Shingo Kunieda

DADES RÀPIDES
Data de naixement 21 de febrer de 1984
Lloc de naixement Tòquio
País Japó
Religió No disponible
Edat 37 anys, 8 mesos, 5 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Shingo Kunieda

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Shingo Kunieda, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quina edat té Shingo Kunieda? Amb qui surt Shingo Kunieda ara i quants diners té Shingo Kunieda?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Ai Kunieda
Nens No disponible

Biografia de Shingo Kunieda

Shingo Kunieda és un famós Tenista japonès , que va néixer el 21 de febrer de 1984 dins Japó . Shingo Kunieda (国 枝 慎 吾, Kunieda Shingo, nascut el 21 de febrer de 1984 a Tòquio) és un jugador de tennis japonès amb cadira de rodes. Kunieda és un jugador dretà la superfície favorita de la qual és la pista dura. L’entrenen Hiromichi Maruyama. Va ser un jugador de tennis amb cadira de rodes número u del món i va ser campió del món de la ITF del 2007 al 2010. També va ser el número u de final d’any en dobles el 2007. El 2007, 2009, 2010, 2014 i 2015 Kunieda va aconseguir el Grand Slam en individuals. El 2007 i el 2008, Kunieda va guanyar tres dels quatre esdeveniments de la sèrie Masters. Kunieda és l’únic jugador que ha mantingut el títol individual masculí als Jocs Paralímpics. A més, Kunieda va guanyar la medalla d’or en els dobles dels jocs paralímpics el 2004 i ha format part de dues victòries de la Copa del Món per equips. Amb 101 títols de carrera sobre individuals i dobles combinats, inclosos 42 títols de Grand Slam, Kunieda és considerat per molts el millor jugador de cadires de rodes masculí de tots els temps. Segons els astròlegs, els de Shingo Kunieda signe del zodíac és Peixos .

El 2010 Kunieda va guanyar els dos títols a Fukuoka i París. Kunieda va guanyar els dos títols a St. Louis i va guanyar el seu centenar partit consecutiu en individuals. També va guanyar els individuals a Kobe. Va guanyar tots dos títols a l'Open d'Austràlia i a Roland Garros; incloent l’estalvi de 2 punts de partit a Melbourne per mantenir la ratxa. Va guanyar l'Open dels Estats Units. Kunieda va perdre a les semifinals dels dobles mestres i mestres. Kunieda va completar la seva temporada guanyant dos ors als Asian Para Games del 2010, guanyant els individuals abans de combinar amb Saida per al dobles. Va acabar l'any com a campió del món de la ITF.El 2008 va veure Kunieda guanyar els dos títols de Masters que es van oferir a Melbourne i París. Kunieda també va guanyar títols a Pensacola, Boca Raton, Fukuoka i Nottingham. Als Jocs Paralímpics Kunieda va guanyar el títol. Amb Saida va guanyar l'Open d'Austràlia. Com a equip també van guanyar títols a Pensacola, Boca Raton, Fukuoka i Lost a Nottingham. Als Jocs Paralímpics de 2008, Kunieda i Saida van perdre a les semifinals, però van aconseguir la medalla de bronze. Amb Scheffers va guanyar Roland Garros. Kunieda va fer les dues finals a Sydney, però no va poder jugar-hi a causa de la pluja. Kunieda va ser nomenat campió del món de la ITF el 2008.

El 2011 va veure Kunieda guanyar títols a Sydney, Kobe, Fukuoka i París. Una lesió al colze va obligar Kunieda a retirar-se de les dues finals del Campionat de tennis USTA en cadira de rodes de l’USTA US. Al Grand Slams Kunieda va guanyar els dos títols a l'Open d'Austràlia. A Roland Garros va perdre a les semifinals però va guanyar l’Open dels Estats Units. Sydney va doblar la derrota final, va guanyar Kobe i el Japó va doblar

