Sentoryu Henri

Exploreu el valor net de Sentoryu Henri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Rikishi Sentoryu Henri va néixer el 16 de juliol de 1969 al Japó.

Sasaki Manmosu

Exploreu el valor net de Sasaki Manmosu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Rikishi Sasaki Manmosu va néixer el 23 de juliol de 1974 al Japó.

Taishi Kagayaki

Exploreu el valor net de Taishi Kagayaki, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rikishi Taishi Kagayaki va néixer l'1 de juny de 1994 al Japó.

Maenoyama Taro

Exploreu el valor net de Maenoyama Taro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rikishi Maenoyama Taro va néixer el 9 de març de 1945 al Japó.

Mitakeumi Hisashi

Exploreu el valor net de Mitakeumi Hisashi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mitakeumi Hisashi va néixer el 25 de desembre de 1992 al Japó. Mitakeumi va néixer com Hisashi Ōmichi el 25 de desembre de 1992 de pare japonès i mare filipina. Va començar en el sumo a l'escola primària Agematsu com a alumne de primer grau en un torneig de sumo a Ōkuwa on va perdre davant un oponent més petit que ell. Aquesta pèrdua va encendre un foc a la seva ànima, cosa que el va portar a començar formalment en el sumo unint-se al Kiso Sumo Club per a nois. Al final de l'escola primària va aconseguir el segon lloc al Torneig del Campionat de Sumo de l'escola elemental d'All Japan. Mentre assistia a l'escola secundària Kiso Fukushima, va estar entre els 8 millors entre els seus companys a nivell nacional. A Kiso Aomine High School va ser tercer al National Polity Club. Després va estudiar dret a la Universitat de Toyo.

Ikioi Shota

Exploreu el valor net d'Ikioi Shota, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Rikishi Ikioi Shota va néixer l'11 d'octubre de 1986 al Japó.