Ron Chatman

Exploreu el valor net de Ron Chatman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós patinador Ron Chatman va néixer el 30 de setembre de 1971 als Estats Units.

Dennis Busenitz

Exploreu el patrimoni net de Dennis Busenitz, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Dennis Busenitz va néixer el 29 de setembre de 1981 als Estats Units. Skateboarder professional conegut per ser patrocinat per empreses de skate com Adidas, Spitfire i Volcom. S’ha convertit en una superestrella de les xarxes socials i ha guanyat més de 90.000 seguidors a través d’Instagram.

Karen Jonz

Exploreu el valor net de Karen Jonz, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Karen Jonz va néixer el 29 de setembre de 1985 al Brasil. Patinadora professional coneguda per convertir-se en la primera brasilera a guanyar la medalla d'or als X Games el 2012. Va guanyar dues vegades el títol de campiona del món el 2008 i més tard es va convertir en la presentadora del programa esportiu Jam a Mix TV.

Sidney Sewell

Exploreu el valor net de Sidney Sewell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Sidney Sewell va néixer el 18 d'abril de 1987 als Estats Units. Juntament amb el seu germà bessó amb un talent similar, Thurman Sewell, és competent en monopatí, interpretació, escriptura i pintura i també s’ha dedicat al modelatge. Ell i Thurman són coneguts com els bessons Atl.

Frank Gerwer

Exploreu el valor net de Frank Gerwer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós patinador Frank Gerwer va néixer el 30 de setembre de 1974 als Estats Units.

Mickey Reis

Exploreu el valor net de Mickey Reyes, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mickey Reyes va néixer el 29 de setembre de 1966 als Estats Units. Skateboarder professional que és més conegut pel seu patrocini a través de Santa Cruz Skateboards. Més tard es va convertir en cap d'equip de Deluxe Distribution, que va representar una varietat d'empreses com Real, Anti-Hero i Krooked.