Randy Orton

DADES RÀPIDES
Data de naixement 1 d’abril de 1980
Lloc de naixement Knoxville
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 41 anys, 6 mesos, 26 dies
Horòscop Àries

Compte enrere d'aniversari de Randy Orton

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Randy Orton, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Randy Orton? Amb qui surt Randy Orton ara i quants diners té Randy Orton?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Kim Marie Kessler, Samantha Speno
Nens Brooklyn Rose Orton, Alanna Marie Orton

Biografia de Randy Orton

Randy Orton és un famós Lluitador , que va néixer el 1 d’abril de 1980 dins Estats Units . Lluitador professional de tercera generació que es va convertir en la persona més jove que va ostentar el campió de pes pesat de la WWE als 24 anys. Es va convertir en campió de Grand Slam el 2018. Segons els astròlegs, el de Randy Orton signe del zodíac és Àries .

Randal Keith Orton va néixer a Knoxville, Tennessee, l'1 d'abril de 1980, fill de la infermera Elaine i del lluitador professional Bob Orton Jr. És nét de Bob Orton i nebot de Barry Orton, tots dos lluitadors professionals. Té un germà petit anomenat Nathan, que és un comediant de peu i una germana menor anomenada Rebecca. Coneixent les dificultats de la vida com a lluitador professional, els pares d’Orton van intentar convèncer-lo perquè s’allunyés del negoci i el seu pare li va advertir que la vida al ring significava una vida a la carretera i lluny de la família. Orton va assistir a Hazelwood Central High School, on va ser un lluitador aficionat. Després de graduar-se de l'escola secundària el 1998, es va allistar amb els marines. A la base, va rebre una alta de mala conducta el 1999 després de retirar-se del control en dues ocasions i de desobeir una ordre d'un comandant. Segons el Codi uniforme de justícia militar, va ser jutjat i condemnat sota un tribunal marcial especial, que va passar posteriorment 38 dies al bergantí del Camp Pendleton.El seu pare, el seu avi i el seu oncle també eren lluitadors professionals. Es va casar amb Samantha Speno el 21 de setembre de 2007 i van tenir una filla anomenada Alanna Marie Orton el 12 de juliol de 2008 abans de divorciar-se el juliol de 2013. Després es va casar amb Kimberly Kessler el 2015; van rebre una filla anomenada Brooklyn Rose el 2016.

Randal Keith Orton (1 d'abril de 1980) és un lluitador i actor professional nord-americà. Actualment està fitxat a la WWE, on actua a la marca Raw.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ètnia, nacionalitat, ascendència de Randy Orton & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, l'ètnia de Randy Orton és Caucàsic . Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Randy Orton en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Orton va debutar en la lluita lliure l'any 2000 a la Mid-Missouri Wrestling Association-Southern Illinois Conference Wrestling (MMWA-SICW) de St. Louis, Missouri, una branca de l'històric St. Louis Wrestling Club dirigit per Sam Muchnick. Allà, va ser entrenat tant pel personal de la promoció com pel seu pare, Bob Orton Jr. Va lluitar per la promoció durant un mes, on va actuar amb lluitadors com Phil e. Blunt i Ace Strange i Mark Bland. Orton també va arbitrar alguns partits amb la World Organized Wrestling (WOW), una promoció on treballava el seu oncle Barry Orton.

Valor net de Randy Orton

Randy Orton és un dels lluitador més ric i apareix a la llista de lluitadors més populars. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Randy Orton el valor net és aproximadament 11 milions de dòlars .

Randy Orton Valor net i sou
Patrimoni net 11 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Lluitador
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va assistir a Hazelwood Central High School i després d'incorporar-se al Cos de Marines dels Estats Units el 1998, i va rebre una alta de mala conducta per haver passat per AWOL i desobeir les ordres del seu comandant.

Orton va debutar en la lluita lliure l'any 2000 a la Mid-Missouri Wrestling Association-Southern Illinois Conference Wrestling (MMWA-SICW) de St. Louis, Missouri, una branca de l'històric St. Louis Wrestling Club dirigit per Sam Muchnick. Allà, va ser entrenat tant pel personal de la promoció com pel seu pare, Bob Orton Jr. Va lluitar per la promoció durant un mes, on va actuar amb lluitadors com Phil e. Blunt i Ace Strange i Mark Bland. Orton també va arbitrar alguns partits amb la World Organized Wrestling (WOW), una promoció on treballava el seu oncle Barry Orton.

