Ta-Nehisi Coates

DADES RÀPIDES
Data de naixement 30 de setembre de 1975
Lloc de naixement Baltimore
País Estats Units
Religió No disponible
Edat 46 anys, 0 mesos, 26 dies
Horòscop lliura

Compte enrere d'aniversari de Ta-Nehisi Coates

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Valor net de Ta-Nehisi Coates, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21! En aquest article, descobrirem quants anys té Ta-Nehisi Coates? Amb qui té Ta-Nehisi Coates ara i quants diners té Ta-Nehisi Coates?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Kenyatta Matthews
Nens Samori Coates

Biografia de Ta-Nehisi Coates

Ta-Nehisi Coates és un famós Periodista , que va néixer el 30 de setembre de 1975 dins Estats Units . Periodista i educador guardonat més conegut com a corresponsal de The Atlantic. És especialment reconegut per cobrir temes culturals, socials i polítics relacionats amb els afroamericans. També va ser l'autor de la sèrie de 2016 del popular còmic de Marvel Black Panther. Segons els astròlegs, el de Ta-Nehisi Coates signe del zodíac és lliura .

Ta-Nehisi Paul Coates (/ˌ t ɑː n ə ˈ h ɑː s i ˈ k oʊ t s / TAH -nə-HAH -see KOHTS; nascut el 30 de setembre de 1975) és un autor i periodista nord-americà. Coates va guanyar un ampli lector durant el seu temps com a corresponsal nacional a The Atlantic, on va escriure sobre qüestions culturals, socials i polítiques, especialment pel que fa als afroamericans i la supremacia blanca. Coates ha treballat per a The Village Voice, Washington City Paper i Time. Ha col·laborat a The New York Times Magazine, The Washington Post, The Washington Monthly, O i altres publicacions.Ell i la seva dona, Kenyatta Matthews, tenen un fill anomenat Samori Maceo-Paul Coates.

Del 2000 al 2007, Coates va treballar com a periodista en diverses publicacions, com ara Philadelphia Weekly, The Village Voice i Time. El seu primer article per a The Atlantic, This Is How We Lost to the White Man, sobre Bill Cosby i el conservadorisme, va iniciar una nova etapa més reeixida i estable de la seva carrera. L'article va donar lloc a una cita amb una columna habitual per a The Atlantic, un bloc que era popular, influent i tenia un alt nivell de participació de la comunitat.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Ta-Nehisi Coates ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Viquipèdia, l'ètnia de Ta-Nehisi Coates no es coneix. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Ta-Nehisi Coates en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Amb la seva família, Coates es va traslladar a Prospect Lefferts Gardens, Brooklyn, Nova York, l'any 2001. El 2016 va comprar una pedra bruna a Prospect Lefferts Gardens.

Valor net de Ta-Nehisi Coates

Ta-Nehisi Coates és un dels Periodista més ric i apareix al periodista més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Ta-Nehisi Coates el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Valor net i salari de Ta-Nehisi Coates
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Periodista
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

El seu pare era un antic Pantera Negra i va fundar la Black Classic Press, una editorial d'obres afroamericanes. Això, juntament amb la influència de la seva mare sobre el seu amor pels llibres, el va fer que finalment abandonés la universitat per seguir la seva carrera periodística.

Amb la seva família, Coates es va traslladar a Prospect Lefferts Gardens, Brooklyn, Nova York, l'any 2001. El 2016 va comprar una pedra bruna a Prospect Lefferts Gardens.

El 2008, Coates va publicar The Beautiful Struggle, una memòria sobre la majoria d'edat a West Baltimore i el seu efecte sobre ell. En el llibre, parla de la influència del seu pare, un antic Pantera Negra; el crim al carrer imperant de l'època i els seus efectes sobre el seu germà gran; la seva pròpia experiència problemàtica assistint a escoles de la zona de Baltimore; i la seva eventual graduació i inscripció a la Universitat de Howard. La manca d'habilitats interpersonals i la complexitat de la figura paterna de Coates al llibre il·luminen un món de pares absents. Com afirma Rich Benjamin en un article de setembre de 2016 a The Guardian, la paternitat és un tema molest, especialment per a un autor com Coates i continua amb The Beautiful Struggle fa un tòpic de gènere perdurable —la relació pare-fill— inesperat i nou, ja que a més d'oferir una visió vital de la majoria d'edat de Coates com a home i pensador.

Alçada de Ta-Nehisi Coates

Altura de Ta-Nehisi Coates No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d'alçada de Ta-Nehisi Coates
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida del calçat No disponible
El 2008, va publicar el seu primer llibre, una memòria titulada The Beautiful Struggle: A Father, Two Sons, and an Improbable Road to Manhood. Va seguir el 2015 amb la biografia premiada Between the World and Me.

