Fat Morgan

Exploreu el valor net de Debelah Morgan, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa cantautora Debelah Morgan va néixer el 29 de setembre de 1973 als Estats Units.

Kathryn Sarah Scott

Exploreu el valor net de Kathryn Sarah Scott, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa cantautora Kathryn Sarah Scott va néixer el 29 de setembre de 1974 al Regne Unit.

Renato Zero

Exploreu el valor net de Renato Zero, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós cantautor Renato Zero va néixer el 30 de setembre de 1950 a Itàlia.

Ignacio Uriarte

Exploreu el valor net d'Ignacio Uriarte, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós cantautor Ignacio Uriarte va néixer l'1 d'octubre de 1986 als Estats Units.

Allan Taylor

Exploreu el valor net d'Allan Taylor, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Allan Taylor va néixer el 30 de setembre de 1945 a Anglaterra.

Leano Morelli

Exploreu el valor net de Leano Morelli, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós cantautor Leano Morelli va néixer l’1 d’octubre de 1950 a Itàlia.

Amparo Ochoa

Exploreu el valor net d'Amparo Ochoa, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa cantautora Amparo Ochoa va néixer el 29 de setembre de 1946 a Mèxic.

Miquel Saxell

Exploreu el valor net de Michael Saxell, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós cantautor Michael Saxell va néixer l’1 d’octubre de 1956 a Suècia.

Joan Mamann

Exploreu el valor net de John Mamann, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós cantautor John Mamann va néixer el 29 de setembre de 1978 a França.

Vasti Jackson

Exploreu el valor net de Vasti Jackson, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Vasti Jackson va néixer el 20 d'octubre de 1959 a . A la 59a edició dels premis Grammy, l'àlbum de Jackson, The Soul of Jimmie Rodgers, va guanyar la categoria de millor àlbum de blues tradicional.

Miguel Fallardo

Exploreu el valor net de Miguel Fallardo, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós cantautor Miguel Fallardo va néixer el 29 de setembre de 1950 a Espanya.

Jason Ivy

Exploreu el valor net de Jason Ivy, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós cantautor Jason Ivy va néixer el 9 de desembre de 1996 als Estats Units.

Lynn Miles

Exploreu el valor net de Lynn Miles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa cantant i compositora Lynn Miles va néixer el 29 de setembre de 1958 al Canadà.

Lo Ta-yu

Exploreu el valor net de Lo Ta-yu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Lo Ta-yu va néixer el 20 de juliol de 1954 a Taiwan. Estilísticament, Lo desafia la classificació, tot i que la seva contribució al gènere de cançons populars del campus de Taiwan va ser la més significativa. La seva música antiga, en particular, mostra fortes arrels folklòriques, i moltes de les seves cançons aprofiten les influències culturals natives de Taiwan. Algunes cançons recorden el rock nord-americà del restaurant i la botiga de refrescs dels anys 50, i d'altres mostren un grunyit de sargantana dels anys setanta. El que va captar el cor d'una generació, però, van ser les seves lletres, que tocaven qüestions de la vida, les actituds, la responsabilitat social i els problemes polítics tant de la Xina continental com de Taiwan amb una tensió d'humor fosc submergiblement crítica. L'estil líric no és especialment artístic o complex, sinó més aviat conversacional; l'enginy ve en el significat, no com s'uneixen les paraules.

Kiyofumi Ohno

Exploreu Kiyofumi Ohno patrimoni net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós cantautor Kiyofumi Ohno va néixer el 29 de setembre de 1978 al Japó.

Josh Pfeiffer

Exploreu el valor net de Josh Pfeiffer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Josh Pfeiffer va néixer el 27 de juny de 1973 a . Joshua Randall Pfeiffer (nascut el 27 de juny de 1973) és un cantant, compositor i productor musical nord-americà.

Rich Batsford

Exploreu el valor net de Rich Batsford, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Rich Batsford va néixer el 25 d'octubre de 1969 al Regne Unit. Richard William Batsford (25 d'octubre de 1969) és un pianista, compositor i cantautor. És un artista discogràfic i intèrpret freqüent, inicialment al seu lloc de naixement i voltants a Birmingham, Regne Unit i, més recentment, a Adelaida, Austràlia, presentant concerts amb música original de piano en solitari amb influència clàssica.

Tanya Donelly

Exploreu el valor net de Tanya Donelly, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa Tanya Donelly va néixer el 14 de juliol de 1966 als Estats Units. Tanya Donelly (nascuda el 14 de juliol de 1966) és una cantautora i guitarrista nominada als premis Grammy nord-americans amb seu a Nova Anglaterra que va cofundar Throwing Muses amb la seva germanastra Kristin Hersh. Donelly va formar el grup de rock alternatiu The Breeders (juntament amb el baixista de Pixies Kim Deal) el 1989, abans de deixar la seva pròpia banda Belly el 1991. A finals dels anys noranta, es va establir en una carrera d'enregistrament en solitari, treballant principalment amb músics connectats a l’escena musical de Boston.

Arcades ambre

Exploreu Amber Arcades, valor net, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa cantautora Amber Arcades va néixer el 15 de desembre de 1988 a Holanda.

Marianne Keith

Exploreu el valor net de Marianne Keith, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa cantant i compositora Marianne Keith va néixer el 29 de juliol de 1985 als Estats Units.