Bob Reynolds

Exploreu el valor net de Bob Reynolds, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Bob Reynolds va néixer el 29 de setembre de 1977 als Estats Units. Saxofonista tenor de jazz i membre guanyador del premi Grammy de la banda Snarky Puppy. És conegut per àlbums aclamats per la crítica com Can't Wait For Perfect i A Live Life. També ha guanyat diverses vegades el premi ASCAP Young Jazz Composer; ha treballat amb músics notables com Aaron Goldberg i John Mayer.

James Senese

Exploreu el valor net de James Senese, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós saxofonista James Senese va néixer el 6 de gener de 1945 a Itàlia.

Theo Lengyel

Exploreu el valor net de Theo Lengyel, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós saxofonista Theo Lengyel va néixer el 30 de setembre de 1970 als Estats Units.

Javon Jackson

Exploreu el valor net de Javon Jackson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós saxofonista Javon Jackson va néixer el 16 de juny de 1965 als Estats Units.

Emilio Castillo

Exploreu el patrimoni net d’Emilio Castillo, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Emilio Castillo va néixer el 24 de setembre de 1950 als Estats Units. Fundador de la secció de trompa i la banda Tower of Power basada en R + B. És multiinstrumentista, hàbil en tocar saxòfon, guitarra i piano.

Antonio Hart

Exploreu el patrimoni net d’Antonio Hart, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós saxofonista Antonio Hart va néixer el 30 de setembre de 1968 als Estats Units.

John Harle

Exploreu el valor net de John Harle, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós John Harle va néixer el 29 de setembre de 1956 al Regne Unit.