Nicolas Dautricourt

DADES RÀPIDES
Data de naixement 8 de gener de 1977
Lloc de naixement Chartres
País França
Religió No disponible
Edat 44 anys, 9 mesos, 20 dies
Horòscop Aquari

Compte enrere d'aniversari de Nicolas Dautricourt

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Nicolas Dautricourt, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Nicolas Dautricourt? Amb qui té Nicolas Dautricourt ara i quants diners té Nicolas Dautricourt?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Nicolas Dautricourt

Nicolas Dautricourt és un famós Violinista , que va néixer el 8 de gener de 1977 dins França . Nicolas Dautricourt (nascut el 1977) és un violinista francès. Segons Astròlegs, el de Nicolas Dautricourt signe del zodíac és Aquari .

amy shiels alçada pes

Convidat a unir-se a la prestigiosa Chamber Music Society Two del Lincoln Center de Nova York, apareix a les principals sales d'arreu del món (Washington Kennedy Center, New York Alice Tully Hall, London Wigmore Hall, Moscou Tchaikovsky Hall, Tokyo Bunka Kaikan, Boston Gardner Museum). , Teatre Nacional de Belém, Sala de Concerts de Copenhaguen, Sala Ongakudo Kanazawa, Sala Nagoya Shirakawa, Ajuntament de Sendai...), a França (Salle Pleyel, Théâtre des Champs-Élysées, Cité de la Musique, Metz Arsenal, Musée d'Orsay). , Opera du Rhin, Grand Théâtre de Provence, etc.), i és convidat a nombrosos esdeveniments artístics, com ara el Festival de musique de La Chaise-Dieu, el Festival de La Roque-d'Anthéron, Printemps des Arts (Mònaco) , Festival de l'Orangerie (Sceaux), Parc Floral (Vincennes), Crazy Days a Nantes, Trobades musicals a La Baule, Passejades musicals a Reims, Festival de Pasqua de Deauville, Les Arcs, Périgord Noir, Auvers-sur-Oise, Música a l'Emperi.Nicolas Dautricourt ha enregistrat les obres completes per a violoncel i piano de Karol Szymanowski (Saphir Records), el Concert per a violí, piano i quartet de corda d'Ernest Chausson juntament amb el Doble Concert de Felix Mendelssohn per al segell Calliope. Tots dos enregistraments van rebre l'aclamació de la crítica unànime.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Nicolas Dautricourt ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Nicolas Dautricourt no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Nicolas Dautricourt en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Patrimoni net de Nicolas Dautricourt

Nicolas és un dels el violinista més ric i figura al violinista més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Nicolas Dautricourt el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari de Nicolas Dautricourt
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Violinista
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Finalista i premiat de nombrosos concursos internacionals de violí, com el Concurs Henryk Wieniawski de Poznan, el Concurs Jeunesses Musicales de Belgrad, el Rodolfo Lipizer de Gorizia i el Concurs Gian-Battista Viotti de Vercelli, Nicolas Dautricourt va estudiar a partir de 1993 violí i cambra. música al Conservatori de París amb Jean-Jacques Kantorow i Jean Mouillère, respectivament, i va ser guardonat per unanimitat amb un premi principal en cadascuna d'aquestes disciplines, aquest últim amb el Kinsky String Quartet.

Nicolas Dautricourt Altura

L'alçada de Nicolas Dautricourt No està disponible ara mateix. Nicolas pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Nicolas Dautricourt Alçada i estadístiques corporals
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
Nicolas Dautricourt es va convertir l'any 2007 en director artístic del festival Les Moments Musicaux de Gerberoy, i actualment toca un magnífic instrument d'Antonio Stradivarius (Cremona, 1713), el Château Fombrauge, amb un generós préstec de Bernard Magrez.

Amb qui està sortint Nicolas Dautricourt?

Segons els nostres registres, Nicolas Dautricourt és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. Al juny del 2021, Nicolas Dautricourt no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Nicolas Dautricourt. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Nicolas Dautricourt!

Dades i curiositats

Nicolas Classificat a la llista de el violinista més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a França . Nicolas Dautricourt celebra l'aniversari el 8 de gener de cada any.

Articles D'Interès

Darragh Ó Se

Exploreu el valor net de Darragh Ó, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol gaèlic Darragh Ó Se va néixer l'1 d'abril de 1975 a Irlanda.

Nick van den Berg

Exploreu el valor net de Nick van den Berg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Nick van den Berg va néixer el 24 de maig de 1980 al Regne dels Països Baixos. Nick van den Berg (nascut el 24 de maig de 1980) és un jugador de billar professional holandès. Va ser el subcampió al Campionat del Món de Vuit de la WPA de 2005, on va perdre davant Wu Chia-ching per 11–5 a la final. Ha guanyat múltiples esdeveniments a l'Euro Tour, guanyant 10 esdeveniments entre 2002 i 2017, cosa que el va situar en quart lloc a la llista de guanyadors de tots els temps.

Peaches Golding

Exploreu el valor net de Peaches Golding, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós oficial públic Peaches Golding va néixer el 13 de desembre de 1953 als Estats Units.

Nicolas Michelin

Exploreu el valor net de Nicolas Michelin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós arquitecte francès Nicolas Michelin va néixer el 25 de gener de 1955 a França.

Khalid El-Masri

Exploreu el valor net de Khalid El-Masri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista polític Khalid El-Masri va néixer el 29 de juny de 1963 a Kuwait.

