Steve Kean

Exploreu el valor net de Steve Kean, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Steve Kean va néixer el 30 de setembre de 1967 al Regne Unit. Entrenador dels Blackburn Rovers durant 21 mesos, fins que va dimitir a finals de setembre de 2012.

Mauro Germán Camoranesi Serra

Explora Mauro Germán Camoranesi Serra el patrimoni net, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós Mauro Germán Camoranesi Serra va néixer el 4 d'octubre de 1976 a l'Argentina. Entrenador de futbol i exjugador que primer va guanyar fama com a extrem d'equips com la Juventus i el Cruz Azul. Ha dirigit equips com Coras de Tepic, Tigre i Tapachula.

Herve Renard

Exploreu el valor net de Herve Renard, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Herve Renard va néixer el 30 de setembre de 1968 a França. Entrenador de futbol francès, entrenador i exjugador professional. És conegut pel seu treball amb la selecció nacional del Marroc. També és conegut per convertir-se en el primer entrenador que va guanyar dues Copes de les Nacions d'Àfrica amb dos països diferents.