Sayaka Kanda

Exploreu el valor net de Sayaka Kanda, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Sayaka Kanda va néixer l'1 d'octubre de 1986 al Japó.

Charlie Torr

Exploreu el valor net de Charlie Torr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Charlie Torr va néixer el 30 de setembre de 2002 a Austràlia. Sensació de cant pop australià i defensora contra l'assetjament escolar més coneguda pel seu senzill 'Overwhelmed' que revela l'estrès que senten molts nens a causa de l'assetjament.

Eliseo Rodriguez

Exploreu el patrimoni net d'Eliseo Rodriguez, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Eliseo Rodriguez va néixer l'1 d'octubre de 2007 al Canadà. Apareix en vídeos musicals per a versions de cançons com 'I Like It' i 'Girls Like You', és un cantant i ballarí que es va unir al grup infantil Mini Pop Kids.

bella Hunter

Exploreu el valor net de Bella Hunter, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Bella Hunter va néixer el 29 de setembre de 1989 a Austràlia. Cantant i compositora australiana que va saltar a la fama després d'aparèixer a The X Factor (Austràlia) el 2012. Va tenir un èxit amb la seva actuació destacada a la cançó de 2017 de Kryder & Erick Morillo 'Waves'.

Weronika Szymanska

Exploreu el valor net de Weronika Szymanska, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Weronika Szymanska va néixer el 29 de setembre de 1996 a Polònia. Va aconseguir la fama el 2017 com a competidora a la vuitena temporada de The Voice of Poland.

Chris Burke Kevin

Exploreu el valor net de Kevin Knutsen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Kevin Knutsen va néixer el 30 de setembre de 1999 a Noruega. Cantant i compositor de pop que va saltar a la fama com a una cinquena part de la boy band Suite 16. Amb el grup és millor reconegut pels senzills 'I Don't Think So'. 'Who I Wanna Be' i 'Stupid Lovesong'.

Heyoon Jeong

Exploreu el valor net de Heyoon Jeong, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Heyoon Jeong va néixer l'1 d'octubre de 1996 a Corea del Sud. Cantant sud-coreà més conegut com a membre del grup pop internacional Now United. El grup és conegut pel seu single 'Summer in the City'.

Sabela Ramil

Exploreu el valor net de Sabela Ramil, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Sabela Ramil va néixer l'1 d'octubre de 1993 a Espanya. Es va donar a conèixer el 2018 quan participava a la desena temporada del programa de competició de cant de realitat Operación Triunfo. Va arribar a la final i va acabar en 4a posició.

Porcellana Negra

Exploreu el valor net de Porcellain Black, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Porcelain Black va néixer l'1 d'octubre de 1985 als Estats Units. Cantant, compositora i raper pop, coneguda per singles com 'Naughty Naughty' i per la seva fusió de música pop i industrial.

Aaliyah Robinson

Exploreu el valor net d'Aaliyah Robinson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Aaliyah Robinson va néixer el 30 de setembre de 2003 al Regne Unit. El concursant de X Factor (Regne Unit) que forma la meitat del duo Acacia i Aaliyah que va ser format per Simon Cowell durant les primeres etapes de la 15a sèrie del programa. El duet es va anomenar més tard A-Star.

Cançó Ha-young

Exploreu Song Ha-young patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Song Ha-young va néixer el 29 de setembre de 1997 a Corea del Sud. Cantant de pop sudcoreana més coneguda com a membre del grup de noies Fromis 9. El seu grup és conegut per cançons com 'To Heart' i 'The Way To Me'.

Choi Jiann

Exploreu el valor net de Choi Jiann, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Choi Jiann va néixer el 30 de setembre de 1997 a Corea del Sud. Sub-vocalista del grup de k-pop New Kidd, que va formar part de la subunitat New Kidd 02. Es va revelar que era membre el 9 de juny de 2018.

Deez Singh

Exploreu el valor net de Deez Singh, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Deez Singh va néixer el 29 de setembre de 2005 als Estats Units. Cantant i estrella de TikTok que ha guanyat fama pel seu canal deezsingh29 TikTok. S'ha guanyat una popularitat massiva per les seves sincronitzacions de llavis i esbossos còmics. Va llançar el seu senzill debut 'Cause You Are' l'octubre del 2019.

Gaia Gozzi

Exploreu el valor net de Gaia Gozzi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Gaia Gozzi va néixer el 29 de setembre de 1997 a Itàlia. Cantant italo-brasilera que va arribar a ser coneguda pel públic de la televisió com a finalista de la desena temporada de X Factor el 2016. Al programa va guanyar fans amb les seves interpretacions de cançons com 'Lean On' de Major Lazer i 'Fast Car' de Tracy Chapman.

Brooklyn Wyatt

Exploreu el valor net de Brooklyn Wyatt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Brooklyn Wyatt va néixer l'1 d'octubre de 2000 al Regne Unit. Membre de la banda de nois britànica de cinc membres RoadTrip del 2015 al 2020. La banda va ser convidada a formar part de la gira Magcon 2016.

Charlie Martínez

Exploreu el valor net de Charlie Martinez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Charlie Martinez va néixer el 29 de setembre de 1994 als Estats Units. Cantant conegut per la seva aparició a la sèrie de televisió de realitat britànica The X Factor. A causa del seu servei a la Força Aèria en el moment de l'audició, va necessitar el permís del Pentàgon per fer-ho.

Keisha Buchanan

Exploreu el valor net de Keisha Buchanan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Keisha Buchanan va néixer el 30 de setembre de 1984 al Regne Unit.

Megan Alatini

Exploreu el valor net de Megan Alatini, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Megan Alatini va néixer el 29 de setembre de 1976 a Sud-àfrica. Cantant, actriu i estrella de la realitat sud-africana que va guanyar fama com a membre de la banda de noies TrueBliss, que es van formar a la sèrie de reality Popstars. Des de llavors ha aparegut com a jutge a New Zealand Idol i com a concursant a la tercera temporada de Dancing With the Stars de Nova Zelanda.

Chase Duddy

Exploreu el valor net de Chase Duddy, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Chase Duddy va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Músic més conegut com a meitat del duet de pop indie XYLØ al costat de la seva germana Paige. La banda va llançar el seu primer EP America després de l'èxit del seu primer senzill també titulat 'America'. El videoclip de la cançó va rebre més de 3 milions de visualitzacions a YouTube.

James Blake

Exploreu el valor net de James Blake, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós James Blake va néixer el 26 de setembre de 1988 al Regne Unit. El cantant i compositor anglès d'electro-pop el segon LP del qual, 'Overgrown', va guanyar el Mercury Prize el 2013. Va ser nominat com a Millor artista novell als 56è premis Grammy. La seva exitosa cançó 'King's Dead' compta amb els artistes Jay Rock, Kendrick Lamar i Future, i es va presentar a Black Panther del 2018.