Coates va viure a París per a una residència. El 2009, va viure a Harlem amb la seva dona, Kenyatta Matthews, i el seu fill, Samori Maceo-Paul Coates. El seu fill porta el nom de Samori Ture, un cap mandé que va lluitar contra el colonialisme francès, del revolucionari negre cubà Antonio Maceo Grajales i del pare de Coates. Coates va conèixer la seva dona quan tots dos eren estudiants a la Universitat de Howard. És ateu i feminista.

Amb qui està sortint Ta-Nehisi Coates?

Segons els nostres registres, Ta-Nehisi Coates és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. Al juny de 2021, Ta-Nehisi Coates's no està sortint amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per Ta-Nehisi Coates. Ens podeu ajudar a crear els registres de cites de Ta-Nehisi Coates!

En una entrevista amb Ezra Klein, Coates va descriure la seva anàlisi que l'extensió de l'expressió de la identitat blanca als Estats Units serveix com a factor crític en la percepció de l'amenaça de certs americans blancs i la seva resposta als canvis de paradigma polític relacionats amb els afroamericans, com ara la presidència. de Barack Obama. Coates afirma que la violència de la supremacia blanca és un mal inerradicable al cor de la cultura nord-americana. Segons els informes, no es va emocionar durant els atacs de l'11 de setembre i no es va emocionar per la mort dels primers responsables, escrivint a Entre el món i jo, No eren humans per a mi. Negre, blanc, o el que fos, eren amenaces de la natura; eren el foc, el cometa, la tempesta, que podria —sense justificació— destrossar-me el cos.

Dades i curiositats

Classificat a la llista de Periodista més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Estats Units . Ta-Nehisi Coates celebra l'aniversari el 30 de setembre de cada any.

Coates es va convertir en un editor sènior a The Atlantic, per al qual va escriure articles destacats i va mantenir el seu bloc. Els temes tractats al bloc incloïen política, història, raça, cultura, esports i música. Els seus escrits sobre la raça, com ara la seva portada de The Atlantic de setembre de 2012 Fear of a Black President i el seu llargmetratge de juny de 2014 The Case for Reparations han estat especialment elogiats i van guanyar al seu bloc un lloc a la llista dels millors blocs de 2011 per la revista Time i la revista Time. Premi Hillman 2012 de periodisme d'opinió i anàlisi de la Fundació Sidney Hillman. El bloc de Coates també ha estat elogiat per la seva secció de comentaris atractius, que Coates cura i modera molt perquè els imbècils siguin convidats a marxar [i] els grans a quedar-se i intervenir.

Coates també adaptarà l'article de Rachel Aviv del 2014 a Nova York, Wrong Answer, en un llargmetratge complet del mateix títol, protagonitzat per Michael B. Jordan amb la direcció de Ryan Coogler.

valor net de Little Walter

Es va incorporar a la CUNY Graduate School of Journalism com a periodista resident a finals de 2014.

Després va assistir a la Universitat de Howard. Va marxar després de cinc anys per començar la carrera de periodisme. És l'únic fill de la seva família sense títol universitari. A mitjans de 2014, Coates va assistir a un programa intensiu de francès al Middlebury College per preparar-se per a una beca d'escriptura a París, França.

Articles D'Interès

Darragh Ó Se

Exploreu el valor net de Darragh Ó, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol gaèlic Darragh Ó Se va néixer l'1 d'abril de 1975 a Irlanda.

Nick van den Berg

Exploreu el valor net de Nick van den Berg, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Nick van den Berg va néixer el 24 de maig de 1980 al Regne dels Països Baixos. Nick van den Berg (nascut el 24 de maig de 1980) és un jugador de billar professional holandès. Va ser el subcampió al Campionat del Món de Vuit de la WPA de 2005, on va perdre davant Wu Chia-ching per 11–5 a la final. Ha guanyat múltiples esdeveniments a l'Euro Tour, guanyant 10 esdeveniments entre 2002 i 2017, cosa que el va situar en quart lloc a la llista de guanyadors de tots els temps.

Peaches Golding

Exploreu el valor net de Peaches Golding, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós oficial públic Peaches Golding va néixer el 13 de desembre de 1953 als Estats Units.

Nicolas Michelin

Exploreu el valor net de Nicolas Michelin, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós arquitecte francès Nicolas Michelin va néixer el 25 de gener de 1955 a França.

Khalid El-Masri

Exploreu el valor net de Khalid El-Masri, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós activista polític Khalid El-Masri va néixer el 29 de juny de 1963 a Kuwait.

Vince Chong

Exploreu el valor net de Vince Chong, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Vince Chong va néixer el 30 de setembre de 1979 a Malàisia.

Sebastian Alarcon

Exploreu el valor net de Sebastian Alarcon, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós director de cinema Sebastian Alarcón va néixer el 14 de gener de 1949 a Xile.

Timothy Hottges

Exploreu el valor net de Timotheus Hottges, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós president del Consell Executiu Timotheus Hottges va néixer el 18 de setembre de 1962 a Alemanya.

Vince Horsman

Exploreu el valor net de Vince Horsman, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós atleta de beisbol Vince Horsman va néixer el 9 de març de 1967 al Canadà.

