, Genba Hirayanagi, Takeshi Rikio i Kotaro Suzuki. Yone i Rikio van derrotar a Morishima i Kensuke Sasaki amb el campionat GHC Tag Team el 6 de desembre de 2009, com a part del Winter Navigation Tour de 2009. El seu regnat va durar fins al 14 d'abril de 2010, quan van perdre contra Bison Smith i Keith Walker. El 2012, Yone va formar part d’un estable conegut com a Brave que també incloïa Naomichi Marufuji, Katsuhiko Nakajima, Taiji Ishimori, Atsushi Kotoge, Takeshi Morishima, Takashi Sugiura i Ricky Marvin. Marufuji i Yone van guanyar la versió 2012 de la Global Tag League, derrotant a Morishima i Katsuhiko Nakajima a les finals. Yone va desafiar sense èxit a Katsuhiko Nakajima pel títol GHC a la sala Korakuen el 4 de juny de 2017.

Amb qui surt Muhammad Yone?

Segons els nostres registres, Muhammad Yone és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Muhammad Yone’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Muhammad Yone. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Muhammad Yone.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de lluitador professional japonès més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Japó . Muhammad Yone celebra el seu aniversari el 23 de febrer de cada any.

quants anys té sango

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.