Rosa Maria Britton

Exploreu el valor net de Rosa Maria Britton, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa escriptora mèdica Rosa Maria Britton va néixer el 28 de juliol de 1936 a Panamà.

Serguei Lukyanenko

Exploreu el valor net de Sergey Lukyanenko, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós escriptor mèdic Sergey Lukyanenko va néixer l'11 d'abril de 1968 a Kazakhstan.

Steven Laureys

Exploreu el valor net de Steven Laureys, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós metge escriptor Steven Laureys va néixer el 24 de desembre de 1968 a Bèlgica.

Paulus Hochgatterer

Exploreu el valor net de Paulus Hochgatterer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós escriptor mèdic Paulus Hochgatterer va néixer el 16 de juliol de 1961 a Alemanya.

Alessia Gazzola

Exploreu el valor net d’Alessia Gazzola, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa metgessa escriptora Alessia Gazzola va néixer el 9 d'abril de 1982 a Itàlia.

Brooke Magnanti

Exploreu el valor net de Brooke Magnanti, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Brooke Magnanti va néixer el 5 de novembre de 1975 als Estats Units. El pseudònim de Magnanti es va derivar de la novel·la Belle de jour de Joseph Kessel de 1928 i de la pel·lícula homònima de 1967 protagonitzada per Catherine Deneuve, dirigida per Luis Buñuel. A la pel·lícula, 'Belle de Jour' és una expressió que es tradueix literalment com a 'bellesa diürna', ja que el personatge de Deneuve freqüentava el prostíbul durant el dia, quan el seu marit estava absent de casa. L'expressió és un joc de paraules amb la frase francesa 'belle de nuit', que es tradueix com 'dama de la nit', és a dir, una prostituta.