Rachael Scdoris

Exploreu el valor net de Rachael Scdoris, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Rachael Scdoris va néixer l'1 de febrer de 1985 als Estats Units. Rachael Scdoris / səˈdɔərɪs / (nascut l'1 de febrer de 1985 a Bend, Oregon) és un corredor nord-americà de musher i gos que el 2006 es va convertir en la primera persona legalment cega que va completar la cursa de gossos de trineu Iditarod Trail de 1.049+ milles (1.600 km) l'estat nord-americà d'Alaska.

Naresh Chandra Agrawal

Exploreu el valor net de Naresh Chandra Agrawal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Naresh Chandra Agrawal va néixer l'1 d'octubre de 1951 a l'Índia.

Julia Schramm

Exploreu el patrimoni net de Julia Schramm, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Julia Schramm va néixer el 30 de setembre de 1985 a Alemanya.

Tony Franken

Exploreu el valor net de Tony Franken, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter australià Tony Franken va néixer l'11 de gener de 1965 a Austràlia.

Yoshinori Higashikawa

Exploreu el valor net de Yoshinori Higashikawa, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol de l'Associació Yoshinori Higashikawa va néixer el 30 de setembre de 1964 al Japó.

Shamnad Basheer

Exploreu el valor net de Shamnad Basheer, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós acadèmic jurídic Shamnad Basheer va néixer el 14 de maig de 1976 a l'Índia.

Jakub Kraska

Exploreu el valor net de Jakub Kraska, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós nedador Jakub Kraska va néixer el 19 d'abril de 2000 a Polònia.

Dimarts Wormhoudt

Exploreu el valor net de Mardi Wormhoudt, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós polític Mardi Wormhoudt va néixer l'1 d'octubre de 1937 a .

Mohammad Habash

Exploreu el valor net de Mohammad Habash, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Mohammad Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Síria. Mohamed Habash va néixer l'1 d'octubre de 1962 a Damasc. Va créixer a la seva Escola de Ciències Islàmiques Sheikh Ahmed Kuftaro a Damasc, va memoritzar l'Alcorà sota la supervisió del xeic Muhammad Sukkar i va estudiar ciències islàmiques a l'Institut Islàmic de Da'wah, i després va obtenir un títol de recitació amb lectures freqüents. del xeic dels lectors Muhammad Sukkar i de la fatwa siriana, va obtenir una llicència en 'Xaria' a la Universitat de Damasc i després va continuar el seu èxit, obtenint tres graus en ciències àrabs i islàmiques a les universitats de Damasc, Trípoli i Beirut. . També va obtenir un màster i es va doctorar a la Universitat de l'Alcorà Noble de Khartum sota la supervisió del Dr. Wahba Al-Zuhaili i el Dr. Muhammad Ali Al-Imam) i el 2010 a la Universitat de Craiova, la més antiga. Universitats romaneses, ha anunciat que el doctorat d'honor que atorga la universitat cada dos anys, una vegada, s'ha assignat al doctor Muhammad Habash en agraïment a la seva recerca i a la seva activitat en el diàleg de les religions, especialment al seu llibre La biografia del missatger. Muhammad, i la universitat l'ha traduït al romanès i es va considerar una decisió per als estudiants de les facultats de teologia de la universitat, on el títol únic es va lliurar al Saló Blau de la universitat en una gran cerimònia oficial.

Mads Bødker

Exploreu el valor net de Mads Bødker, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós jugador d’hoquei sobre gel Mads Bødker va néixer el 31 d’agost de 1987 a Dinamarca.

Cortney Gibson

Exploreu el patrimoni net de Cortney Gibson, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós Cortney Gibson va néixer l'1 d'octubre de 2002 als Estats Units. Creadora de continguts de dansa i sincronització de llavis que va guanyar fama a través del seu compte TikTok de cortneycgibson. Va crear una base de fans de més de 500.000 seguidors a la plataforma.

Beata Dubasova

Exploreu el valor net de Beata Dubasova, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa cantant Beata Dubasova va néixer el 14 de maig de 1963 a Eslovàquia.

Sebastià Gaitán

Exploreu el valor net de Sebastian Gaitan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Sebastian Gaitan va néixer el 21 de juny de 1987 a l'Uruguai.

Sandro Schoenberger

Exploreu el valor net de Sandro Schoenberger, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador alemany d'hoquei sobre gel Sandro Schoenberger va néixer el 14 de gener de 1987 a Alemanya.

Chelsea Sorrell

Exploreu el valor net de Chelsea Sorrell, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Chelsea Sorrell va néixer el 30 de juny de 1988 als Estats Units. Cantant country coneguda pel seu mandat com a concursant a la sèrie de televisió de realitat American Idol. Va figurar com una de les 24 millors intèrprets de la temporada 11 del programa.

Tareq Esmaeili

Exploreu el valor net de Tareq Esmaeili, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós ciclista esportiu Tareq Esmaeili va néixer el 3 de març de 1977 a Qatar.