Susie Dent

DADES RÀPIDES
Data de naixement 19 de novembre de 1964
Lloc de naixement Woking
País Regne Unit
Religió No disponible
Edat 56 anys, 11 mesos, 13 dies
Horòscop Capricorn

Compte enrere d'aniversari de Susie Dent

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Susie Dent, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quina edat té Susie Dent? Amb qui surt Susie Dent ara i quants diners té Susie Dent?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Desconegut
Nens No disponible

Biografia de Susie Dent

Susie Dent és una famosa Lexicògraf , que va néixer el 19 de novembre de 1964 dins Regne Unit . Susie Dent (nascuda el 1964/1965) és una lexicògrafa i etimòloga anglesa. Ha aparegut a Dictionary Corner al programa de videojocs Channel 4 Countdown cada any des de 1992. També apareix a 8 Out of 10 Cats Does Countdown, una versió comèdia post-divisòria del programa presentada per l'humorista Jimmy Carr. Ha estat vicepresidenta honorària del Chartered Institute of Editing and Correction (CIEP) des del 2016. Segons els astròlegs, Susie Dent's signe del zodíac és Capricorn .

ta nehisi coates net worth

Dent va presentar una sèrie web per al canal 4 titulada Susie Dent’s Guide to Swearing, on va explorar l’etimologia i la història d’una sèrie de juraments anglesos. També ha aparegut al programa d'entreteniment de la BBC Would I Lie to You ?. El 2018 també va aparèixer en cinc episodis de House of Games, un programa de taulells organitzat per Richard Osman.Del 2003 al 2007, Dent va ser l'autor d'una sèrie d'informes anuals sobre idiomes per a l'Oxford University Press (OUP). El primer es titulava simplement The Language Report, i el seguien Larpers and Shroomers (2004), Fanboys and Overdogs (2005), The Like, Language Report for Real (2006) i The Language Report: English on the Move 2000-2007 (2007). El format d'aquesta publicació es va revisar per al 2008 com una col·lecció A-Z de paraules noves i recentment ressuscitades. Es va publicar l'octubre de 2008 com a Paraules de l'any (ISBN 9780199551996).

El 2019, Dent va llançar el podcast Something Rhymes With Purple, coorganitzat amb Gyles Brandreth.

valor net de colleen barrett

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Susie Dent ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Susie Dent. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Susie Dent en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Valor net de Susie Dent

Susie és una de les lexicògraf més ric i apareix al lèxicògraf més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Susie Dent el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Susie Dent Patrimoni net i salari
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Lexicògraf
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Dent és conegut com a lexicògraf i adjudicatari resident per a les rondes de cartes del programa de llarga durada Countdown de Channel 4. A cada episodi, també proporciona un breu comentari sobre l'origen d'una paraula o frase concreta. Dent és el membre amb més antiguitat de l’actual equip en pantalla del programa, ja que va aparèixer per primera vegada el 1992; ha fet més de 2.500 aparicions. Mentre estava en permís de maternitat durant l'hivern del 2007-08, va ser substituïda com a lexicògrafa per Alison Heard. Dent també treballa a l’espectacle derivat 8 de cada 10 gats que fa el compte enrere.

Doneu un valor net de blankenship

Susie Dent Altura

Alçada de Susie Dent No està disponible ara mateix. Susie pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’alçada de Susie Dent
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible
El primer treball de Dent va ser de cambrera. Quan va començar a treballar a Countdown el 1992, acabava de començar a treballar per a la Oxford University Press en la producció de diccionaris en anglès, ja que anteriorment havia treballat en diccionaris bilingües.

Amb qui surt Susie Dent?

Segons els nostres registres, Susie Dent és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Susie Dent’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Susie Dent. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Susie Dent.

Dades i curiositats

Susie Classificat a la llista de el lexicògraf més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Regne Unit . Susie Dent celebra el seu aniversari el 19 de novembre de cada any.

Articles D'Interès

Brian Bromberg

Exploreu el valor net de Brian Bromberg, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós baixista Brian Bromberg va néixer el 5 de desembre de 1960 als Estats Units.

Juan Kayser

Exploreu el patrimoni net de Juan Kayser, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador de futbol Juan Kayser va néixer el 22 de juliol de 1996 a Mèxic.

