Oleksandr Savchenko

DADES RÀPIDES
Data de naixement 5 d’agost de 1957
Lloc de naixement Raió Oleksandrivka
País
Religió No disponible
Edat 64 anys, 2 mesos, 26 dies
Horòscop Capricorn

Compte enrere d'aniversari d'Oleksandr Savchenko

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net d'Oleksandr Savchenko, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Oleksandr Savchenko? Amb qui surt Oleksandr Savchenko ara i quants diners té Oleksandr Savchenko?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia d'Oleksandr Savchenko

Oleksandr Savchenko és un famós Governador , que va néixer el 5 d’agost de 1957 dins . Oleksandr Savchenko va néixer a un poble de Nyzhchi Vereshchaky el 5 d'agost de 1957. Segons els astròlegs, Oleksandr Savchenko signe del zodíac és Capricorn .

També va treballar en els assumptes interns d'Ucraïna des del 1984 fins al 2005.valor net de hamdan bin mohammed al maktoum

El 1979 es va graduar a l'Institut d'Enginyeria Agrícola de Kirovograd (Facultat de Maquinària i Equips de Construcció i Carreteres) i va obtenir la qualificació d'enginyer mecànic. El mateix any, va treballar com a enginyer mecànic de l'Associació de Producció de Formigó Armat de Krasnodar Krasnoyarsk.

El 1994 es va graduar a l'Acadèmia Ucraïna d'Afers Interns, especialitzant-se en Jurisprudència, i es va qualificar com a advocat.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Oleksandr Savchenko ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia d’Oleksandr Savchenko. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques d’Oleksandr Savchenko en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Segons les memòries de Mykhaylo Svystovych, Savchenko el 2001 li va ordenar personalment detenir-lo amb una bossa d’ampolles buides, que, segons la versió que va presentar, se li va donar per reposar el seu telèfon mòbil. La falsa versió del detingut no va demostrar i Svystovych va ser alliberat, però les ampolles van ser confiscades.

Patrimoni net d’Oleksandr Savchenko

Oleksandr és un dels governador més ric i apareix al Governador més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Oleksandr Savchenko el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Oleksandr Savchenko Patrimoni net i salari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Governador
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Oleksandr Illich Savchenko (ucraïnès: Олександр Ілліч Савченко; nascut el 5 d'agost de 1957), és un polític ucraïnès governador de l'òblast de Volyn del 23 de març de 2018 a l'11 de juny de 2019.

Segons les memòries de Mykhaylo Svystovych, Savchenko el 2001 li va ordenar personalment detenir-lo amb una bossa d’ampolles buides, que, segons la versió que va presentar, se li va donar per reposar el seu telèfon mòbil. La falsa versió del detingut no va demostrar i Svystovych va ser alliberat, però les ampolles van ser confiscades.

Del 2005 al 2007, va ser el director del Departament del Servei Estatal de Protecció del Ministeri d'Afers Interns d'Ucraïna.

Oleksandr Savchenko Altura

Alçada d'Oleksandr Savchenko No està disponible ara mateix. Oleksandr pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Oleksandr Savchenko Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Del 1979 al 1981 va militar a les files de les Forces Armades de la URSS.

Des del 2007 va ser ascendit a viceministre d'Afers Interns d'Ucraïna i cap de la policia de seguretat pública del Ministeri d'Afers Interns d'Ucraïna fins a finals del 2010.

Amb qui surt Oleksandr Savchenko?

Segons els nostres registres, Oleksandr Savchenko és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Oleksandr Savchenko’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Oleksandr Savchenko. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites d'Oleksandr Savchenko!

Del 19 de gener al 28 de novembre de 2017, Oleksandr Savchenko és el primer vicepresident de l'oblast de Kíev. Va ser alliberat per voluntat pròpia.

quina alçada feia Truman capote

Dades i curiositats

Oleksandr Classificat a la llista de Governador més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a . Oleksandr Savchenko celebra el seu aniversari el 5 d’agost de cada any.

Va ser ascendit amb la mateixa feina que director fins al 2016.

El 22 de març de 2018, Savchenko va ser nomenat governador de l'òblast de Volyn. Va assumir el càrrec oficialment el 23 de març.

Des de l'11 de juny de 2019, el governador en funcions de l'òblast de Volyn és Oleksandr Kyrychuk.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.