Ruth Atkinson

Exploreu el valor net de Ruth Atkinson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Penciller Ruth Atkinson va néixer el 2 de juny de 1918 al Canadà.

Rene Follet

Exploreu el patrimoni net de Rene Follet, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Penciller Rene Follet va néixer el 10 d'abril de 1931 a Bèlgica.

ChrisCross

Exploreu el valor net de ChrisCross, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Penciller ChrisCross va néixer el 23 de juny de 1968 als Estats Units.

Ernie Colon

Exploreu el valor net d'Ernie Colon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós dibuixant Ernie Colon va néixer el 13 de juliol de 1931 a .

Gary Erskine

Exploreu el valor net de Gary Erskine, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Penciller Gary Erskine va néixer el 23 d'octubre de 1968 a Escòcia.

Amanda Conner

Exploreu Amanda Conner, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Penciller Amanda Conner va néixer el 18 d’agost de 1967 als Estats Units.

Roberto De Angelis

Exploreu el valor net de Roberto De Angelis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Penciller Roberto De Angelis va néixer el 16 de desembre de 1959 a Itàlia.

Jim Valentino

Exploreu el valor net de Jim Valentino, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Penciller Jim Valentino va néixer el 28 d'octubre de 1952 als Estats Units.

Rafael Kayanan

Exploreu el valor net de Rafael Kayanan, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Penciller Rafael Kayanan va néixer el 13 de setembre de 1962 a Filipines.

Staz Johnson

Exploreu el valor net de Staz Johnson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Penciller Staz Johnson va néixer el 12 d'agost de 1965 al Regne Unit.

Jack Herbert

Exploreu el valor net de Jack Herbert, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jack Herbert va néixer el 28 de febrer de 1982 al Brasil. Jack va néixer el 28 de febrer de 1982 a Bananeiras, Paraíba, on va viure una 'infància típica de classe mitjana'. Es va interessar pel dibuix des de la primera infància i als nou anys, una tia li va mostrar una entrevista amb Mike Deodato al diari local, cosa que li va causar un gran impacte perquè Deodato també vivia a Paraíba i dibuixava per a les grans editorials americanes. Jack explica: 'I va ser quan vaig descobrir que podia viure amb còmics, treballar amb còmics. Va ser així que vaig arribar a creure '. Als deu anys, la seva família es va traslladar a João Pessoa, on viu fins ara.

Bob Smith

Exploreu el patrimoni net de Bob Smith, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Bob Smith va néixer el 18 de novembre de 1951 als Estats Units. Robert Allen Smith (nascut el 18 de novembre de 1951), més conegut com a Bob Smith, és un artista de còmics nord-americà, destacat com a entintorista de DC Comics i Archie Comics.

Equip Bradstreet

Exploreu el valor net de Tim Bradstreet, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Tim Bradstreet va néixer el 16 de febrer de 1967 als Estats Units. Timothy Bradstreet (nascut el 16 de febrer de 1967 a Cheverly, Maryland), és un artista i il·lustrador nord-americà, més conegut pel seu treball en còmics, portades de llibres, pòsters de pel·lícules, jocs de rol i cromos.

Jeph Jacques

Exploreu el valor net de Jeph Jacques, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jeph Jacques va néixer el 17 de juny de 1980 als Estats Units. Jeffrey Paul 'Jeph' Jacques (/ˈ dʒ ɛ f ˈ dʒ æ ks / JEF JAKS ) (nascut el 17 de juny de 1980) és un dibuixant nord-americà que escriu i dibuixa els webcomics Questionable Content, Alice Grove i DORD (i abans 'Indietits'). ').

Chris Sprouse

Exploreu el valor net de Chris Sprouse, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Chris Sprouse va néixer el 30 de juliol de 1966 als Estats Units. Chris Sprouse (nascut el juliol de 30, 1966) és un dibuixant de còmics nord-americà. Sprouse ha treballat per a diverses editorials i ha guanyat dos premis Eisner pel seu treball a Tom Strong, una sèrie que va crear amb l'escriptor Alan Moore.

J. Scott Campbell

Exploreu el valor net de J. Scott Campbell, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós J. Scott Campbell va néixer el 12 d'abril de 1973 als Estats Units. Jeffery Scott Campbell (12 d'abril de 1973) és un artista de còmics nord-americà. Inicialment va ser conegut professionalment com Jeffery Scott, però és més conegut com J. Scott Campbell. Va arribar a la fama com a artista de Wildstorm Comics, tot i que des de llavors ha treballat per Marvel Comics (sobretot com a artista de portada a The Amazing Spider-Man) i la indústria dels videojocs.

Richard Comely

Exploreu el valor net de Richard Comely, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Richard Comely va néixer el 9 d'octubre de 1950 al Canadà. Richard Comely va néixer a Oxford, Anglaterra el 1950 i es va traslladar al Canadà quan era nen el 1953. Comely es va batejar a l'Església de Jesucrist dels Sants dels Últims Dies (Església LDS) el 1971. Casat des de 1975 amb Evelyn, Comely és la pare de vuit fills. Comely havia treballat com a pintor de signes; dissenyador d'escuts; dissenyador de moda i brodats; un il·lustrador/artista enganxador per a una impressora; i dissenyador gràfic per a diaris, revistes i publicitat. Comely també ha escrit i il·lustrat llibres per a nens, articles de diaris sindicats i targetes de felicitació. Comely també ha publicat un diari. Va dissenyar i fabricar el ComelyCrane; un braç portàtil i extensible. També va produir un vídeo d'educació artística més venut 'Drawing from the Pros'.