Caroline Harrison

Exploreu el valor net de Caroline Harrison, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Caroline Harrison va néixer l'1 d'octubre de 1832 als Estats Units. Com a dona del 23è president dels Estats Units, Benjamin Harrison, va supervisar la renovació de la Casa Blanca a finals del segle XIX i va ser membre fundador i primer president de la DAR (Filles de la Revolució Americana).

Emine Erdogan

Exploreu el valor net d'Emine Erdogan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Emine Erdogan va néixer el 21 de febrer de 1955 a Turquia. Figura política coneguda per ser la primera dama de Turquia com a dona de Recep Tayyip Erdogan. També és coneguda per la seva ferma postura contra el matrimoni infantil i per la seva tasca humanitària durant les inundacions del Pakistan.

Harriet Lane

Exploreu el valor net de Harriet Lane, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Harriet Lane va néixer el 19 de maig de 1830 als Estats Units. Neboda del solter de tota la vida i president dels Estats Units James Buchanan que va actuar com a primera dama des de 1857 fins a 1861. Era coneguda per la gran col·lecció d'art europeu que havia adquirit al llarg dels anys i donada al govern després de la seva mort.

Eveling de Rosers

Exploreu el patrimoni net d'Eveling de Rosales, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa esposa política Eveling de Rosales va néixer el 10 d’octubre de 1960 a Veneçuela.

Sally Hayfron

Exploreu el valor net de Sally Hayfron, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Sally Hayfron va néixer el 6 de juny de 1931 a Ghana. Primera esposa del president de Zimbabwe, Robert Mugabe. Va morir d'insuficiència renal mentre el seu marit encara era al càrrec i va passar a la història com l'Amai (mare) de Zimbabwe.

Hazel Hawke

Exploreu el valor net de Hazel Hawke, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Hazel Hawke va néixer el 20 de juliol de 1929 a Austràlia. Artista aficionat i pianista que és més conegut per ser la primera esposa del primer ministre australià Bob Hawke, que va ocupar el càrrec entre 1983 i 1991. Es van divorciar quatre anys després que ell va deixar el seu càrrec.

Sonia Gandhi

Exploreu el valor net de Sonia Gandhi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Sonia Gandhi va néixer el 9 de desembre de 1946 a Itàlia. President de l'Aliança Progressista Unida del Parlament indi i antiga dona del primer ministre indi Rajiv Gandhi. El 1998, es va convertir en la presidenta del partit del Congrés Nacional Indi.

Silvia Gasparovicova

Exploreu el patrimoni net de Silvia Gasparovicova, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Silvia Gasparovicova va néixer el 13 de gener de 1941 a Eslovàquia. Esposa del president eslovac Ivan Gasparovic, que es va convertir en la primera dama d'Eslovàquia el 2004. Ha estat estudiant d'Enginyeria Civil i Economia.

Elizabeth Monroe

Exploreu el valor net d'Elizabeth Monroe, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Elizabeth Monroe va néixer el 30 de juny de 1768 als Estats Units. Esposa del cinquè president dels Estats Units, James Monroe, i va exercir de primera dama dels Estats Units del 1817 al 1825. Es va fer amiga de la família de Napoleó Bonaparte quan el seu marit era el ministre dels Estats Units a França.

Mary Harrison McKee

Exploreu el valor net de Mary Harrison McKee, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mary Harrison McKee va néixer el 3 d'abril de 1858 als Estats Units. Filla del president Benjamin Harrison i de la seva dona Caroline Scott, que va exercir com a primera dama dels Estats Units després de la mort de la seva mare entre 1892 i 1893.

Lucy Webb Hayes

Exploreu el valor net de Lucy Webb Hayes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Lucy Webb Hayes va néixer el 18 d'agost de 1831 als Estats Units. Primera dama dels Estats Units i esposa del president Rutherford B. Hayes. Ella és la responsable d'iniciar la tradició de fer un rotllo d'ous de Pasqua a la gespa de la Casa Blanca.

Bernadette Chirac

Exploreu el valor net de Bernadette Chirac, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Bernadette Chirac va néixer el 18 de maig de 1933 a França. L'esposa de Jacques Chirac, que va ser el president de França del 1995 al 2007. Mentre el seu marit estava al càrrec, va treballar per millorar la vida dels nens del seu país.

Nadezhda Krupskaya

Exploreu el valor net de Nadezhda Krupskaya, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Nadezhda Krupskaya va néixer el 26 de febrer de 1869 a Rússia. Esposa del revolucionari bolxevic Vladimir Lenin amb qui es va casar el 1898. També va estar a càrrec de l'educació soviètica del 1929 al 1939.

Livia Klausova

Exploreu el valor net de Livia Klausova, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Livia Klausova va néixer el 10 de novembre de 1943 a Eslovàquia. Esposa de Vaclav Klaus, el segon president de la República Txeca, que va exercir de primera dama de la República Txeca del 2003 al 2013.

Olive Lembe Disita

Exploreu el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, l'any 2021 d'Olive Lembe Disita! La famosa Olive Lembe Disita va néixer el 29 de juliol de 1976 a la República Democràtica del Congo. Esposa del president Joseph Kabila que es va convertir en la primera dama de la RD Congo quan es va casar amb ell el 2006.

norma Gigaba

Exploreu el valor net de Norma Gigaba, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Norma Gigaba va néixer el 9 d'abril de 1975 a Sud-àfrica. Empresària i filantropa, la feina de la qual en el camp de les TI va fer que se li donés el sobrenom de 'Sra. Gigabytes.' És àmpliament coneguda pel seu matrimoni públic, de vegades turbulent, amb el primer ministre de Finances de Sud-àfrica, Malusi Gigaba.

Beatriz Rosselló

Exploreu el patrimoni net de Beatriz Rosselló, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Beatriz Rosselló va néixer el 4 de gener de 1985 als Estats Units. Famosa com la primera dama de Puerto Rico com a esposa del seu governador Ricardo Rossello. Es va convertir en la primera dona del país el gener del 2017 després de la presa de possessió del seu marit.

Betty Ford

Exploreu el valor net de Betty Ford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Betty Ford va néixer el 8 d'abril de 1918 als Estats Units. Esposa del president Gerald Ford, que va ser la primera dama dels Estats Units des del 1974 fins al 1977. Era coneguda per la seva franquesa i per fundar el Centre Betty Ford per a l'abús de substàncies i l'addicció.

Danuta Walesa

Exploreu el valor net de Danuta Walesa, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Danuta Walesa va néixer el 25 de febrer de 1949 a Polònia. Esposa del premi Nobel Lech Wasa, que també va ser president de Polònia entre 1990 i 1995.

Livia

Exploreu el valor net de Livia, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Livia va néixer el 30 de gener del 58 a Itàlia. Esposa de l'emperador August de Roma i besàvia del famós emperador romà Neró. Sovint es deia Julia Augusta.