Peter Norton

DADES RÀPIDES
Data de naixement 10 de desembre de 1962
Lloc de naixement Edmonton
País Canadà
Religió No disponible
Edat 58 anys, 10 mesos, 23 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Peter Norton

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Peter Norton, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Peter Norton? Amb qui surt Peter Norton ara i quants diners té Peter Norton?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Gwen Adams (m. 2007), Eileen Harris (m. 1983-2000)
Nens Diana i Michael

Biografia de Peter Norton

Peter Norton és un famós Programador , que va néixer el 10 de desembre de 1962 dins Canadà . Segons els astròlegs, Peter Norton signe del zodíac és Sagitari .

ariadna gutierrez net worth

El major Peter Allen Norton, GC (nascut el 10 de desembre de 1962) és un oficial tècnic de municions retirat del Royal Logistic Corps de l'exèrcit britànic que va rebre el George Cross pel seu servei a l'Iraq.Norton es va unir al Royal Army Ordnance Corps (que posteriorment es va fusionar amb el Royal Logistic Corps) com a privat el 1983. Va assolir el rang d’oficial de classe 1 i va ser nomenat director d’orquestra, el nomenament de suboficial més alt de l’exèrcit britànic. abans de ser nomenat capità el 8 de juliol de 2002.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Peter Norton ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Peter Norton. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Peter Norton en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Norton es va desplegar a l'Iraq el 2005, on era el segon al comandament de la cèl·lula nord-americana d'explotació d'explosius combinats (CEXC) amb seu als afores de Bagdad. Anant en ajuda d’una patrulla de l’exèrcit dels Estats Units que havia estat atacada per un artefacte explosiu improvisat (IED) el 24 de juliol de 2005, estava comprovant la presència d’altres dispositius quan va explotar un IED secundari operat per una víctima. Va perdre la cama esquerra i una part del braç esquerre i va patir ferides greus a l’altra cama i a la part baixa de l’esquena. Tot i les seves ferides, va continuar donant instruccions al seu equip, sospitant que hi hauria més dispositius a les rodalies. Es va negar a ser evacuat fins que va estar segur que tot el personal del terreny era conscient del perill. Posteriorment, es va localitzar un tercer dispositiu i es va tractar l'endemà.

Peter Norton Patrimoni Net

Peter Norton és un dels programador més ric i apareix al programador més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Peter Norton el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Peter Norton Patrimoni net i salari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Programador
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Norton es va desplegar a l'Iraq el 2005, on era el segon al comandament de la cèl·lula nord-americana d'explotació d'explosius combinats (CEXC) amb seu als afores de Bagdad. Anant en ajuda d’una patrulla de l’exèrcit dels Estats Units que havia estat atacada per un artefacte explosiu improvisat (IED) el 24 de juliol de 2005, estava comprovant la presència d’altres dispositius quan va explotar un IED secundari operat per una víctima. Va perdre la cama esquerra i una part del braç esquerre i va patir ferides greus a l’altra cama i a la part baixa de l’esquena. Tot i les seves ferides, va continuar donant instruccions al seu equip, sospitant que hi hauria més dispositius a les rodalies. Es va negar a ser evacuat fins que va estar segur que tot el personal del terreny era conscient del perill. Posteriorment es va localitzar un tercer dispositiu i es va tractar l'endemà.

Norton va rebre el premi George Cross per les seves accions. L'anunci de la medalla es va publicar en un suplement de la London Gazette del 24 de març del 2006. Atès que el seu equip contenia dos agents especials del FBI, Norton també va rebre el FBI Star el 27 de març del 2009.

Peter Norton Altura

Alçada de Peter Norton No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Peter Norton Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible

Norton va ser ascendit a major el 31 de juliol de 2008. Després de 30 anys de carrera, es va retirar de l'exèrcit l'1 d'agost de 2013 per motius mèdics.

Amb qui surt Peter Norton?

Segons els nostres registres, Peter Norton és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Peter Norton’s no surt amb ningú.

quants anys té Mackenzie Phillips
Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Peter Norton. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Peter Norton.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de programador més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Canadà . Peter Norton celebra el seu aniversari el 10 de desembre de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.