Robert Calcagno

DADES RÀPIDES
Data de naixement 26 de juny de 1960
Lloc de naixement Barbeta
País França
Religió No disponible
Edat 61 anys, 4 mesos, 5 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Robert Calcagno

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Robert Calcagno, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article descobrirem quants anys té Robert Calcagno? Amb qui té Robert Calcagno ara i quants diners té Robert Calcagno?

pere a thomas age
PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Robert Calcagno

Robert Calcagno és un famós Conseller Delegat , que va néixer el 26 de juny de 1960 dins França . Segons els astròlegs, el de Robert Calcagno signe del zodíac és Càncer .

Robert Calcagno, nascut el 26 de juny de 1960, és un polític i líder monegasc que és conseller delegat de la Fundació de l'Institut Oceanogràfic Albert I, Príncep de Mònaco. Robert Calcagno ha ocupat càrrecs ministerials al govern del Principat de Mònaco entre 2006 i 2009. Ara dirigeix ​​el Museu Oceanogràfic de Mònaco i la Maison des océans de París El seu compromís amb la protecció dels oceans, per un millor equilibri entre la Humanitat i la La naturalesa i, a un nivell més ampli, la seva implicació en la vida econòmica, social i internacional del Principat de Mònaco, l'han convertit en un dels actors clau de les polítiques de HSH. Príncep Albert II de Mònaco.Nascut a Menton, França, Robert Calcagno va assistir al lycée Albert Premier de Mònaco (1970-1978), on també hi va assistir el futur príncep Albert II, que és dos anys més gran que ell. Després es va traslladar al Lycée Massena de Niça i va completar els seus estudis universitaris el 1980.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Robert Calcagno ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Robert Calcagno no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Robert Calcagno en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

A la tardor de 1980, es va matricular a la prestigiosa Institució de Ciència i Enginyeria École polytechnique (1980-1983) i de l'École nationale des Ponts et Chaussées l'any 1986. Després de graduar-se, va continuar els seus estudis obtenint un màster d'enginyeria civil el 1986 per l'Escola Nacional de Ponts i Camins.

Patrimoni net de Robert Calcagno

Robert Calcagno és un dels el conseller delegat més ric i figura al director general més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Robert Calcagno el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i sou de Robert Calcagno
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Conseller Delegat
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

A la tardor de 1980, es va matricular a la prestigiosa Institució de Ciència i Enginyeria École polytechnique (1980-1983) i de l'École nationale des Ponts et Chaussées l'any 1986. Després de graduar-se, va continuar els seus estudis obtenint un màster d'enginyeria civil el 1986 per l'Escola Nacional de Ponts i Camins.

Va fer el primer de la seva carrera com a empresari i inversor a diferents països (Malàisia, Estats Units, França, Sud-est asiàtic i Austràlia). Enginyer, Enginyer d'Obra (Drag i Construcció) al solar del Port de Kuching – Sarawak (Malàisia) per a Bouygues (1984-1985), Cap del districte operatiu de la Direcció Departamental d'Equipaments (DDE) del Loiret i Director Tècnic Sivom Orléans (1986-1990), director d'Estratègia i Desenvolupament Scetauroute (1991), director general de Scetauroute Development (1992-1995), director general de Transroute Asia Pacific (1995-2000), director general d'Egis Group (2000-2003) . Més tard va esdevenir director gerent de l'Ajuntament de Niça.

Robert Calcagno Altura

L'alçada de Robert Calcagno No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Robert Calcagno Alçada i estadístiques corporals
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible

El 2005, Calcagno es va incorporar al gabinet de S.A.S. El príncep Albert II de Mònaco com a assessor sènior d'Afers Econòmics i Medi Ambient. L'any següent va ser nomenat ministre encarregat d'Obres Públiques, Medi Ambient i Urbanisme. Va emprendre projectes que incloïen la reurbanització de l'antic dret de pas del ferrocarril, l'inici d'un nou desenvolupament urbà i la revisió del Codi Ambiental de Mònaco.

Amb qui està sortint Robert Calcagno?

Segons els nostres registres, Robert Calcagno és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A juny de 2021, Robert Calcagno's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per a Robert Calcagno. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Robert Calcagno!

La importància dels oceans en el canvi climàtic: mesures de mitigació, Panelista, Conferència Mundial de l'Oceà a Manado, Indonèsia, 13 de maig de 2009

Dades i curiositats

Classificat a la llista de el conseller delegat més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a França . Robert Calcagno celebra l'aniversari el 26 de juny de cada any.

Oceans, climate change and the public: mobiling the public and the private sector for action, Panelista, Conferència Mundial de l'Oceà a Manado, Indonèsia, 12 de maig de 2009

El 2009 es va convertir en director general de la Fundació Institut Oceanogràfic Albert I, Príncep de Mònaco. És el director executiu del Museu Oceanogràfic de Mònaco i de la Maison des océans ubicada a París.

Robert Calcagno també va obtenir un màster executiu en administració d'empreses (MBA) a la Universitat de Columbia a la ciutat de Nova York. L'any 2009, H.S.H. El príncep Albert II de Mònaco li va concedir la nacionalitat monegasca.

Robert Calcagno va ser un dels principals impulsors del llançament de la Monaco Blue Initiative, una plataforma internacional de pluja d'idees per a la protecció dels oceans creada l'any 2010. Va fer diverses conferències sobre la vida marina, organitzades pel Museu o d'altres.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.