Barbara Klemm

Exploreu el valor net de Barbara Klemm, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa fotògrafa Barbara Klemm va néixer el 27 de desembre de 1939 a Alemanya.

Ashley Brehm

Exploreu el valor net d'Ashley Brehm, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Ashley Brehm va néixer l'1 d'octubre de 1985 als Estats Units. Fotògrafa més reconeguda pels seus retrats a l'aire lliure i les seves fotografies de paisatges. Comparteix les seves fotos a través d'Instagram per als seus més de 90.000 seguidors i també ven preconfiguracions per a Lightroom a través del seu lloc web homònim.

Sanne Kurz

Exploreu el valor net de Sanne Kurz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa fotògrafa Sanne Kurz va néixer l'1 d'octubre de 1974 a Alemanya.

Sophie Lascelles

Exploreu el patrimoni net de Sophie Lascelles, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa fotògrafa Sophie Lascelles va néixer l'1 d'octubre de 1973 al Regne Unit.

Ieva Urenceva

Exploreu el valor net d'Ieva Urenceva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Ieva Urenceva va néixer el 29 de setembre de 1990 a Lituània. Fotògrafa que va fundar el lloc Catch a Gypsea per compartir les fotografies que ha fet arreu del món. També ha aconseguit més de 120.000 seguidors al seu compte d'Instagram catchagypsea.

Klaus Urbons

Exploreu el patrimoni net de Klaus Urbons, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Klaus Urbons va néixer el 30 de setembre de 1952 a Alemanya. Klaus Urbons (Göhren on Rügen, 1952) és un fotògraf i gravador de xerografia alemany. És un dels pioners i referents de la còpia d’art a Alemanya i no només. Va fundar el Museum für Fotokopie, i és autor i traductor de llibres sobre la història del Copy Art i fotocopiadores, a més de comissari i col·leccionista.

Edward Opp

Exploreu el valor net d'Edward Opp, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós fotògraf Edward Opp va néixer el 4 de juny de 1957 als Estats Units.

Victoria Will

Exploreu el patrimoni net de Victoria Will, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Victoria Will va néixer l'1 d'octubre de 1980 als Estats Units. Fotògrafa i directora d’art més coneguda pels seus retrats de celebritats diverses. També és coneguda per compartir diversos treballs paisatgístics amb més de 40.000 seguidors d’Instagram.

Barbara Crane

Exploreu el valor net de Barbara Crane, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa fotògrafa Barbara Crane va néixer el 19 de març de 1928 als Estats Units.

Karlo Gomez

Exploreu el valor net de Karlo Gomez, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Karlo Gomez va néixer el 30 de setembre de 1981 als Estats Units. Fotògrafa més famosa per ser l'editora i editora de Sunday Morning View, una revista que pretén celebrar la bellesa natural de les dones. El seu treball ha aparegut en publicacions com Vogue Italia i GQ Sud-àfrica.

Bryan Daugherty

Exploreu el valor net de Bryan Daugherty, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bryan Daugherty va néixer el 30 de setembre de 1989 als Estats Units. Fotògraf nord-americà el treball del qual ha estat publicat per empreses com Nike, Gap, Avis i U.S. Bank. També publica fotografies de natura al seu popular compte d'Instagram, que actualment té més de 310.000 seguidors.

Joana Pak

Exploreu el valor net de Joana Pak, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Joana Pak va néixer l'1 d'octubre de 1986 als Estats Units. Fotògraf professional establert a Los Angeles que ha acumulat més de 90.000 seguidors a Instagram. També és coneguda com l'esposa de l'estrella de The Walking Dead Steven Yeun.

Leif Eric Smith

Exploreu el valor net de Leif Erik Smith, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Leif Erik Smith va néixer el 8 d'abril de 1992 als Estats Units. Fotògraf i videògraf que es va fer conegut per la seva fotografia de paisatge i natura. Ha treballat com a fotògraf principal per a l'empresa immobiliària Vizzi Media Solutions.

Zhao Xiaoding

Exploreu el valor net de Zhao Xiaoding, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós fotògraf Zhao Xiaoding va néixer el 30 de setembre de 1968 a la Xina.

Charlotte Abramow

Exploreu el valor net de Charlotte Abramow, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Charlotte Abramow va néixer el 30 de setembre de 1993 a Bèlgica. Fotògraf que va crear el llibre i l'exposició Projet Maurice amb l'ajuda de Kickstarter. Va obtenir una menció especial als Premis Folio Review dels Rencontres d'Arles l'any 2017.

Alena Haurylik

Exploreu el valor net d'Alena Haurylik, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Alena Haurylik va néixer el 21 d'octubre de 1986 a Bielorússia. Fotògraf conegut per especialitzar-se en una varietat de presentacions d'aliments. Des de postres fins a plats principals, comparteix la seva colorida fotografia de menjar a través del seu lloc web AlanaFoodPhoto i del seu Instagram per als seus més de 110.000 seguidors.

Mirosław Araszewski

Exploreu el valor net de Mirosław Araszewski, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós fotògraf Mirosław Araszewski va néixer el 24 de març de 1941 a Bielorússia.

Cassio Vasconcellos

Exploreu el valor net de Cassio Vasconcellos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós fotògraf Cassio Vasconcellos va néixer el 29 de setembre de 1965 al Brasil.

Rebecca Hearn

Exploreu el valor net de Rebecca Hearn, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Rebecca Hearn va néixer el 21 d'octubre de 1991 al Canadà. Fotògrafa canadenca molt coneguda pel seu treball realitzat en 35 mm. També ha treballat com a model per a diverses empreses, incloses ValentinesNYC i Levi's durant l'esdeveniment promocional Ladies in Levi.

Cooper Coyle

Exploreu el valor net de Cooper Coyle, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cooper Coyle va néixer el 19 de juliol de 1998 als Estats Units. Fotògraf de moda trobat a YouTube i Instagram treballant al costat del seu germà bessó Luc Coyle. El contingut més vist del seu canal de YouTube incloïa vídeos de reacció a la música i contingut a les xarxes socials.