General Butt Naked

Exploreu el valor net de General Butt Naked, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador general Butt Naked va néixer el 30 de setembre de 1971 a Libèria.

Anton Medan

Exploreu el valor net d'Anton Medan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós predicador Anton Medan va néixer l'1 d'octubre de 1957 a Indonèsia.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Ramesh Oza

Exploreu el valor net de Ramesh Oza, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador Ramesh Oza va néixer el 31 d’agost de 1957 a l’Índia.

Ustadz Solmed

Exploreu el valor net d'Ustadz Solmed, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós predicador Ustadz Solmed va néixer el 19 de juliol de 1983 a Indonèsia.

Hani Ramadan

Exploreu el valor net de Hani Ramadan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós predicador Hani Ramadan va néixer el 2 de juny de 1959 a Suïssa.

Sudhanshu Ji Maharaj

Exploreu el valor net de Sudhanshu Ji Maharaj, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós predicador Sudhanshu Ji Maharaj va néixer el 2 de maig de 1955 a l’Índia.

Nora Illi

Exploreu el valor net de Nora Illi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa predicadora Nora Illi va néixer el 3 d'abril de 1984 a Suïssa.

Bahar bin Smith

Exploreu el valor net de Bahar bin Smith, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Bahar bin Smith va néixer el 23 de juliol de 1985 a Indonèsia. Més tard, la policia va capturar Habib Bahar i els seus seguidors amb l'article 170 del Codi Penal sobre la destrucció amb l'amenaça d'una pena de cinc anys. A més, també van ser acusats d'acord amb l'article 2 de la Llei d'emergència número 12 de 1951 per l'amenaça d'una pena de 12 anys. Mentrestant, dos menors que es converteixen en sospitosos poden ser castigats amb l'amenaça de sis anys de presó segons la Llei d'emergència de 1951 per portar armes punxegudes i dos anys i mig per destruir propietats privades. Després d'una breu detenció i interrogatori, Habib Bahar es va declarar culpable i va lamentar no haver denunciat a la policia la violació comesa pel Cafe De Most per la venda de begudes alcohòliques.

Abdullah Gimnastiar

Exploreu el valor net d'Abdullah Gymnastiar, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Abdullah Gymnastiar va néixer el 29 de gener de 1962 a Indonèsia. Yan Gymnastiar (nascut el 29 de gener de 1962), més conegut com Abdullah Gymnastiar o Aa Gym (lit: germà gran Gym), és un predicador islàmic indonesi, cantant, autor, empresari i fundador del Da'arut Tauhiid Pondok Pesantren a Bandung. Gymnastiar es va popularitzar introduint una manera única de predicar per estil teatral amb missatges pràctics de propagació islàmica que es poden aplicar comunament a la vida quotidiana.

Ali Alwi

Exploreu el valor net d'Ali Alwi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ali Alwi va néixer el 2 de setembre de 1967 a . Els Drs. Kyai Hajji Habib Ali Alwi bin Thohir Al Husainy (en àrab: علي علوي بن طاهر الحسيني ‎, romanitzat: 'Alī ʻAlwī bin Ṭāhir al-Ḥusayny, pronunciació àrab: ʕaliː ʕaliː ː 1967: ʕaliː ː Ḥusayny) un polític indonesi, da'i, erudit islàmic i fundador del Pondok Pesantren Modern Al-Husainy, Serpong, South Tangerang, Banten. A l'elecció del cap regional i cap regional adjunt de la regència de Tangerang el 2008, Alwi va ser nomenat pel Partit Demòcrata i el Partit del Despertar Nacional com a candidat a viceregent juntament amb Usamah Hisyam com a candidat a regent, però aquesta parella va ser derrotada per el candidat actual Ismet Iskandar amb Rano Karno com a adjunt. Actualment, Alwi exerceix com a senador representant la província de Banten a la seu del Consell Representatiu Regional de la República d'Indonèsia període 2014-2019.