El 2001, Orton va signar un acord amb la llavors World Wrestling Federation (WWF) i va ser enviat al seu territori de desenvolupament, Ohio Valley Wrestling (OVW) a Louisville, Kentucky, on va continuar la seva formació. Durant la seva etapa a OVW, Orton va lluitar com Rico Constantino i The Prototype i es va associar amb Bobby Eaton durant un torneig per equips. Va guanyar el Campionat Hardcore OVW dues vegades derrotant a Mr. Black el 14 de febrer de 2001 i a Flash Flanagan el 5 de maig de 2001, respectivament. En diverses ocasions es va enfrontar a Rico Constantino en esdeveniments combinats de WWF / OVW, i també va perdre contra The Prototype (John Cena) en un partit etiquetat el 28 de juliol a Jacksonville, Indiana. També va començar a aparèixer en diversos programes de la WWF que no estaven afiliats a OVW, el primer va ser l'1 de maig del 2001 quan es va enfrontar a Billy Gunn. Després d’agafar el micròfon i prometre vèncer a Gunn, Orton fou derrotat. Aquella tardor va començar a aparèixer regularment en programes de la WWF i en partits foscos, enfrontant-se a Chuck Palumbo, Steven Richards i Shawn Stasiak, però sobretot lluitant en partits per equips.

Randy Orton Height

Alçada de Randy Orton 6 peus 5 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Randy Orton Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada 6 peus 5 polzades
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Va aparèixer a la pel·lícula del 2011 That's What I Am i va protagonitzar la pel·lícula del 2013 12 rondes: recarregada.

Una de les primeres aparicions oficials d’Orton a la WWF va ser el 16 de març del 2002 a Fan Axxess de WrestleMania X8, on va ser derrotat per Tommy Dreamer. El primer partit televisiu de la WWF d'Orton va ser una victòria contra Hardcore Holly a SmackDown. el 25 d'abril de 2002. Poc després, Orton es va convertir en un dels favorits dels aficionats i es va col·locar en una sèrie de partits amb Holly. Al setembre de 2002, Orton va ser incorporat a la marca Raw, on va derrotar a Stevie Richards en el seu debut al programa. A les poques setmanes del seu debut a la marca Raw, Orton va patir una lesió a l’espatlla i el va deixar fora de casa durant mesos. Mentre es recuperava, Orton encara apareixia a Raw al seu propi segment de Randy News Network (RNN), una vinyeta setmanal on apareixia parlant del seu estat. El programa va interrompre altres segments de la programació Raw, cosa que va provocar que Orton es convertís lentament en un malvat narcisista i egocèntric.

Amb qui surt Randy Orton?

Segons els nostres registres, Randy Orton és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Randy Orton’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Randy Orton. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Randy Orton.

El 2004, Orton va aparèixer al programa de xerrades Jimmy Kimmel Live! per promocionar el dimarts tabú. El març del 2007 va aparèixer al costat de Edge, John Cena i Bobby Lashley en el programa Deal or No Deal. Va ser l’atleta de portada del videojoc WWE ’12.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de lluitador més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Randy Orton celebra l’aniversari l’1 d’abril de cada any.

Després de la curació de la seva lesió, Orton es va unir a l'estable de l'Evolution, que consistia en Ric Flair, Triple H i el relativament nouvingut Batista. El grup es va empènyer a Raw des del 2003 fins al 2004, i la màxima dominació es va produir després de l'Armageddon el 2003, quan tots els títols masculins de Raw van estar en mans de membres de l'Evolution. El 2003, Orton va passar gran part del seu temps ajudant Triple H a superar els reptes del Campionat Mundial de Pes Pesat. Es va unir a Triple H en un partit de cambra d'eliminació per al Campionat Mundial de Pes Pesat a SummerSlam, implicat principalment per assegurar la defensa del títol de Triple H, i va ser eliminat per Goldberg, però l'estable va aconseguir complir el seu propòsit i Triple H va continuar eliminant a Goldberg i conservant-lo. el seu títol.

