Louie Rankin

Exploreu el valor net de Louie Rankin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Louie Rankin va néixer el 30 de setembre de 1963 a Jamaica.

Shenseea

Exploreu el valor net de Shenseea, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Shenseea va néixer l'1 d'octubre de 1996 a Jamaica. Cantant de reggae que es va fer viral amb la seva exitosa cançó 'Loodi', que va rebre més d'un milió de visites a YouTube durant la primera setmana del seu llançament. Ha acumulat més d'1,1 milions de subscriptors i 38 milions de visualitzacions i ha crescut.

ISHAWNA

Exploreu el valor net d’ISHAWNA, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Famosa ISHAWNA va néixer el 29 de setembre de 1986 a Jamaica. Artista de Dancehall que va guanyar fama després de ser descoberta i presa sota l’ala de Bounty Killer. Després es va unir a la discogràfica DownSound Records i va llançar diversos senzills populars.

ding Dong

Exploreu el valor net de Ding Dong, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ding Dong va néixer el 29 de setembre de 1980 a Jamaica. Artista i ballarí de reggae dancehall convertit en DJ que va fundar el sindicat de ball Ravers Clavers. Va publicar cançons notables anomenades 'Bad Man Forward / Bad Man Pull Up', 'Fling' i 'Genna Bounce'.

Dread Mar-I

Exploreu el valor net de Dread Mar-I, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós Dread Mar-I va néixer el 31 de gener de 1978 a l'Argentina. Nascut Mariano Javier Castro, és un cantant de reggae argentí guardonat, l'àlbum Transparent del 2012 va obtenir el major reconeixement de la seva discografia. Va actuar amb una banda anomenada Los Guerreros del Rey.