Noah Hayden

Exploreu el valor net de Noah Hayden, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Noah Hayden va néixer l'1 d'octubre de 1994 als Estats Units. Vocal principal i guitarrista rítmic de la banda alternativa / cristiana Mission Six que ha publicat àlbums d’estudi titulats Superheroi, Not Too Young, Heaven Down to Earth o Shockwave and Into the Unknown. El grup va protagonitzar el programa de televisió iShine KNECT i la sèrie de televisió Juice City Lights.

Jimmy Gnecco

Exploreu el patrimoni net de Jimmy Gnecco, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jimmy Gnecco va néixer el 30 de setembre de 1973 als Estats Units. Anteriorment va ser membre de la banda de rock Ours i va publicar el seu àlbum en solitari, The Heart, el 2010.

Tom Kavanagh

Exploreu el valor net de Tom Kavanagh, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Tom Kavanagh va néixer el 30 de setembre de 1986 al Regne Unit. Cantant del grup de rock britànic I Divide, que anteriorment havia tocat en diverses bandes.

Emily Kokal

Exploreu el valor net d'Emily Kokal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Emily Kokal va néixer el 30 de setembre de 1980 als Estats Units.

IR-SAIS

Exploreu el valor net d'IR-SAIS, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós IR-SAIS va néixer el 29 de setembre de 1988 als Països Baixos. Cantant, compositor i productor conegut per la seva diversa gamma de producció musical.

Plant Downe

Exploreu el valor net de Taime Downe, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Taime Downe va néixer el 29 de setembre de 1964 als Estats Units.

Tico Santa Creu

Exploreu el valor net de Tico Santa Cruz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Tico Santa Cruz va néixer el 30 de setembre de 1977 al Brasil.

Bob Carlisle

Exploreu el valor net de Bob Carlisle, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bob Carlisle va néixer el 29 de setembre de 1956 als Estats Units.

Jon Anderson

Exploreu el valor net de Jon Anderson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Jon Anderson va néixer el 25 d'octubre de 1944 al Regne Unit. Cantautor i multiinstrumentista que va ser el vocalista de la banda Yes i que també va crear la Fundació Opio per a UNICEF.

D.S. Bradford

Exploreu el valor net de D.S. Bradford, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós DS Bradford va néixer el 10 de desembre de 1982 als Estats Units. Cantant, guitarrista i compositor nord-americà que va guanyar força amb singles com 'Elemental Evolution' abans de publicar el seu EP debut el 2016. També és un artista visual que crea obres d'art surrealistes, inclosa la portada del seu senzill 'Oceans'.

Karla DeVito

Exploreu el valor net de Karla DeVito, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Karla DeVito va néixer el 29 de maig de 1953 als Estats Units. Cantant amb Meat Loaf a la seva gira Bat Out of Hell que va llançar l'àlbum en solitari Is This a Cool World or What? També ha cantat amb el Blue Öyster Cult.

Ty Taylor

Exploreu el valor net de Ty Taylor, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Ty Taylor va néixer el 5 de gener de 1969 als Estats Units.

Ós Rinehart

Exploreu el valor net de Bear Rinehart, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Bear Rinehart va néixer el 6 de setembre de 1980 als Estats Units. Vocal de rock més conegut com a cofundador i cantant de la banda de rock cristiana Needtobreathe.

Marta Jandova

Exploreu el valor net de Marta Jandova, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Marta Jandova va néixer el 13 d'abril de 1974 a la República Txeca. Cantant de rock txec més conegut com el cantant de la banda Die Happy. La seva banda és coneguda per àlbums com Promotion i Supersonic Speed.

Jack Savoretti

Exploreu el valor net de Jack Savoretti, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Jack Savoretti va néixer el 10 d’octubre de 1983 al Regne Unit.

Shaun Diviney

Exploreu el valor net de Shaun Diviney, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Shaun Diviney va néixer el 26 de juliol de 1989 a Austràlia. Guitarrista i cantant del grup de rock australià Short Stack.

Eddy Mitchell

Exploreu el valor net d'Eddy Mitchell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Eddy Mitchell va néixer el 3 de juliol de 1942 a França. Conegut cantant francès i actor guanyador del premi César que va saltar a la fama com a membre de la banda Les Chaussettes Noires als anys 50. El grup va vendre dos milions d'àlbums només el 1961.

Tom Chaplin

Exploreu el valor net de Tom Chaplin, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Tom Chaplin va néixer el 8 de març de 1979 al Regne Unit. El vocalista principal i compositor de la banda de rock alternatiu Keane, el grup conegut per 'Somewhere Only We Know'. Al seu costat a Keane hi ha el pianista i compositor Tim Rice-Oxley, el baixista Jesse Quin i el bateria Richard Hughes.

Palash Sen.

Exploreu el valor net de Palash Sen, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Palash Sen va néixer el 23 de setembre de 1965 a l'Índia. Fundador i líder de la molt popular banda de rock índia Euphoria.

Captain Beefheart

Exploreu el valor net de Captain Beefheart, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Captain Beefheart va néixer el 15 de gener de 1941 als Estats Units. Músic de rock dels anys seixanta i setanta que tenia una sèrie d’àlbums aclamats per la crítica però que no van tenir èxit comercial amb la Magic Band.