Robert Englund

DADES RÀPIDES
Data de naixement 6 de juny de 1947
Lloc de naixement Glendale
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 74 anys, 4 mesos, 29 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Robert Englund

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Robert Englund patrimoni net, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Robert Englund? Amb qui surt Robert Englund ara i quants diners té Robert Englund?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Nancy Booth, Roxanne Rogers, Elizabeth Gardner
Nens No disponible

Biografia de Robert Englund

Robert Englund és un famós Actor de pel·lícula , que va néixer el 6 de juny de 1947 dins Estats Units . Actor de personatges que es va disparar fins a la fama de terror per interpretar a Freddy Krueger a Un malson al carrer Elm . La seva interpretació a A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, li va valer una nominació al millor actor secundari. Segons els astròlegs, Robert Englund's signe del zodíac és Bessons .

El seu pare, John Kent Englund, era un enginyer aeronàutic que va ajudar a ser pioner en el desenvolupament de l'avió Lockheed U-2. Es va casar amb la seva tercera esposa, Nancy Booth, el 1988.



valor net de dale Dickey

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Robert Englund ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Robert Englund. Actualitzarem la opinió política i religiosa de Robert Englund en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Robert Englund Patrimoni net

Robert Englund és un dels actor de pel·lícula més ric i apareix a l'actor de pel·lícula més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Robert Englund el valor net és aproximadament 16 milions de dòlars .

Robert Englund Patrimoni net i salari
Patrimoni net 16 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Actor de pel·lícula
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va començar a actuar per primera vegada als dotze anys en un teatre infantil local. Va assistir a l’escola de teatre Cranbrook de Bloomfield Hills. Va debutar al cinema al cinema romàntic de 1974, Buster i Billie.

el patrimoni net de James Taylor

Robert Englund Alçada

Alçada de Robert Englund 5 peus 10 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Robert Englund Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada 5 peus 10 polzades
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Va tenir papers principals a El fantasma de l’òpera , The Mangler i Maniacs del 2001.

Amb qui surt Robert Englund?

Segons els nostres registres, Robert Englund és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Robert Englund’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Robert Englund. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Robert Englund.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de actor de pel·lícula més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Robert Englund celebra el seu aniversari el 6 de juny de cada any.

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.