Roberto Aguayo

DADES RÀPIDES
Data de naixement 17 de maig de 1994
Lloc de naixement Mascota
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 27 anys, 5 mesos, 7 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Roberto Aguayo

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Roberto Aguayo, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article descobrirem quants anys té Roberto Aguayo? Amb qui està trobant Roberto Aguayo ara i quants diners té Roberto Aguayo?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Courtney Aguayo
Nens No disponible

Roberto Aguayo Biography

Roberto Aguayo és un famós Futbol Placekicker , que va néixer el 17 de maig de 1994 en Estats Units . Segons Astròlegs, el de Roberto Aguayo signe del zodíac és Taure .

Roberto Jose Aguayo (nascut el 17 de maig de 1994) és un jugador de futbol americà que actualment és agent lliure. Va jugar a futbol universitari a la Florida State University, on va ser el pateador més precís de la història de la Atlantic Coast Conference (ACC) i el tercer en la història de la NCAA. Va ser seleccionat pels Tampa Bay Buccaneers a la segona ronda del Draft de la NFL 2016.valor net de samir soni

Aguayo va vestir la samarreta vermella per a la temporada de futbol 2012, la seva temporada de primer any a l'estat de Florida. Aguayo va liderar l'ACC en punts amb 157 i els gols de camp convertits amb 21 la temporada 2013. El 12 de desembre de 2013, Aguayo va guanyar el premi Lou Groza 2013. Aguayo va liderar l'ACC en tirs de camp fets amb 27 la temporada 2014. Aguayo va anunciar la seva intenció de renunciar a la seva temporada sènior el 6 de gener de 2016 per entrar al Draft de la NFL 2016. En els seus tres anys a Florida State, va connectar amb èxit amb 69 de 78 intents de gol de camp i en els 198 intents de punts addicionals.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Roberto Aguayo ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Roberto Aguayo no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Roberto Aguayo en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

El germà petit d'Aguayo, Ricky Aguayo, es va fer càrrec de les tasques de puntada per a l'estat de Florida el 2016.

Roberto Aguayo Net Worth

Roberto Aguayo és un dels Football Placekicker més ric i apareix a Football Placekicker més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Roberto Aguayo el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni i sou de Roberto Aguayo
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Futbol Placekicker
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El germà petit d'Aguayo, Ricky Aguayo, es va fer càrrec de les tasques de puntada per a l'estat de Florida el 2016.

Els Tampa Bay Buccaneers van seleccionar Aguayo amb la 59a selecció general a la segona ronda del Draft de la NFL 2016. Van adquirir la selecció en un canvi amb els Kansas City Chiefs, enviant les seves seleccions de tercera i quarta ronda. Aguayo va ser el primer pateador seleccionat a la segona ronda des de Mike Nugent, que va ser seleccionat 47è en el Draft de la NFL de 2005 pels New York Jets. El 7 de juny de 2016, Aguayo va signar el seu contracte de debutant, que incloïa una bonificació de signatura d'1,15 milions de dòlars. A la setmana 11, Aguayo va ser 4 de 4 en gols de camp i va ser nomenat Jugador de la Setmana d'equips especials de la NFC. Tanmateix, Aguayo va acabar la temporada 2016 amb el pitjor percentatge de gols de camp de la NFL entre els pateadors que van intentar més de dos gols de camp. Va fer 22 de 31 gols de camp com a debutant.

quants anys té philza

Roberto Aguayo Height

Roberto Aguayo 's height 1,85 m pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques d'alçada i corporal de Roberto Aguayo
Alçada 1,85 m
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible

El 25 d'octubre de 2017, Aguayo va ser fitxat per l'equip d'entrenaments dels Carolina Panthers. Va ser alliberat el 12 de desembre de 2017.

Amb qui està sortint Roberto Aguayo?

Segons els nostres registres, Roberto Aguayo és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. A juny de 2021, Roberto Aguayo no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres relacions passades per Roberto Aguayo. Pots ajudar-nos a crear els registres de cites de Roberto Aguayo!

El 10 de gener de 2018, Aguayo va signar un contracte de reserva/futur amb els Los Angeles Chargers. Va anar perfecte a la pretemporada (3 de 3 en tirs de camp i 6 de 6 en punts extres) i va llançar el gol de camp guanyador del partit a l'exhibició final dels Chargers. Se li va renunciar l'1 de setembre de 2018 després de perdre el treball de puntada davant Caleb Sturgis.

el patrimoni net de Tennessee Ernie Ford

Dades i curiositats

Classificat a la llista de Football Placekicker més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Roberto Aguayo celebra l'aniversari el 17 de maig de cada any.

