Janina Altman

Exploreu el valor net de Janina Altman, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa escriptora de no ficció Janina Altman va néixer el 2 de gener de 1931 a Ucraïna.

Uschi Glas

Exploreu el valor net d'Uschi Glas, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós escriptor de no ficció Uschi Glas va néixer el 2 de març de 1944 a Alemanya.

Catherine DeVrye

Exploreu el valor net de Catherine DeVrye, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Catherine DeVrye va néixer el 29 de setembre de 1950 a Austràlia.

Gerd Schultze-Rhonhof

Exploreu el patrimoni net de Gerd Schultze-Rhonhof, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós escriptor de no ficció Gerd Schultze-Rhonhof va néixer el 26 de maig de 1939 a Alemanya.

Friederun Kohnen

Exploreu el valor net de Friederun Kohnen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós escriptor de no ficció Friederun Kohnen va néixer el 22 de setembre de 1942 a Alemanya.

Jill Sparrow

Exploreu el valor net de Jill Sparrow, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa escriptora de no ficció Jill Sparrow va néixer el 3 d'octubre de 1971 a Austràlia.

Gwenda Blair

Exploreu el valor net de Gwenda Blair, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa escriptora de no ficció Gwenda Blair va néixer el 10 de maig de 1943 als Estats Units.

Manuel Lima

Exploreu el patrimoni net de Manuel Lima, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós escriptor de no ficció Manuel Lima va néixer el 3 de maig de 1978 a Portugal.

Stein Erik Ulvund

Exploreu el valor net de Stein Erik Ulvund, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós escriptor de no ficció Stein Erik Ulvund va néixer l'11 d'agost de 1952 a Noruega.

Elham Manea

Exploreu el valor net d'Elham Manea, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós escriptor de no ficció Elham Manea va néixer el 19 de març de 1966 a Egipte.

Wendy Lewis

Exploreu el valor net de Wendy Lewis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Wendy Lewis va néixer el 29 de juliol de 1962 a Austràlia. Wendy Lewis (nascuda el 1962) és una escriptora australiana que treballa a Sydney i que ha escrit diversos llibres de no-ficció sobre la gent, la història i els esdeveniments australians. També ha escrit obres de teatre sota el nom de Julia Lewis.

Hannah Holmes

Exploreu el valor net de Hannah Holmes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa escriptora de no ficció Hannah Holmes va néixer el 22 de desembre de 1963 als Estats Units.

Miquel Nugent

Exploreu el valor net de Michael Nugent, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Michael Nugent va néixer l'1 de juny de 1961 a Irlanda. Quan Atheist Ireland va rebutjar una invitació per participar en les commemoracions del Govern de l'Aixecament de 1916, Donald Clarke, de l'Irish Times, va dir que Nugent i el seu equip no haurien pogut semblar més desconnectats si haguessin intentat prohibir el Nadal.

John Dóna-li

Exploreu el valor net de John Dale, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós John Dale va néixer el 15 de gener de 1953 a Austràlia. És autor de set llibres, inclosos els més venuts de Huckstepp i dues novel·les policíaques Dark Angel i The Dogs Are Barking, publicades amb Serpents Tail Press al Regne Unit, i una memòria, Wild Life, una investigació sobre els trets mortals del seu avi. als anys 40 de Tasmània. Ha editat dues antologies, Out West i Car Lovers, i ha coeditat una tercera antologia, Best on Ground, sobre el futbol de les regles australianes. La seva novel·la, Leaving Suzie Pye, es va publicar el 2010 i es va traduir al turc. La seva novel·la Plenty es va publicar el 2013. Ha estat jutge de diversos premis literaris australians importants i els seus assajos, crítiques i no-ficció han aparegut en una gran varietat de revistes i diaris. Entre les seves àrees d’investigació i docència s’inclouen la ficció narrativa, la no ficció creativa, les narracions policíacs i la novel·la. La seva última novel·la policíaca és Detective Work (2015), que es basa en un assassinat no resolt de Sydney. És editor de 'Sydney Noir' (2018).

Simon Thompson

Exploreu el valor net de Simon Thompson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Simon Thompson va néixer el 16 de juny de 1959 a . Simon Thompson va néixer el 16 de juny de 1959 a Bramhall, Regne Unit. Va estudiar a la Manchester Grammar School. Es va graduar a la University College d'Oxford, on va obtenir una llicenciatura en geologia el 1985.

Katarina Gospic

Exploreu el valor net de Katarina Gospic, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Katarina Gospic va néixer el 6 de febrer de 1984 a Suècia. Katarina Anna-Maria Gospic (nascuda el 6 de febrer de 1984, Kista) és una científica i autora sueca, que va créixer al districte d'Akalla d'Estocolm. Entre 2002 i 2011 va estudiar fisiologia i medicina al Karolinska Institutet. El 2011 va iniciar el negoci de consultoria Brainbow Labs, on treballa com a autora, conferenciant i consultora.

Franziska Giffey

Exploreu el valor net de Franziska Giffey, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Franziska Giffey va néixer el 3 de maig de 1978 a Alemanya. Franziska Giffey (nascuda Süllke, nascuda el 3 de maig de 1978 a Frankfurt (Oder)) és una política alemanya del Partit Socialdemòcrata (SPD) que ha estat ministre d'Afers Familiars, Gent Gran, Dones i Joventut al govern de la cancellera Angela Merkel des del 2018. Va ser l’alcaldessa de Neukölln a Berlín des de l’abril del 2015 fins al març del 2018.

Laura Bates

Exploreu el valor net de Laura Bates, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Laura Bates va néixer el 27 d’agost de 1986 al Regne Unit. Bates va néixer el 27 d'agost de 1986 a Oxford d'una mare que va ensenyar francès i un pare metge, i va créixer a Hackney i Taunton, i té una germana gran i un germà petit. Els seus pares es van divorciar quan Bates tenia vint anys. Va llegir literatura anglesa al St John's College de Cambridge i es va graduar a la Universitat de Cambridge el 2007. Bates va romandre a Cambridge durant dos anys i mig com a investigadora de la psicòloga Susan Quilliam que treballava en una edició actualitzada de The Joy of Sexe.