La nit següent a Raw, Orton es va enfrontar a Batista, que s’havia convertit en campió del món dels pesos pesants. Orton va declarar a la pantalla que el seu partit amb The Undertaker havia agreujat una lesió a l'espatlla. Mentre estava fora de joc, Orton va aparèixer a Raw i va afirmar que no era elegible per a la Loteria de Draft de la WWE a causa de la seva lesió. El president de la WWE, Vince McMahon, el va informar que de fet era un candidat a l'esborrany, deixant la possibilitat de tornar a SmackDown. Orton va tornar a la programació de la WWE per SmackDown! el 16 de juny, anunciant que era el segon escollit a la loteria del 2005. Va reactivar el seu feu amb The Undertaker, derrotant-lo a SummerSlam després d'una distracció del seu pare. Dos mesos més tard a No Mercy, Orton i el seu pare Bob Orton van derrotar a The Undertaker en un partit amb un taüt per a handicap i, després del partit, Randy Orton i el seu pare Bob van tancar el Enterrador al taüt i, en una jugada similar a Kane, al Royal 1998 Rumble, forats picats a la part superior del taüt amb una destral, va abocar gasolina sobre el taüt i el va posar en flames, kayfabe matant The Undertaker. El mes següent, Orton va substituir el desaparegut Eddie Guerrero com a participant en el partit d’eliminació anual de l’equip SmackDown contra l’equip Raw a les Survivor Series, després d’haver perdut un partit de classificació contra el Rey Mysterio. Al partit, Orton va ser l'últim lluitador que quedava en el partit per tercer any consecutiu, ja que va cobrir a Shawn Michaels per aconseguir la victòria de l'equip SmackDown. En l’esdeveniment, The Undertaker va tornar sortint d’un taüt en flames i va atacar les superestrelles de SmackDown que van venir al ring per celebrar la victòria de l’equip SmackDown. Al SmackDown! episodi després de Survivor Series, The Undertaker va interferir en un partit entre Rey Mysterio i Big Show després que Kane interferís. Randy Orton RKO’d Undertaker, després va colpejar Undertaker amb una planxa de pneumàtics i el va col·locar a la part posterior del lowrider que Mysterio havia conduït fins a l’anell, i després va invertir el lowrider al conjunt SmackDown, provocant una explosió. El feu es va acabar amb un partit de Hell in a Cell a Armageddon. El 16 de desembre, The Undertaker va entrar al ring per fer una promoció mentre un dels seus druides semblava estar al ring. L'enterrador va rebre un RKO d'Orton en un atac sorpresa. El druida es va revelar com el pare d’Orton, que va donar l’urna d’Orton The Undertaker, que segons la trama permetia a qui el posseïa controlar The Undertaker. No obstant això, l'Enterrador va vèncer a Orton a l'infern en una partida de cèl·lules, acabant el seu feu de nou mesos.

Orton va produir una còpia de la revista SmackDown, que presentava The Undertaker a la portada. Seguint els consells de Graham, Orton va dir que es distingiria de tots els altres lluitadors acabant amb la ratxa invicta de The Undertaker a WrestleMania. Durant tot el març del 2005, Orton es va burlar de The Undertaker, afirmant que no tenia por d'ell. El Raw del 21 de març, Orton es va convertir en un dolent una vegada més després de lliurar un RKO a la seva insospitada núvia en pantalla, Stacy Keibler, que la va deixar inconscient. Durant les promocions d’Orton, es presentava a la protecció sempre que es produïen signes de l’aparició de The Undertaker (llamps, foscor o fum). Quan el llegendari lluitador Jake Roberts va aconsellar a Orton que no subestimés The Undertaker, Orton també va realitzar un RKO a Roberts. En les setmanes prèvies a WrestleMania, Orton es va tornar més desafiant i sense por de The Undertaker, burlant-lo i agredint-lo al ring després de les distraccions del seu pare, el vaquer Bob Orton. A WrestleMania 21, Orton va perdre el fort partit.

Orton va començar una relació a la pantalla amb Stacy Keibler i va fer una breu disputa amb Christian el febrer del 2005. El Raw del 28 de febrer, la superestrella Billy Graham va fer una aparició en la qual va aconsellar a Orton que anés allà on cap lluitador [havia] estat abans.

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.