George Kashdan

Exploreu el valor net de George Kashdan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós George Kashdan va néixer el 17 de maig de 1928 als Estats Units. Escriptor de còmics de DC conegut per crear personatges com Tommy Tomorrow, Mysto i el detectiu mag. També va escriure per a sèries com The Mighty Hercules i The Superman/Aquaman Hour of Adventure.

Loic Badiashile

Exploreu el valor net de Loic Badiashile, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Loic Badiashile va néixer el 5 de febrer de 1998 a França.

Jakub Vojtus

Exploreu el valor net de Jakub Vojtus, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Vojtus va néixer el 22 d'octubre de 1993 a Eslovàquia.

El teu Carib

Exploreu el valor net de Savas Karipidis, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador d’handbol Savas Karipidis va néixer el 23 de maig de 1979 a Grècia.

Iris Silva

Exploreu el valor net d'Iris Silva, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa atleta de taekwondo Iris Silva va néixer el 21 d'agost de 1990 al Brasil.

Chi-Wang Shu

Exploreu el valor net de Chi-Wang Shu, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós professor de matemàtiques Chi-Wang Shu va néixer l'1 de gener de 1957 a la Xina.

Jiri Liptak

Exploreu el valor net de Jiri Liptak, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós tirador esportiu Jiri Liptak va néixer el 30 de març de 1982 a la República Txeca.

Lydia Dunn, baronessa Dunn

Exploreu Lydia Dunn, patrimoni net de la baronessa Dunn, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa política Lydia Dunn, baronessa Dunn, va néixer el 29 de febrer de 1940 al Regne Unit.

Pintor Xinès

Pintor Xinès

Mike Ansari

Exploreu el valor net de Mike Ansari, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador personal Mike Ansari va néixer el 5 de juny de 1964 a l'Iran.

Alan Bernstein

Exploreu el valor net d'Alan Bernstein, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós immunòleg Alan Bernstein va néixer el 25 de juny de 1947 al Canadà.

Bernat Gerard

Exploreu el valor net de Bernard Gerard, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Bernard Gerard va néixer el 29 d'agost de 1953 a França.

Samuel Rader

Exploreu el valor net de Samuel Rader, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Samuel Rader va néixer el 26 d’octubre de 1985 als Estats Units. Infermera i fotògrafa de noces professional que col·labora amb la seva dona Nia en un canal familiar de vlogging de YouTube anomenat Sam and Nia, que ha guanyat més de 2,6 milions de subscriptors.

Alexandre Dupuis

Exploreu el valor net d'Alexandre Dupuis, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós defensa de futbol Alexandre Dupuis va néixer el 23 de març de 1990 al Canadà.

Steve Buyer

Exploreu el valor net de Steve Buyer, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex representant dels Estats Units, Steve Buyer, va néixer el 26 de novembre de 1958 als Estats Units.

Parbhubhai Vasava

Exploreu el valor net de Parbhubhai Vasava, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós membre del Lok Sabha Parbhubhai Vasava va néixer l'1 de març de 1970 a l'Índia.

Rob Fisher

Exploreu el valor net de Rob Fisher, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós teclista Rob Fisher va néixer el 5 de novembre de 1956 al Regne Unit.

Bill Monning

Exploreu el valor net de Bill Monning, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós ex senador de l'estat de Califòrnia, Bill Monning, va néixer el 2 d'abril de 1951 als Estats Units.

Jennifer Ramirez

Exploreu el valor net de Jennifer Ramírez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Jennifer Ramírez va néixer l'1 d'octubre de 1984 als Estats Units. Fashionista de xarxes socials que es va fer coneguda per la seva pàgina d’Instagram de wondertramp. Va guanyar popularitat allà per les seves freqüents fotografies orientades a la moda i al maquillatge de diversos looks.

Marc Lasry

Exploreu el valor net de Marc Lasry, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós empresari Marc Lasry va néixer el 30 de setembre de 1959 al Marroc.

Degà Garcia

Exploreu el valor net de Dean Garcia, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós instrumentista Dean Garcia va néixer el 3 de maig de 1958 al Regne Unit.

Jim Crawford

Exploreu el valor net de Jim Crawford, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de beisbol Jim Crawford va néixer el 29 de setembre de 1950 als Estats Units.

Júnior

Exploreu el valor net de Junior, l'edat, l'alçada, la biografia, l'aniversari, la wiki, el sou, 2021! El famós 43è president dels Estats Units, Junior, va néixer el 5 d'octubre de 1981 al Brasil.