A la temporada baixa del 2017, els Buccaneers van fitxar Nick Folk per competir amb Aguayo; la seva garantia de 750.000 dòlars era més que el sou d'Aguayo el 2017. Després de perdre un gol de camp de 47 iardes i un punt extra en el primer partit de pretemporada dels Buccaneers, els Buccaneers van renunciar a Aguayo el 12 d'agost de 2017.

Aguayo és d'ascendència mexicana. Viu a Júpiter, Florida, amb la seva dona instructora de Pure Barre Courtney Aguayo i els seus dos caniches de joguina: Groza i Stella. Juga a golf i va completar una pràctica amb la PGA of America el 2019.

Articles D'Interès

Thomas Flohr

Exploreu el valor net de Thomas Flohr, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós empresari Thomas Flohr va néixer el 17 de març de 1960 a Suïssa.

Futbolista Franco-Algerià

Futbolista Franco-Algerià

Joan Owoeri

Exploreu el valor net de John Owoeri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista nigerià John Owoeri va néixer el 13 de gener de 1987 a Nigèria.

Dmitri Baskov

Exploreu el valor net de Dmitrii Baskov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de tennis moldau Dmitrii Baskov va néixer el 19 de desembre de 1994 a Moldàvia.

Compositor Anglès

Compositor Anglès

Plamen Khristov

Exploreu el valor net de Plamen Khristov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de voleibol búlgar Plamen Khristov va néixer el 5 d'abril de 1965 a Bulgària.

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Membre De La 4A Assemblea D'irlanda Del Nord

Jamie Mackie

Exploreu el valor net de Jamie Mackie, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jamie Mackie va néixer el 22 de setembre de 1985 al Regne Unit.

Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani

Exploreu Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani el valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós antic emir de Qatar Jassim bin Hamad bin Khalifa Al Thani va néixer el 25 d'agost de 1978 a Qatar.

Frances Ashcroft

Exploreu el valor net de Frances Ashcroft, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa genetista Frances Ashcroft va néixer el 15 de febrer de 1952 al Regne Unit.

Royce W. Murray

Exploreu el valor net de Royce W. Murray, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós químic Royce W. Murray va néixer el 9 de gener de 1937 al Regne Unit.

Christopher R. Barron

Exploreu el valor net de Christopher R. Barron, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós estrateg polític Christopher R. Barron va néixer el 15 de desembre de 1973 als Estats Units.

Perry O. Hooper Jr.

Exploreu el valor net de Perry O. Hooper Jr., edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós agent d'assegurances Perry O. Hooper Jr. va néixer el 5 d'octubre de 1954 als Estats Units.

Julie Richards

Exploreu el valor net de Julie Richards, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Event Rider Julie Richards va néixer el 26 de setembre de 1970 als Estats Units.

Mya Nicole

Exploreu el valor net de Mya Nicole, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Mya Nicole va néixer el 29 de setembre de 2000 als Estats Units. YouTuber de bellesa, moda i estil de vida que ha aconseguit més de 160.000 subscriptors en part gràcies a alguns dels seus vídeos més vists, que inclouen 'Child You VS Teen You Morning Routine!' i 'Llegir comentaris d'odi i respondre'.

Brian Gavin

Exploreu el valor net de Brian Gavin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós tallador de diamants Brian Gavin va néixer el 13 de juliol de 1977 a Irlanda.

Howard Charles

Exploreu el valor net de Howard Charles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Howard Charles va néixer el 6 de setembre de 1983 al Regne Unit.

Periodista Anglès

Periodista Anglès

Joao Braz de Aviz

Exploreu el valor net de Joao Braz de Aviz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor universitari Joao Braz de Aviz va néixer el 24 d'abril de 1947 al Brasil.

Sara Thunebro

Exploreu el valor net de Sara Thunebro, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de futbol d'associació Sara Thunebro va néixer el 26 d'abril de 1979 a Suècia.

Francisco Arce Montes

Exploreu el valor net de Francisco Arce Montes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós assassí Francisco Arce Montes va néixer el 14 de març de 1950 a Espanya.

Joan Liffring-Zug Bourret

Exploreu Joan Liffring-Zug Bourret el valor net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós fotògraf Joan Liffring-Zug Bourret va néixer el 20 de febrer de 1929 als Estats Units.

David Riesman

Exploreu el valor net de David Riesman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós David Riesman va néixer el 22 de setembre de 1909 als Estats Units. Sociòleg i autor nord-americà, és especialment conegut pel seu llibre més venut, The Lonely Crowd. L'obra tracta principalment dels efectes alienants de la societat moderna.

Avi Alfasi

Exploreu el valor net d’Avi Alfasi, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Other Avi Alfasi va néixer el 18 de desembre de 1980 a Israel.

Augustin Moussavou King

Exploreu el patrimoni net d'Augustin Moussavou King, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós polític gabonès Augustin Moussavou King va néixer el 12 d'octubre de 1959 a Gabon.