Jose Vargas Roda

Exploreu el patrimoni net de Jose Vargas Rueda, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Jose Vargas Rueda va néixer el 30 de setembre de 1986 a Colòmbia. Estrella de la realitat colombiana que va obtenir l'atenció nacional el 2017 quan competia al programa Desafío: Super Human de Caracol Televisión.

Ryan Beard

Exploreu el valor net de Ryan Beard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ryan Beard va néixer el 29 de setembre de 1997 als Estats Units. Personalitat d'America's Got Talent que va mostrar el seu acte de comèdia cantant i pianista a la temporada 11 de la sèrie de competició de realitat de la NBC.

Latisha Scott

Exploreu el valor net de Latisha Scott, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Latisha Scott va néixer l'1 d'octubre de 1981 als Estats Units. Estrella de televisió de la realitat que és més coneguda per les seves aparicions a la pròpia sèrie Love & Marriage: Huntsville. També és coneguda pel seu treball com a desenvolupadora immobiliària comercial.

Millina Kacmar

Exploreu el valor net de Millina Kacmar, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Millina Kacmar va néixer el 29 de setembre de 1995 als Estats Units. Estrella de realitat coneguda pel seu pas a la cinquena temporada de 16 & Pregnant, on va donar a llum el seu fill Kayden a finals del 2013.

Shay Johnson

Exploreu el valor net de Shay Johnson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Shay Johnson va néixer el 30 de setembre de 1983 a Geòrgia. Antiga estrella de la realitat de VH1 que va entrar en el punt de mira Love & Hip Hop: Atlanta. Anteriorment va aparèixer a la exitosa sèrie Flavor of Love de VH1.

Tim Robards

Exploreu el valor net de Tim Robards, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Tim Robards va néixer l'1 d'octubre de 1982 a Austràlia. Personalitat mediàtica australiana, quiropràctic i experta en salut i condicionament físic que ha aparegut a The Bachelor Australia i sóc una celebritat ... Surt-me d’aquí! Més tard va llançar un programa d'exercici i benestar anomenat The Robards Method.

Juliann Wilson

Exploreu el valor net de Juliann Wilson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Juliann Wilson va néixer el 30 de setembre de 1992 als Estats Units. També coneguda amb el nom de Jules, és una amfitriona de discoteca i cambrera convertida en personalitat de la televisió de realitat que apareix a la sèrie de MTV Lindsay Lohan's Beach Club.

Aimee Hall

Exploreu el patrimoni net d’Aimee Hall, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Aimee Hall va néixer l'1 d'octubre de 1992 als Estats Units. Estrella de televisió de la realitat que és coneguda per aparèixer a la sèrie original de MTV Floribama Shore. També és coneguda pel seu treball de modelatge i pel contingut promocional que comparteix a través del seu Instagram per als seus més de 470.000 seguidors.

Serra Reed

Exploreu el valor net de Sierra Reed, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Sierra Reed va néixer el 29 de setembre de 1985 als Estats Units. Model es va convertir en estrella de la realitat que es va fer coneguda per protagonitzar la 18a temporada del popular reality show de CBS Survivor: edició Tocantins. Ha modelat a tot el món per a marques conegudes com Prada i Chanel.

Joe Anglim

Exploreu el valor net de Joe Anglim, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Joe Anglim va néixer el 30 de setembre de 1988 als Estats Units. Personalitat de la Reality TV més coneguda per les seves aparicions a les temporades 30 i 31 del programa Survivor de la CBS.

Jojo Simmons

Exploreu el valor net de Jojo Simmons, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jojo Simmons va néixer el 29 de setembre de 1989 als Estats Units. Fill de Run-D.M.C. membre de Joseph Simmons, AKA Rev. Run, és una estrella de la realitat de la sèrie MT's Run's House juntament amb el seu pare.

Robbi Padovano

Exploreu el valor net de Robbi Padovano, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Robbi Padovano va néixer l'1 d'octubre de 1993 als Estats Units. Personalitat televisiva de la realitat més famosa per la seva aparició com a concursant a The Real World Seattle: Bad Blood. També actua com a DJ amb el nom de Maserobbiee.

Donald Brumfield

Exploreu el valor net de Donald Brumfield, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Donald Brumfield va néixer el 30 de setembre de 1987 als Estats Units. Va arribar a la fama com a membre principal del repartiment a la sèrie de realitat VH1 Black Ink Crew: Chicago.

Bottoms Dusty Ray

Exploreu el valor net de Dusty Ray Bottoms, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Dusty Ray Bottoms va néixer el 29 de setembre de 1987 als Estats Units. Estrella de telerrealitat i personalitat d'Instagram que és coneguda per haver aparegut a la desena temporada de la popular sèrie RuPaul's Drag Race. És conegut per compartir una varietat de plans de modelatge juntament amb les actuacions de la seva rutina d'arrossegament amb els seus més de 290.000 seguidors d'Instagram.

Sunnie Ray

Exploreu el valor net de Sunnie Ray, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Sunnie Ray va néixer l'1 d'octubre de 1986 als Estats Units. Personalitat i escriptora de ràdio i televisió que també es va convertir en una influencer digital a Instagram amb més de 40.000 seguidors. Va aparèixer a Virtually in Love d'Oxygen.

Mary Sciarrone

Exploreu el valor net de Mary Sciarrone, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Mary Sciarrone va néixer el 30 de setembre de 1969 als Estats Units. Estrella de televisió de la realitat que va aparèixer com a consultora de pastissos al programa de televisió Cake Boss al costat del seu germà petit Buddy Valastro, que és l'estrella del programa.

Tiffany Cruchou

Exploreu el valor net de Tiffany Cruchou, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Tiffany Cruchou va néixer l'1 d'octubre de 1990 a França. Va saltar a la fama apareixent a la temporada de debut de France's Married at First Sight. Es va casar amb el company Thomas al programa, tot i que s'havien divorciat al final del programa.

Desiree Nick

Exploreu el valor net de Desiree Nick, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Desiree Nick va néixer el 30 de setembre de 1956 a Alemanya. Molt coneguda per guanyar la sèrie de realitat alemanya Ich Bin Ein Star - Holt Mich Hier Raus! També destaca pel seu treball amb Munic, l'Operapera Estatal de Baviera d'Alemanya, així com per les seves memòries Bestseller Einer Diva: Seit Jahren Vergriffen (1997) i Eva Go Home! Eine Streitschrift (2007).

Matthias Mangiapane

Exploreu el valor net de Matthias Mangiapane, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Matthias Mangiapane va néixer el 29 de setembre de 1983 a Alemanya. Estrella de la realitat que va participar a I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! i Hubert & Matthias - The Wedding el 2018. Té més de 70.000 seguidors al seu compte d'Instagram matthiasmangiapane.

Platja Rashida Zakiya

Exploreu el valor net de Rashida Zakiya Beach, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa platja Rashida Zakiya va néixer el 29 de setembre de 1991 als Estats Units. Estrella de la realitat que es va convertir en concursant la tercera temporada de la sèrie de cites de MTV Are You The One?