Saverio Mammoliti

Exploreu el valor net de Saverio Mammoliti, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Pentito Saverio Mammoliti va néixer el 13 de desembre de 1942 a Itàlia.

Umberto Ammaturo

Exploreu el valor net d’Umberto Ammaturo, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pentito Umberto Ammaturo va néixer el 21 de maig de 1941 a Itàlia.

Santino Di Matteo

Exploreu el valor net de Santino Di Matteo, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pentito Santino Di Matteo va néixer el 7 de desembre de 1954 a Itàlia.

Baldassare Di Maggio

Exploreu el valor net de Baldassare Di Maggio, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pentito Baldassare Di Maggio va néixer el 19 de novembre de 1954 a Itàlia.

Augusto La Torre

Exploreu el patrimoni net d’Augusto La Torre, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pentito Augusto La Torre va néixer el 24 de setembre de 1962 a Itàlia.

Antonio Iovine

Exploreu el patrimoni net d'Antonio Iovine, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Pentito Antonio Iovine va néixer el 20 de setembre de 1964 a Itàlia.

Luigi Putrone

Exploreu el valor net de Luigi Putrone, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Pentito Luigi Putrone va néixer el 8 de setembre de 1960 a Itàlia.

Feliç Manor

Exploreu el valor net de Felice Maniero, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Pentito Felice Maniero va néixer el 2 de setembre de 1954 a Itàlia.

Gaspare Spatuzza

Exploreu el valor net de Gaspare Spatuzza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Pentito Gaspare Spatuzza va néixer el 8 d'abril de 1964 a Itàlia.

Francesco Marino Mannoia

Exploreu el valor net de Francesco Marino Mannoia, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Francesco Marino Mannoia va néixer el 5 de març de 1951 a Itàlia. Francesco Marino Mannoia (nascut el 5 de març de 1951) és un antic membre de la màfia siciliana que es va convertir en pentito (testimoni del govern) el 1989. El seu sobrenom era Mozzarella. Es considera un dels testimonis governamentals més fiables contra la màfia. El magistrat antimàfia Giovanni Falcone, que va ser el primer a interrogar-lo, va recordar Marino Mannoia com un testimoni intel·ligent i fiable.

Pasquale Galasso

Exploreu el valor net de Pasquale Galasso, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Pasquale Galasso va néixer el 17 de maig de 1955 a Itàlia. Pasquale Galasso (Poggiomarino, 17 de maig de 1955) és un antic cap del clan Galasso, un clan de la Camorra, l'organització criminal napolitana. Des de l'agost de 1992, és un pentito (un criminal convertit en testimonis de l'estat), col·laborant amb la justícia italiana. Va revelar molts secrets complexos sobre la Camorra. Això va provocar revelacions d'altres pentiti que van permetre una visió de la Camorra des del punt de vista de l'interior.

Maurizio Di Gati

Exploreu el valor net de Maurizio Di Gati, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Maurizio Di Gati va néixer el 7 d’octubre de 1966 a Itàlia.

Leonardo Messina

Exploreu el valor net de Leonardo Messina, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Leonardo Messina va néixer el 22 de setembre de 1955 a Itàlia. Leonardo 'Narduzzo' Messina (n. San Cataldo, 22 de setembre de 1955) és un antic mafiós sicilià que es va convertir en informador del govern o 'pentito' el 1992. El seu testimoni va portar a la detenció de més de 200 mafiosos durant l'anomenada 'Operació'. Leopard' (italià: Operazione Leopardo). Messina ha implicat diversos polítics i funcionaris del govern amb vincles amb la màfia siciliana, en particular Giulio Andreotti, set vegades primer ministre d'Itàlia.

Gioacchino La Barbera

Exploreu el valor net de Gioacchino La Barbera, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Gioacchino La Barbera va néixer el 23 de novembre de 1959 a Itàlia. Gioacchino La Barbera (nascut el novembre de 1959 a Altofonte) és un membre de la màfia que es va convertir en pentito. Va ser un dels testimonis clau en el judici contra els assassins del jutge d'Antimàfia Giovanni Falcone.