Dylan Evans

Exploreu el valor net de Dylan Evans, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Dylan Evans va néixer el 29 de setembre de 1966 al Regne Unit. Autor intel·lectual britànic conegut pel seu treball sobre l'efecte placebo i l'emoció.

David Herbert Donald

Exploreu el valor net de David Herbert Donald, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós David Herbert Donald va néixer l'1 d'octubre de 1920 als Estats Units. Conegut principalment com a historiador de Lincoln, també va guanyar els premis Pulitzer per les seves biografies de l'abolicionista Charles Sumner i del novel·lista Thomas Wolfe. La seva famosa biografia d'Abraham Lincoln es va publicar el 1995.

Tom Parker Bowles

Exploreu el valor net de Tom Parker Bowles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Tom Parker Bowles va néixer el 18 de desembre de 1974 al Regne Unit. Autor de no ficció i presentador de programes de televisió que va guanyar el premi Guild of Food Writers 2010 pel seu treball sobre el menjar britànic. Va presentar Market Kitchen a Good Food Channel del 2007 al 2010.

Jonathan Barnes

Exploreu el valor net de Jonathan Barnes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jonathan Barnes va néixer el 26 de desembre de 1942 al Regne Unit. Conegut per obres com ara Posterior Analytics, The Cambridge Companion to Aristotle i Coffee with Aristotle, aquest acadèmic i expert en filosofia antiga va ensenyar a la Universitat d'Oxford, a la Universitat de Ginebra i a la Universitat de París-Sorbona.

Noemi Ban

Exploreu el valor net de Noemi Ban, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Noemi Ban va néixer el 29 de setembre de 1922 a Hongria. Jueva hongaresa que va sobreviure al seu internament al camp de concentració de Buchenwald durant la Segona Guerra Mundial. Des de llavors, s'ha convertit en una reconeguda conferencista i autora, publicant llibres com el 2003 Sharing Is Healing: A Holocaust Survivor's Story.

Michael Talbot

Exploreu el valor net de Michael Talbot, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Michael Talbot va néixer el 29 de setembre de 1953 als Estats Units.

Jay Baer

Exploreu el valor net de Jay Baer, ​​edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jay Baer va néixer el 29 de setembre de 1969 als Estats Units. Autor nord-americà més conegut pel seu llibre 'Talk Triggers'. Ha estat l’autor més venut del NY Times de 6 llibres.

Jeff Unaegbu

Exploreu el valor net de Jeff Unaegbu, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jeff Unaegbu va néixer l'1 d'octubre de 1979 a Nigèria.

Atiur Rahman

Exploreu el valor net d'Atiur Rahman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós autor de no ficció Atiur Rahman va néixer el 13 de desembre de 1953 a Bangla Desh.

Tom Pocock

Exploreu el valor net de Tom Pocock, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Tom Pocock va néixer el 18 d’agost de 1925 al Regne Unit. Destacat com a periodista del Daily Express, del Evening Standard, del Daily Mail i del Times, també és conegut per les seves obres històriques i biografies de destacats mariners i capitans de vaixells. Entre les seves publicacions completes hi ha Captain Marryat, The Terror Before Trafalgar i Sailor King: The Life of King William IV.

Robin Arzon

Exploreu el patrimoni net de Robin Arzon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Robin Arzon va néixer el 20 de setembre de 1982 als Estats Units. Autor més venut del New York Times, principalment reconegut pel llibre Shut Up and Run: How to Get Up, Lace Up, and Sweat with Swagger. És entrenadora certificada de Road Runners Club of America i entrenadora personal certificada.

Kenneth H. Cooper

Exploreu el valor net de Kenneth H. Cooper, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Kenneth H. Cooper va néixer el 4 de març de 1931 als Estats Units. Metge de la Força Aèria dels Estats Units, nascut a Oklahoma, va introduir la idea i la pràctica de l’aeròbic. Va publicar un popular llibre del 1968, Aerobics, sobre el tema.

Vincent T. Bugliosi Jr.

Exploreu el valor net de Vincent T. Bugliosi Jr., edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Vincent T. Bugliosi Jr. va néixer el 18 d'agost de 1934 als Estats Units. Va processar Charles Manson i els seus seguidors pels assassinats de Sharon Tate i altres el 1969. També va escriure el llibre de 2008 The Prosecution of George W. Bush for Murder.

Gay Talese

Exploreu el valor net de Gay Talese, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Gay Talese va néixer el 7 de febrer de 1932 als Estats Units. Autor nord-americà que va escriure per a The New York Times i Esquire Magazine. Les seves obres famoses de periodisme literari inclouen articles sobre el cantant Frank Sinatra i el jugador de beisbol Joe DiMaggio.

Steve Sohmer

Exploreu el valor net de Steve Sohmer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Steve Sohmer va néixer el 27 de juny de 1945 a Geòrgia. Autor respectat de ficció i no ficció, també va ser executiu de CBS i NBC. Va ser un erudit shakespearià i productor de sèries de televisió tan populars com Cheers, Family Ties, The A-Team i Remington Steele.

Matt Fradd

Exploreu el valor net de Matt Fradd, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Matt Fradd va néixer el 15 de juliol de 1983 a Austràlia. Autor, orador motivacional i podcaster conegut per haver-se especialitzat en temes religiosos. Allotja la seva pròpia sèrie de podcasts anomenada Pints ​​with Aquinas. També és conegut pel seu llibre ¿Déu existeix ?: Un diàleg socràtic sobre les cinc maneres de Tomàs d’Aquino.

Lynn Richardson

Exploreu el valor net de Lynn Richardson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Lynn Richardson va néixer el 2 d’octubre de 1971 als Estats Units. Expert financer que ha donat una àmplia gamma de consells financers en programes de televisió com Good Day LA, Let's Talk Live i The Steve Harvey Show. Ha estat autora de diversos llibres, inclosos Living Cheque to Monday (2005) i Your Man & Your Money (2013).

Jeff Goins

Exploreu el valor net de Jeff Goins, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jeff Goins va néixer el 31 de març de 1983 als Estats Units. Autor i blogger més conegut com la ment que hi ha darrere dels llibres L’art del treball i els artistes reals no moren de gana. També va fundar la comunitat d'escriptors en línia Tribe Writers.

James Day

Exploreu el valor net de James Day, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós James Day va néixer el 22 de desembre de 1918 als Estats Units. Periodista i educador de la televisió pública nord-americana que va ser autor del llibre The Vanishing Vision: The Inside Story of Public Television.

Danielle D Rollins

Exploreu el valor net de Danielle D Rollins, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Danielle D Rollins va néixer l'1 de març de 1968 als Estats Units. Autora, estilista i experta en estil de vida, coneguda pel seu blog amb una gran varietat de consells sobre entreteniment i disseny d’interiors elegants. També és editora col·laboradora de la publicació en línia VERANDA.