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ètnia, nacionalitat, ascendència Shingo Kunieda & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Shingo Kunieda. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Shingo Kunieda en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Kunieda va començar la seva temporada del 2012 amb una semifinal a l'Open de Japó. Després va guiar el seu país cap a les semifinals de la Copa del Món per equips. Kunieda va perdre a la final de Roland Garros però va guanyar el dobles. Kunieda va tornar a guanyar guanyant l'Open de França, on a les semifinals va derrotar a Houdet per 12–10 en un desempat final. També va guanyar l'Open de Suïssa i per quarta vegada l'Open Britànic. Després es va convertir en el primer home a defensar amb èxit el títol individual masculí dels Jocs Paralímpics. Al Masters Kunieda del 2012 va capturar finalment el difícil títol.

prat sisto patrimoni net

Valors nets de Shingo Kunieda

Shingo Kunieda és un dels tennista japonès més ric i figura al jugador de tennis japonès més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Shingo Kunieda el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i sou de Shingo Kunieda
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Tenista japonès
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Kunieda va començar el 2007 tornant al número u del món en guanyar l'Open d'Austràlia en un partit de tres sets. Va guanyar els altres esdeveniments del Masters al Grand Slams amb títols a París i Nova York. Va guanyar a Boca Raton, Fukuoka, Notiingham, Utrecht, San Diego, i també va finalitzar a Sydney, Prostějov, París, però només va poder arribar a les semifinals d’Atlanta i el Masters. Kunieda va acabar l'any com a campió del món. Amb Ammerlaan va guanyar l'Open d'Austràlia, el seu primer títol de Masters en equip. Als altres Masters, Kunieda va perdre a la final de Roland Garros i Wimbledon, però va guanyar a Nova York amb Saida. Amb Jeremiasz va guanyar el dobles a Sydney. També es va associar amb Saida, ja que van guanyar a Boca Raton, Fukuoka, París, Nottingham i Atlanta. Perdut a les finals d’Utrecht i San Diego com a equip. Com a equip només podien arribar a les semifinals als masters. Kunieda va formar part de l'equip japonès que va guanyar la Copa del Món per equips.

Kunieda va començar la seva temporada del 2012 amb una semifinal a l'Open de Japó. Després va guiar el seu país cap a les semifinals de la Copa del Món per equips. Kunieda va perdre a la final de Roland Garros però va guanyar el dobles. Kunieda va tornar a guanyar guanyant l'Open de França, on a les semifinals va derrotar a Houdet per 12–10 en un desempat final. També va guanyar l'Open de Suïssa i per quarta vegada l'Open Britànic. Després es va convertir en el primer home a defensar amb èxit el títol individual masculí dels Jocs Paralímpics. Al Masters Kunieda del 2012 va capturar finalment el difícil títol.

Alçada de Shingo Kunieda

Alçada de Shingo Kunieda 5 peus 8 polzades pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Shingo Kunieda
Alçada 5 peus 8 polzades
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
Kunieda va tenir una ratxa de victòries de tres anys i 106 partits consecutius. La ratxa va començar després de la seva derrota al Masters del 2007 i va acabar amb Stéphane Houdet a les semifinals del Masters del 2010. Entre gener de 2014 i desembre de 2015, Kunieda va tenir una altra gran ratxa de victòries de 77 partits. Va ser trencat per Joachim Gérard durant la fase de tornada del torneig NEC Masters 2015. Tot i perdre un partit a la fase de tornada, Kunieda es va classificar per a les semifinals i va arribar a la final, on va tornar a ser derrotat per Gérard.

Amb qui surt Shingo Kunieda?

Segons els nostres registres, Shingo Kunieda és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Shingo Kunieda’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Shingo Kunieda. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Shingo Kunieda.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de tennista japonès més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Japó . Shingo Kunieda celebra el seu aniversari el 21 de febrer de cada any.

Articles D'Interès

Ted Weggeland

Exploreu el valor net de Ted Weggeland, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós advocat Ted Weggeland va néixer el 30 de setembre de 1963 als Estats Units.

Andrea Ihle

Exploreu el valor net d'Andrea Ihle, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa soprano operística alemanya Andrea Ihle va néixer el 17 d'abril de 1953 a Alemanya.

Chris Wright

Exploreu el valor net de Chris Wright, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós desenvolupador Chris Wright va néixer el 4 de novembre de 1989 als Estats Units.

Matt McConnell

Exploreu el valor net de Matt McConnell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós locutor Matt McConnell va néixer el 9 de març de 1963 als Estats Units.

