Remi El-Ouazzane

DADES RÀPIDES
Data de naixement 4 de juny de 1973
Lloc de naixement Neuilly-sur-Seine
País França
Religió No disponible
Edat 48 anys, 4 mesos, 24 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Remi El-Ouazzane

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Remi El-Ouazzane, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quina edat té Remi El-Ouazzane? Amb qui surt Remi El-Ouazzane ara i quants diners té Remi El-Ouazzane?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Remi El-Ouazzane Biography

Remi El-Ouazzane és un famós Enginyer de sistemes , que va néixer el 4 de juny de 1973 dins França . Segons els astròlegs, els de Remi El-Ouazzane signe del zodíac és Bessons .

El-Ouazzane va néixer a Neuilly-sur-Seine, França, el 4 de juny de 1973. Va néixer de pare tunisià (Tozeur) i mare francesa (Avallon). El-Ouazzane va créixer amb tres germans a Épinay-sur-Seine, un suburbi de París. El 1996 va obtenir un màster en enginyeria de física de semiconductors de l’Institut Tecnològic de Grenoble. L’any següent, El-Ouazzane es va llicenciar en economia i finances a l’Institut d’Estudis Polítics de Grenoble. El 2004 es va graduar al programa de gestió general (GMP) de la Harvard Business School. El-Ouazzane viu a Silicon Valley amb la seva dona i els seus dos fills.quina alçada era en Walter Matthau

Remi El-Ouazzane (nascut el 4 de juny de 1973) és un empresari francès i enginyer de sistemes incrustats que ha dirigit diverses iniciatives en informàtica mòbil, visió artificial i intel·ligència artificial incrustada. Actualment, El-Ouazzane és vicepresident i director general d’operacions del grup de productes d’intel·ligència artificial d’Intel. Antigament, El-Ouazzane exercia el càrrec de CEO de Movidius abans de la seva adquisició per part d'Intel.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Remi El-Ouazzane ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l'ètnia de Remi El-Ouazzane. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Remi El-Ouazzane en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

El 1997, El-Ouazzane es va unir a Texas Instruments (TI) com a part del programa TI Young Leader. Després de graduar-se del programa Young Leaders, ha treballat en diverses unitats de negoci dins de Texas Instruments, incloent el Broadband Communications Group i el Wireless Business Group abans de convertir-se en vicepresident i director general mundial de la unitat de negoci Open Multimedia Applications Platform (OMAP).

Pedra rodant de gel Poseidó

Remi El-Ouazzane Patrimoni Net

Remi El-Ouazzane és un dels enginyer de sistemes més ric i apareix a l'enginyer de sistemes més populars. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Remi El-Ouazzane el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Remi El-Ouazzane Patrimoni net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Enginyer de sistemes
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El 1997, El-Ouazzane es va unir a Texas Instruments (TI) com a part del programa TI Young Leader. Després de graduar-se del programa Young Leaders, ha treballat en diverses unitats de negoci dins de Texas Instruments, incloent el Broadband Communications Group i el Wireless Business Group abans de convertir-se en vicepresident i director general mundial de la unitat de negoci Open Multimedia Applications Platform (OMAP).

El 2009, El-Ouazzane va ser seleccionat per rebre el premi Young Leaders de la Fundació francoamericana.

Remi El-Ouazzane Alçada

Alçada de Remi El-Ouazzane No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Remi El-Ouazzane
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible

A principis del 2013, El-Ouazzane va acceptar el càrrec de conseller delegat de Movidius. Després d’haver reposicionat l’empresa en els camps de la visió màquina incorporada i la intel·ligència artificial, ha dirigit la tecnologia de l’empresa cap a productes de companyies com Google, Lenovo i DJI, a més de recaptar més de 40 milions de dòlars en finançament per accelerar l’adopció de la tecnologia Movidius.

Amb qui surt Remi El-Ouazzane?

Segons els nostres registres, Remi El-Ouazzane és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Remi El-Ouazzane’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per Remi El-Ouazzane. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Remi El-Ouazzane.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de enginyer de sistemes més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a França . Remi El-Ouazzane celebra el seu aniversari el 4 de juny de cada any.

L’agost de 2018, El-Ouazzane va assumir el paper de vicepresident i director general d’operacions del grup d’Articles Intel·ligència Artificial (AIPG) d’Intel, on és responsable de supervisar tots els esforços d’enginyeria del grup, incloses les activitats de gestió de productes.

la barba es troba amb el valor net dels aliments

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.