Rudi Johnson

DADES RÀPIDES
Data de naixement 1 d’octubre de 1979
Lloc de naixement Virgínia
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 42 anys, 0 mesos, 24 dies
Horòscop lliura

Compte enrere d'aniversari de Rudi Johnson

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Rudi Johnson, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Rudi Johnson? Amb qui surt Rudi Johnson ara i quants diners té Rudi Johnson?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Rudi Johnson

Rudi Johnson és un famós Futbolista , que va néixer el 1 d’octubre de 1979 dins Estats Units . Corredor retirat que va jugar nou temporades a la NFL, incloses vuit amb els Cincinnati Bengals. Va gaudir del seu major èxit individual el 2004, on va establir el rècord de pressa de Bengals en una sola temporada i va ser seleccionat al Pro Bowl. Segons els astròlegs, els de Rudi Johnson signe del zodíac és lliura .

Burudi Ali Johnson (nascut l'1 d'octubre de 1979) és un antic futbolista nord-americà que va jugar vuit temporades a la National Football League (NFL). Va ser redactat pels Cincinnati Bengals a la quarta ronda del draft de la NFL del 2001.Va néixer Burudi Ali Johnson, sent el seu segon nom un homenatge al llegendari boxejador Muhammad Ali.

el patrimoni net de Paul Stamets

Johnson va veure poc temps de joc en les seves dues primeres temporades de la NFL. Va fer una còpia de seguretat del quatre vegades pro Bowler Corey Dillon, el principal corredor dels Bengals des de 1997, i va tenir només 17 portes i set recepcions.

si-yeon singer

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Rudi Johnson ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, l'ètnia de Rudi Johnson és Negre . Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Rudi Johnson en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Johnson va tocar dos anys al Butler Community College. Va ajudar a conduir Butler a dos campionats nacionals, derrotant el Ricks College el 1998 i el Dixie College el 1999. La seva actuació més memorable va ser contra el Dixie College en el partit de campionat en què va córrer 375 iardes i va aconseguir set touchdowns. Posteriorment va ser nomenat Jugador de l'Any NJCAA. Posteriorment, Johnson va ser ingressat al Saló de la Fama de la NJCAA. http://njcaa.org/sports/fball/2015-16/releases/-8-24-16-_2015_FOOT_HOF

Patrimoni net de Rudi Johnson

Rudi Johnson és un dels jugador de futbol més ric i apareix al jugador de futbol més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Rudi Johnson el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Patrimoni net i sou de Rudi Johnson
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Futbolista
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Va assistir a l'escola secundària Thomas Dale, on va destacar pels dos costats de la pilota.

Johnson va tocar dos anys al Butler Community College. Va ajudar a conduir Butler a dos campionats nacionals, derrotant el Ricks College el 1998 i el Dixie College el 1999. La seva actuació més memorable va ser contra el Dixie College en el joc de campionat en què va córrer 375 iardes i va aconseguir set touchdowns. Posteriorment, va ser nomenat Jugador de l'Any NJCAA. Posteriorment, Johnson va ser ingressat al Saló de la Fama de la NJCAA. http://njcaa.org/sports/fball/2015-16/releases/-8-24-16-_2015_FOOT_HOF

Els Cincinnati Bengals van seleccionar Johnson a la quarta ronda (100è en general) del draft de la NFL del 2001.

el patrimoni net de Danny González

Rudi Johnson Altura

Alçada de Rudi Johnson 5 peus 10 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Rudi Johnson Estadístiques corporals i d’alçada
Alçada 5 peus 10 polzades
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Va ser nomenat Jugador de l'Any SEC a la Universitat d'Auburn el 2000 i va establir un rècord d'una sola temporada amb deu actuacions de pressa de cent jardins.

Després que Dillon fos canviat als New England Patriots després de la temporada 2003, Johnson va ser nomenat titular. Va començar tots els jocs i va establir un rècord de franquícies amb 1.454 iardes. A més, va marcar 12 touchdowns i va ser nomenat a l'equip AFC Pro Bowl.

Amb qui surt Rudi Johnson?

Segons els nostres registres, Rudi Johnson és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. Des del juny del 2021, Rudi Johnson’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Rudi Johnson. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Rudi Johnson.

La Fundació Rudi Johnson es va crear el juliol del 2005. La fundació proporciona ajuda a famílies i nens per promoure l'autosuficiència i l'autosuficiència i incorpora diversos programes basats en la comunitat. El 2007, James Farrior dels Pittsburgh Steelers es va unir a l'esforç, establint la seva pròpia base per ajudar en aquest moviment. La fundació va ajudar a finançar l'organització del primer equip de futbol per a l'escola secundària Clark Montessouri de Cincinnati. La fundació és un ferm defensor de Be The Match, el registre nacional del registre nacional de medul·la òssia, i organitza i condueix regularment accions de donants per reclutar minories.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de jugador de futbol més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Rudi Johnson celebra l’aniversari l’1 d’octubre de cada any.

Johnson va ser seleccionat al Pro Bowl amb els Bengals el 2004 després de dirigir l'equip AFC a corre-cuita. Va emprar un estil contundent de carrera dura que li va valer el sobrenom d'Auburn Rambler.

