Suïcidi de Jadin Bell

DADES RÀPIDES
Data de naixement 4 de juny de 1997
Lloc de naixement la Gran
País Estats Units
Religió No disponible
Data de la mort 3 de febrer de 2013, Portland, OR
Horòscop

Suicide of Jadin Bell Birthday Countdown

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net del suïcidi de Jadin Bell, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té el suïcidi de Jadin Bell? Amb qui surt ara Suicide of Jadin Bell i quants diners té Suicide of Jadin Bell?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia del suïcidi de Jadin Bell

El suïcidi de Jadin Bell és famós Escolar , que va néixer el 4 de juny de 1997 dins Estats Units . Segons astròlegs, el suïcidi de Jadin Bell signe del zodíac és Bessons .

valor net de dale Dickey

Jadin Robert Joseph Bell (4 de juny de 1997 - 3 de febrer de 2013) va ser un nen nord-americà conegut pel seu suïcidi que va augmentar el perfil nacional sobre l'assetjament juvenil i la victimització gai en l'assetjament.Joe Bell va morir a la meitat del seu viatge després de ser atropellat per un camió a Colorado. El conductor del camió, Kenneth Raven, va ser acusat de conducció temerària i pot haver quedat adormit al volant. Joe havia començat el pas a l'abril de 2013 i va ser assassinat el 6 d'octubre de 2013. Va ser declarat mort al lloc dels fets a l'espatlla dels EUA 40 quan van arribar les autoritats.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Suïcidi d'ètnia Jadin Bell, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, el suïcidi de l'ètnia de Jadin Bell és desconegut. En aquest article actualitzarem la religió i les opinions polítiques del suïcidi de Jadin Bell. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

L'Associated Press va informar que un portaveu de l'Hospital OHSU de Portland va anunciar que després de retirar-se de la vida, Bell va morir el 3 de febrer de 2013.

Suïcidi de Jadin Bell Net Worth

El suïcidi de Jadin Bell és un dels Escolar més ric i a la llista dels escolars més populars. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Suïcidi de Jadin Bell el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Suïcidi de Jadin Bell Patrimoni net i salari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Escolar
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

L'Associated Press va informar que un portaveu de l'Hospital OHSU de Portland va anunciar que després de retirar-se de la vida, Bell va morir el 3 de febrer de 2013.

Bell, un jove gai de 15 anys, va ser intensament assetjat tant en persona com a Internet perquè era gai. Va ser membre de l’equip d’animadores de La Grande High School de La Grande, Oregon, on era segon de carrera. El 19 de gener de 2013, Bell va anar a una escola primària local i es va penjar de l'estructura teatral. No va morir immediatament per l'estrangulació i va ser traslladat ràpidament al servei d'emergències, on se li va mantenir el suport vital.

Suïcidi de Jadin Bell Height

Suïcidi de l'alçada de Jadin Bell No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Suïcidi de Jadin Bell Height & Body Stats
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible

La història es va adaptar a la pel·lícula Good Joe Bell del 2020.

Amb qui surt Suicide of Jadin Bell?

Segons els nostres registres, Suïcidi de Jadin Bell és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir del juny de 2021, el suïcidi de Jadin Bell no sortia amb ningú.

el patrimoni net de john brooks
Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per Suïcidi de Jadin Bell. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Suicide of Jadin Bell.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de escolà més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . El suïcidi de Jadin Bell celebra el seu aniversari el 4 de juny de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.