Francisco Irarrazaval

Exploreu el patrimoni net de Francisco Irarrazaval, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de rugbi Francisco Irarrazaval va néixer el 25 de gener de 1971 a Argentina.

Jeong Bu-yeong

Exploreu el valor net de Jeong Bu-yeong, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós remer Jeong Bu-yeong va néixer l’1 d’octubre de 1964 a Corea del Sud.

Aleksi Randell

Exploreu el valor net d'Aleksi Randell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós alcalde Aleksi Randell va néixer el 22 de juliol de 1975 a Finlàndia.

Sophie, comtessa de Wessex

Exploreu el valor net de Sophie, comtessa de Wessex, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Sophie, comtessa de Wessex va néixer el 20 de gener de 1965 al Regne Unit. Després del seu matrimoni el 1999 amb el príncep Edward, comte de Wessex, va rebre el títol de Sophie, comtessa de Wessex. Ella i el príncep Edward van donar la benvinguda a una filla, Lady Louise Windsor, el 2003, i un fill, James, vescomte Severn, el 2007.

Beate Schucking

Exploreu el valor net de Beate Schucking, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa metgessa Beate Schucking va néixer el 14 de gener de 1956 a Alemanya.

lli Carbosiero

Exploreu el valor net de Lino Carbosiero, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós perruquer Lino Carbosiero va néixer el 9 de juny de 1964 al Regne Unit.

Mykola Budnyk

Exploreu el valor net de Mykola Budnyk, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Luthier Mykola Budnyk va néixer el 3 de febrer de 1953 a Ucraïna.

Músic Bielorús

Músic Bielorús

Sofie Senten

Exploreu el patrimoni net de Sofie Oyen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa tennista belga Sofie Oyen va néixer el 4 de febrer de 1992 a Bèlgica.

Raul Peimbert

Exploreu el valor net de Raul Peimbert, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós presentador de notícies Raul Peimbert va néixer el 15 de març de 1962 als Estats Units.

Jim Renacci

Exploreu el valor net de Jim Renacci, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units Jim Renacci va néixer el 3 de desembre de 1958 als Estats Units.

Declan Bennett

Exploreu el valor net de Declan Bennett, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Declan Bennett va néixer el 20 de març de 1981 al Regne Unit.

Shahla Sherkat

Exploreu el valor net de Shahla Sherkat, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Shahla Sherkat va néixer el 30 de març de 1956 a Iran. Shahla Sherkat (nascuda el 30 de març de 1956) és una periodista, destacada autora feminista persa i una de les pioneres del moviment pels drets de les dones a l'Iran.

Gonzalo Gonzalez

Exploreu el valor net de Gonzalo Gonzalez, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Gonzalo González va néixer el 7 d'octubre de 1993 a l'Uruguai.

SustractivaLAD

Exploreu el valor net de SubtractiveLAD, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista musical SubtractiveLAD va néixer el 20 d'octubre de 1974 al Canadà.

Rosa Maria Calles

Exploreu el valor net de Rosa Maria Calles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa dramaturga Rosa Maria Calles va néixer el 15 d'octubre de 1949 als Estats Units.

Zhang Hongnan

Exploreu el valor net de Zhang Hongnan, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós futbolista xinès Zhang Hongnan va néixer el 17 de gener de 1991 a la Xina.

Todor Palankov

Exploreu el valor net de Todor Palankov, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós futbolista búlgar Todor Palankov va néixer el 13 de gener de 1984 a Bulgària.

Masahiro Kunda

Exploreu el valor net de Masahiro Kunda, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de rugbi Masahiro Kunda va néixer el 29 de setembre de 1966 al Japó.

James P. Quirk

Exploreu el valor net de James P. Quirk, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós economista James P. Quirk va néixer el 27 de novembre de 1926 als Estats Units.

Trànsit Michael Jinasena

Exploreu el valor net de Lalin Michael Jinasena, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Lalin Michael Jinasena va néixer el 6 de juny de 1977 a Sri Lanka. Lalin Michael Jinasena (nascut el 6 de juny de 1977) és un hoteler, emprenedor i dissenyador d'interiors de Sri Lanka. És el fundador i CEO de Lalin Michael Jinasena & Co.