Joan Massague Sole

Exploreu el valor net de Joan Massague Sole, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós farmacòleg Joan Massague Sole va néixer el 30 d'abril de 1953 a Espanya.

Antoni Giuseppe Galione

Exploreu el valor net d'Antony Giuseppe Galione, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós farmacòleg Antony Giuseppe Galione va néixer el 13 de setembre de 1963 al Regne Unit.

Angela Hartley Brodie

Exploreu el valor net d’Angela Hartley Brodie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa farmacòloga Angela Hartley Brodie va néixer el 28 de setembre de 1934 al Regne Unit.

Ariel Hollinshead

Exploreu el patrimoni net d’Ariel Hollinshead, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós farmacòleg Ariel Hollinshead va néixer el 24 d’agost de 1929 als Estats Units.

Ahmed Gaffer Hegazi

Exploreu Ahmed Gaffer Hegazi patrimoni net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós farmacòleg Ahmed Gaffer Hegazi va néixer el 31 de maig de 1948 a Egipte.

Carolyn Cannon-Alfred

Exploreu el valor net de Carolyn Cannon-Alfred, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa farmacòloga Carolyn Cannon-Alfred va néixer el 16 d’agost de 1934 als Estats Units.

Anil Koul

Exploreu el patrimoni net d’Anil Koul, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós farmacòleg Anil Koul va néixer l'1 de juny de 1972 a l'Índia.

Namandje Bumpus

Exploreu el valor net de Namandje Bumpus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós farmacòleg Namandje Bumpus va néixer el 7 de febrer de 1981 als Estats Units.

Garret A. FitzGerald

Exploreu el patrimoni net de Garret A. FitzGerald, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós farmacòleg Garret A. FitzGerald va néixer l’11 de maig de 1950 a Irlanda.

Antoni Galione

Exploreu el valor net d'Antony Galione, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós farmacòleg Antony Galione va néixer el 13 de setembre de 1963 al Regne Unit.

Gunther Hartmann

Exploreu el valor net de Gunther Hartmann, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós farmacòleg Gunther Hartmann va néixer el 7 de desembre de 1966 a Alemanya.

Syed Ziaur Rahman

Exploreu el valor net de Syed Ziaur Rahman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós farmacòleg Syed Ziaur Rahman va néixer el 10 de setembre de 1972 a l'Índia.

Dora Akunyili

Exploreu el patrimoni net de Dora Akunyili, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa farmacòloga Dora Akunyili va néixer el 14 de juliol de 1954 a Nigèria.

Frank Baldino Jr.

Exploreu el valor net de Frank Baldino Jr., edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós farmacòleg Frank Baldino Jr. va néixer el 13 de maig de 1953 als Estats Units.

Lluís Ignarro

Exploreu el valor net de Louis Ignarro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Louis Ignarro va néixer el 31 de maig de 1941 als Estats Units. Conegut per les seves investigacions en el camp de la farmacologia, va rebre el Premi Nobel de Fisiologia o Medicina l'any 1998 pel seu treball sobre l'òxid nítric. El 1985, es va incorporar a la facultat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Califòrnia, Los Angeles.

Hakim va dir

Exploreu el valor net de Hakim Said, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Hakim Said va néixer el 9 de gener de 1920 al Pakistan. Investigador destacat en estudis de medicina oriental, així com escriptor prolífic de més de 200 llibres sobre una varietat de temes. És un dels investigadors mèdics més destacats i àmpliament citats del Pakistan.

Guillem X. Wang

Exploreu el valor net de William X. Wang, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós William X. Wang va néixer el 6 de juny de 1958 a la Xina. Científic la investigació del qual ha tractat sobre mètodes per vèncer el càncer. És el president, president i conseller delegat de Pharmacom Corporation, que treballa per produir productes per a la cura de la pell, la millora de la impotència i la prevenció de la diabetis i el càncer.

Don Catlin

Exploreu el valor net de Don Catlin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Don Catlin va néixer el 4 de juny de 1938 als Estats Units. Científic que és un dels fundadors de les proves de drogues modernes. Ha supervisat les proves de drogues que milloren el rendiment a tots els Jocs Olímpics celebrats als EUA des del 1984.

Stanley Stewart Davis

Exploreu el valor net de Stanley Stewart Davis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Stanley Stewart Davis va néixer el 17 de desembre de 1942 al Regne Unit. Estudiós farmacèutic que va ensenyar a la Universitat de Nottingham i va fundar una organització de consultoria farmacèutica anomenada Cosmas-Damian.

Samuel D. Waksal

Exploreu el valor net de Samuel D. Waksal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Samuel D. Waksal va néixer el 8 de setembre de 1947 a França. Fundador i CEO tant de l'empresa biofarmacèutica ImClone Systems com de Kadmon Pharmaceuticals.