Vince Chong

Exploreu el valor net de Vince Chong, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Vince Chong va néixer el 30 de setembre de 1979 a Malàisia.

Sebastian Alarcon

Exploreu el valor net de Sebastian Alarcon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director de cinema Sebastian Alarcón va néixer el 14 de gener de 1949 a Xile.

Timothy Hottges

Exploreu el valor net de Timotheus Hottges, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós president del Consell Executiu Timotheus Hottges va néixer el 18 de setembre de 1962 a Alemanya.

Vince Horsman

Exploreu el valor net de Vince Horsman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós atleta de beisbol Vince Horsman va néixer el 9 de març de 1967 al Canadà.

Rachael Scdoris

Exploreu el valor net de Rachael Scdoris, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rachael Scdoris va néixer l'1 de febrer de 1985 als Estats Units. Rachael Scdoris / səˈdɔərɪs / (nascut l'1 de febrer de 1985 a Bend, Oregon) és un corredor nord-americà de musher i gos que el 2006 es va convertir en la primera persona legalment cega que va completar la cursa de gossos de trineu Iditarod Trail de 1.049+ milles (1.600 km) l'estat nord-americà d'Alaska.

Naresh Chandra Agrawal

Exploreu el valor net de Naresh Chandra Agrawal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Naresh Chandra Agrawal va néixer l'1 d'octubre de 1951 a l'Índia.

Julia Schramm

Exploreu el patrimoni net de Julia Schramm, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Julia Schramm va néixer el 30 de setembre de 1985 a Alemanya.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Yoshinori Higashikawa

Exploreu el valor net de Yoshinori Higashikawa, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Yoshinori Higashikawa va néixer el 30 de setembre de 1964 al Japó.

Shamnad Basheer

Exploreu el valor net de Shamnad Basheer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós acadèmic jurídic Shamnad Basheer va néixer el 14 de maig de 1976 a l'Índia.

Jakub Kraska

Exploreu el valor net de Jakub Kraska, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós nedador Jakub Kraska va néixer el 19 d'abril de 2000 a Polònia.

Dimarts Wormhoudt

Exploreu el valor net de Mardi Wormhoudt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Mardi Wormhoudt va néixer l'1 d'octubre de 1937 a .

Mohammad Habash

Exploreu el valor net de Mohammad Habash, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mohammad Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Síria. Mohamed Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Damasc. Va créixer a la seva Escola de Ciències Islàmiques Sheikh Ahmed Kuftaro a Damasc, va memoritzar l'Alcorà sota la supervisió del xeic Muhammad Sukkar i va estudiar ciències islàmiques a l'Institut Islàmic de Da'wah, i després va obtenir un títol de recitació amb lectures freqüents. del xeic dels lectors Muhammad Sukkar i de la fatwa siriana, va obtenir una llicència en 'Xaria' a la Universitat de Damasc i després va continuar el seu èxit, obtenint tres graus en ciències àrabs i islàmiques a les universitats de Damasc, Trípoli i Beirut. . També va obtenir un màster i es va doctorar a la Universitat de l'Alcorà Noble de Khartum sota la supervisió del Dr. Wahba Al-Zuhaili i el Dr. Muhammad Ali Al-Imam) i el 2010 a la Universitat de Craiova, la més antiga. Universitats romaneses, ha anunciat que el doctorat d'honor que atorga la universitat cada dos anys, una vegada, s'ha assignat al doctor Muhammad Habash en agraïment a la seva recerca i a la seva activitat en el diàleg de les religions, especialment al seu llibre La biografia del missatger. Muhammad, i la universitat l'ha traduït al romanès i es va considerar una decisió per als estudiants de les facultats de teologia de la universitat, on el títol únic es va lliurar al Saló Blau de la universitat en una gran cerimònia oficial.

Mads Bødker

Exploreu el valor net de Mads Bødker, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador d’hoquei sobre gel Mads Bødker va néixer el 31 d’agost de 1987 a Dinamarca.

Cortney Gibson

Exploreu el patrimoni net de Cortney Gibson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cortney Gibson va néixer l'1 d'octubre de 2002 als Estats Units. Creadora de continguts de dansa i sincronització de llavis que va guanyar fama a través del seu compte TikTok de cortneycgibson. Va crear una base de fans de més de 500.000 seguidors a la plataforma.

Beata Dubasova

Exploreu el valor net de Beata Dubasova, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa cantant Beata Dubasova va néixer el 14 de maig de 1963 a Eslovàquia.

Sebastià Gaitán

Exploreu el valor net de Sebastian Gaitan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Sebastian Gaitan va néixer el 21 de juny de 1987 a l'Uruguai.

Sandro Schoenberger

Exploreu el valor net de Sandro Schoenberger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador alemany d'hoquei sobre gel Sandro Schoenberger va néixer el 14 de gener de 1987 a Alemanya.

Chelsea Sorrell

Exploreu el valor net de Chelsea Sorrell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Chelsea Sorrell va néixer el 30 de juny de 1988 als Estats Units. Cantant country coneguda pel seu mandat com a concursant a la sèrie de televisió de realitat American Idol. Va figurar com una de les 24 millors intèrprets de la temporada 11 del programa.

Tareq Esmaeili

Exploreu el valor net de Tareq Esmaeili, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós ciclista esportiu Tareq Esmaeili va néixer el 3 de març de 1977 a Qatar.