Johnson va ser un important col·laborador la temporada 2005, en què els Bengals van arribar als playoffs per primera vegada en 15 anys. Johnson va continuar sent el titular com a corredor castigador que proporcionava el joc de carrera necessari per complementar el quarterback Carson Palmer i l’ampli receptor Chad Johnson (Ochocinco). Chris Perry, antic corredor de la Universitat de Michigan, es va unir al camp de darrere com a primera ronda dels Bengals en el draft de la NFL del 2004. Al final de la temporada, els Bengals van acabar amb un rècord d'11-5, la primera temporada guanyadora de l'equip des del 1990. Johnson va batre el seu propi rècord de franquícia amb 1.458 iardes corrents i 12 touchdowns, mentre que també va registrar un màxim de 23 recepcions a la carrera durant 90 iardes .

el patrimoni net de charles phillips

Durant la temporada 2007, Johnson va perdre cinc partits per lesió i només va tenir un partit en el qual es va precipitar durant més de 100 iardes. Va acabar la temporada amb 497 iardes en 170 carreres per tres touchdowns.

La temporada 2008 va ser l’última de Johnson a la NFL.

Articles D'Interès

Ji Chao

Exploreu el valor net de Ji Chao, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista xinès Ji Chao va néixer l'11 de gener de 1991 a la Xina.

Mae Yih

Exploreu el valor net de Mae Yih, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa política Mae Yih va néixer el 24 de maig de 1928 a la Xina.

John Goodwin

Exploreu el patrimoni net de John Goodwin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós predicador John Goodwin va néixer el 25 de setembre de 1961 al Canadà.

Alireza Behboudi

Exploreu Alireza Behboudi, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa jugadora iraniana de voleibol Alireza Behboudi va néixer el 10 de març de 1979 a Iran.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Carroll D. Osburn

Exploreu el valor net de Carroll D. Osburn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós erudit bíblic Carroll D. Osburn va néixer el 2 de setembre de 1941 als Estats Units.

Max Giesinger

Exploreu el valor net de Max Giesinger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Max Giesinger va néixer el 3 d'octubre de 1988 a Alemanya.

Shang-Yi Chiang

Exploreu el valor net de Shang-Yi Chiang, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós oftalmòleg Shang-Yi Chiang va néixer el 30 d'abril de 1972 a Taiwan.

Janine Francois

Exploreu el valor net de Janine Francois, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol de l'Associació Janine Francois va néixer l'1 de gener de 1989 a Trinitat i Tobago.

Dimitrios Katiakos

Exploreu el valor net de Dimitrios Katiakos, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de bàsquet grec Dimitrios Katiakos va néixer el 10 de març de 1987 a Grècia.

Alan M. Steinman

Exploreu el valor net d'Alan M. Steinman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! Famous Medicine Alan M. Steinman va néixer el 7 de febrer de 1945 als Estats Units.

Massilla Armein

Exploreu el valor net de Putty Armein, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de bitlles Putty Armein va néixer el 24 d’octubre de 1981 a Indonèsia.

Satria Tama Hardianto

Exploreu el valor net de Satria Tama Hardianto, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! Cèlebre jugador de futbol de l’associació Satria Tama Hardianto va néixer el 23 de gener de 1997 a Indonèsia.

Morten Rena Olsen

Exploreu el patrimoni net de Morten Rena Olsen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Morten Rena Olsen va néixer el 2 de juny de 1999 a Noruega.

Wu Chengying

Exploreu el valor net de Wu Chengying, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós exjugador de futbol xinès Wu Chengying va néixer el 21 d'abril de 1975 a la Xina.

Richard Hornung

Exploreu el valor net de Richard Hornung, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós dissenyador de vestuari nord-americà Richard Hornung va néixer el 16 de febrer de 1950 als Estats Units.

Rafael Car Quintero

Exploreu Rafael Caro Quintero patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rafael Caro Quintero va néixer el 24 d’octubre de 1952 a Mèxic.

Respira Matshikiza

Exploreu el valor net de Pumeza Matshikiza, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Pumeza Matshikiza va néixer el 27 de febrer de 1979 a Sud-àfrica. Pumeza Matshikiza (nascuda el 27 de febrer de 1979) és una soprano operística sud-africana. Llicenciada pel Royal College of Music i membre del programa de joves artistes Jette Parker de la Royal Opera del 2007 al 2009, va debutar com a donzella de flors a Parsifal i va cantar papers principals de soprano amb l’òpera de Stuttgart. Matshikiza ha publicat dos àlbums en solitari al segell Decca Classics.

Ron Medved

Exploreu el valor net de Ron Medved, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol americà Ron Medved va néixer el 27 de maig de 1944 als Estats Units.

Rush Brown

Exploreu el valor net de Rush Brown, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol americà Rush Brown va néixer el 27 de juny de 1954 als Estats Units.

Andy Dixon

Exploreu el valor net d'Andy Dixon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós músic canadenc Andy Dixon va néixer el 19 d'abril de 1968 a Anglaterra.

Riku Hahl

Exploreu el valor net de Riku Hahl, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós centre d'hoquei sobre gel Riku Hahl va néixer l'1 de novembre de 1980 a Finlàndia.

Christian Tots dos

Exploreu Christiaan Ambdós valor net, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós soci d'investigació postdoctoral Christiaan Both va néixer el 12 de desembre de 1969 als Països Baixos.

Jordan Berry

Exploreu el valor net de Jordan Berry, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Jordan Berry va néixer el 18 de març de 1991 a Austràlia.

Bessie Loo

Exploreu el valor net de Bessie Loo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor Bessie Loo va néixer el 30 de desembre de 1902 als Estats Units.