BlaqAbe

Exploreu el valor net de BlaqAbe, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós BlaqAbe va néixer l'1 d'octubre de 1989 als Estats Units. Productor i enginyer d'estudi de Machine Gun Kelly que va treballar en el single certificat Gold 'Bad Things'. També és conegut amb el nom de Slim Gudz.

David Kjellstrom

Exploreu el valor net de David Kjellstrom, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós productor musical David Kjellstrom va néixer el 29 de setembre de 1990 a Suècia.

Yasin Keles

Exploreu el valor net de Yasin Keles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Yasin Keles va néixer l'1 d'octubre de 1983 a Turquia. Productor de música electrònica i DJ que ha col·laborat amb una gran varietat de grans músics turcs, com Seda Sayan, Serdar Ortac i Ajda Pekkan. Ell és la força creativa darrere de temes com 'Pasa Pasa', 'Tabi Tabi' i 'Nuans'.

Devante Swing

Exploreu el valor net de Devante Swing, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Devante Swing va néixer el 29 de setembre de 1969 als Estats Units. Productor discogràfic i artista musical que va ser membre fundador del grup R&B dels anys 90 Jodeci i va produir No More Pain de Tupac.

Sango

Exploreu el valor net de Sango, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Sango va néixer el 30 de setembre de 1991 als Estats Units.

Daniel Avery

Exploreu el valor net de Daniel Avery, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Daniel Avery va néixer el 30 de setembre de 1986 als Estats Units. El productor i DJ anglès de música electrònica és el més conegut pel seu àlbum d’estudi 2013 Drone Logic, aclamat per la crítica. També se li reconeix la seva afiliació amb el segell discogràfic Phantasy Sound, que fins ara ha publicat tots els seus àlbums.

David T. Chastain

Exploreu el valor net de David T. Chastain, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós productor musical David T. Chastain va néixer el 31 d’agost de 1963 a Geòrgia.

J Farell

Exploreu el valor net de J Farell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós productor musical J Farell va néixer el 23 d'abril de 1982 als Estats Units.

James Duncan

Exploreu el valor net de James Duncan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós productor musical James Duncan va néixer el 12 de novembre de 1968 al Canadà.

Masataka Matsutoya

Exploreu el valor net de Masataka Matsutoya, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós productor musical Masataka Matsutoya va néixer el 19 de novembre de 1951 al Japó.

Mohamed Yahya

Exploreu el patrimoni net de Mohamed Yahya, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós productor musical Mohamed Yahya va néixer el 3 de novembre de 1987 a Singapur.

Alejandro Abad

Exploreu el valor net d'Alejandro Abad, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós productor musical Alejandro Abad va néixer el 22 de setembre de 1962 a Xile.

Toshi Seeger

Exploreu el valor net de Toshi Seeger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Toshi Seeger va néixer l'1 de juliol de 1922 a Alemanya. Més coneguda pels seus crèdits de producció de cançons de treball afroamericanes en una presó de Texas i l'aclamat documental de PBS Pete Seeger: The Power of Song.

Mike Shahbazian

Exploreu el valor net de Mike Shahbazian, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Mike Shahbazian va néixer el 10 d’octubre de 1993 als Estats Units. Gestor del canal de YouTube de música sense drets d'autor Goblin Mixes, que també ha treballat al canal de YouTube Goblins from Mars.

Cade Larson

Exploreu el valor net de Cade Larson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cade Larson va néixer el 26 de febrer de 1996 als Estats Units. Productor de música electrònica que va publicar el seu EP debut, Care, a l’emblemàtic segell de música de ball Spinnin ’Records el 2016. Ha passat a actuar en festivals com Lollapalooza i va llançar temes ben rebuts com‘ I Know You Know ’.

Stephen McGregor

Exploreu el valor net de Stephen McGregor, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Stephen McGregor va néixer el 6 de gener de 1990 a Jamaica. Productor musical conegut com Di Genius que ha produït música per a Sean Paul, Drake i Nelly Furtado. Va ser nominat a tres Grammys el 2017. Té més de 70.000 seguidors al seu compte Instagram digenius1.

Adam Alpert

Exploreu el valor net d'Adam Alpert, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Adam Alpert va néixer l'11 d'abril de 1980 als Estats Units. Ampliament conegut com el gerent del prolífic duo EDM-pop The Chainsmokers. Els va ajudar a aconseguir el reconeixement mundial fent de productor supervisor dels seus èxits multiplatí del 2016 'Roses', 'Don't Let Me Down' i 'Closer'. El 2017 va guanyar l'executiu de l'any.

Nicole Moudaber

Exploreu el valor net de Nicole Moudaber, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Nicole Moudaber va néixer el 19 de gener de 1977 a Nigèria. Productor musical i promotor de concerts que ha liderat el segell MOOD Records i ha presentat el seu programa setmanal de ràdio The MOOD. Va guanyar el seu guanyador general, Millor espectacle de música en línia als premis de ràdio en línia del 2016.

Garmandy Candelario

Exploreu el valor net de Garmandy Candelario, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Garmandy Candelario va néixer el 7 d'abril de 1995 als Estats Units. Cantant, compositor i productor que es va donar a conèixer després de ser presentat a la sèrie del concurs de cant llatinoamericà La Banda. Va guanyar el concurs i va formar la banda MIX5 amb els altres quatre guanyadors del programa.

Ben Baller

Exploreu el valor net de Ben Baller, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ben Baller va néixer el 27 de gener de 1973 als Estats Units. DJ i productor amb 21 crèdits d'àlbums de platí al seu currículum, que inclou treballs amb Jay-Z i Dr. Dre. Va començar a dissenyar, fabricar i vendre joies a la primavera de 2005 i, en un parell d'anys, es va convertir en un dels joiers més coneguts del país.