Rod Carew

DADES RÀPIDES
Data de naixement 1 d'octubre de 1945
Lloc de naixement Gatun
País Panamà
Religió No disponible
Edat 76 anys, 1 mes, 2 dies
Horòscop lliura

Compte enrere d'aniversari de Rod Carew

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Rod Carew, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Rod Carew? Amb qui té Rod Carew ara i quants diners té Rod Carew?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Rhonda Carew, Marilynn Levy
Nens Michelle Carew, Devon Carew, Cheyenne Carew

Biografia de Rod Carew

Rod Carew és famós Jugador de beisbol , que va néixer el 1 d'octubre de 1945 en Panamà . Jugador de camp del Saló de la Fama dels Bessons de Minnesota i els Àngels de Califòrnia que va aconseguir un sorprenent .328 al llarg de la seva carrera. Va ser 18 vegades All-Star, 7 vegades campió de bateig de la Lliga Americana i el MVP de la AL de 1977. Segons els astròlegs, el de Rod Carew signe del zodíac és lliura .

Es va casar amb la seva segona dona Rhoda Carew el 2001. Té dues filles, Michelle i Cheyenne, i un fill, Devon.Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Rod Carew ètnia, nacionalitat, ascendència i carrera? Anem a comprovar-ho! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Rod Carew és Negre . Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Rod Carew en aquest article. Si us plau, revisa l'article després d'uns dies.

Valor net de Rod Carew

Rod és un dels el jugador de beisbol més ric i figura al jugador de beisbol més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Rod Carew el patrimoni net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari de Rod Carew
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Jugador de beisbol
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va néixer en un tren i porta el nom del metge que el va donar a llum.

Alçada de Rod Carew

L'alçada de Rod Carew Vareta de 6 peus 0 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Rod Carew
Alçada 6 peus 0 polzades
Pes Desconegut
Mides corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus/Talla de sabata No disponible
Va ser nomenat novell de l'any de la AL l'any 1967 després d'haver colpejat .292 en 137 partits amb els Twins.

Amb qui està sortint Rod Carew?

Segons els nostres registres, Rod Carew és possiblement solter & no ha estat compromès anteriorment. A partir del juny de 2021, Rod Carew's no està sortint amb ningú.

Registre de Relacions : No tenim registres relacions passades per a Rod Carew. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Rod Carew!

Fets i curiositats

Rod Classificat a la llista de jugador de beisbol més popular . També està classificat a la llista d'elit de celebritats famoses nascudes a Panamà . Rod Carew celebra l'aniversari l'1 d'octubre de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.