Tara Fela-Durotoye

DADES RÀPIDES
Data de naixement 6 de març de 1977
Lloc de naixement llacs
País Nigèria
Religió No disponible
Edat 44 anys, 7 mesos, 23 dies
Horòscop

Compte enrere d'aniversari de Tara Fela-Durotoye

0 0 0Dies:0 0Horari:0 0Minuts:0 0Segons

Patrimoni net de Tara Fela-Durotoye, aniversari, edat, alçada, pes, wiki, fet 2020-21. En aquest article, descobrirem quants anys té Tara Fela-Durotoye? Amb qui surt Tara Fela-Durotoye ara i quants diners té Tara Fela-Durotoye?

PERFIL CURT
Pare No disponible
Mare No disponible
Germans No disponible
Cònjuge Adetokunbo Olufela Durotoye, Fela Durotoye
Nens No disponible

Biografia de Tara Fela-Durotoye

Tara Fela-Durotoye és una famosa Advocat nigerià , que va néixer el 6 de març de 1977 dins Nigèria . Segons els astròlegs, Tara Fela-Durotoye's signe del zodíac és Peixos .

Tara Fela-Durotoye (nascuda el 6 de març de 1977) és una empresària i advocada de bellesa nigeriana. Pionera en la professió de maquillatge de núvia a Nigèria, va llançar el primer directori de núvia el 1999, va crear estudis de maquillatge estàndard internacional i va establir la primera escola de maquillatge a Nigèria.El 2007, Tara Fela-Durotoye va ser guardonada amb el premi SMME d'Àfrica i el premi a l'Emprenedor a Sud-àfrica i, el 2013, Forbes la va classificar com una de les 20 dones joves amb poder a l'Àfrica.

Ètnia, religió i opinions polítiques

Molts pobles volen saber què és Tara Fela-Durotoye ètnia, nacionalitat, ascendència & Cursa? Ho comprovem! Segons el recurs públic, IMDb i Wikipedia, no es coneix l’ètnia de Tara Fela-Durotoye. Actualitzarem la religió i les opinions polítiques de Tara Fela-Durotoye en aquest article. Torneu a consultar l'article després d'uns quants dies.

Tara està casada amb Fela Durotoye, estratega empresarial i activadora corporativa, conseller delegat de Visible Impact. Va fer la seva intenció de presentar-se a la presidència el 22 de febrer de 2018, sota el partit polític Alliance for new Nigeria. Tenen tres fills, Mobolurin, Demilade i Morolaoluwa.

Patrimoni net de Tara Fela-Durotoye

Tara Fela-Durotoye és una de les advocat nigerià més ric i apareix a l'advocat nigerià més popular. Segons la nostra anàlisi, Wikipedia, Forbes i Business Insider, Tara Fela-Durotoye el valor net és aproximadament 1,5 milions de dòlars .

Tara Fela-Durotoye Patrimoni net i sou
Patrimoni net 1,5 milions de dòlars
Sou Sota revisió
Font d'ingressos Advocat nigerià
Cotxes No disponible
Casa Viure a casa pròpia.

Tara està casada amb Fela Durotoye, estratega empresarial i activadora corporativa, conseller delegat de Visible Impact. Va fer la seva intenció de presentar-se a la presidència el 22 de febrer de 2018, sota el partit polític Alliance for new Nigeria. Tenen tres fills, Mobolurin, Demilade i Morolaoluwa.

És antiga alumna del programa executiu de l’escola de negocis de Lagos, de l’INSEAD Abu Dhabi, de la Universitat de Yale, del programa Stanford SEED Transformation Program i de l’escola Harvard Kennedy que ha finalitzat el lideratge global i les polítiques públiques al segle XXI. És membre del Club d'inversió França / Nigèria que va ser constituït el 2018 pel president francès Emmanuel Macron.

Tara Fela-Durotoye Altura

Alçada de Tara Fela-Durotoye No està disponible ara mateix. pes Desconegut & mesures corporals s'actualitzarà aviat.
Estadístiques corporals i d’altura de Tara Fela-Durotoye
Alçada Desconegut
Pes Desconegut
Mesures corporals Sota revisió
Color d'ulls No disponible
Color de cabell No disponible
Peus / mida de sabata No disponible

Ha rebut diversos premis nacionals i internacionals per la seva contribució a la indústria i pel seu paper actiu en Emprenedoria i Empoderament; la dona de negocis més destacada de l’any 2018 pels premis African Economy Builders Awards d’Abidjan. També el 2018, Tara va rebre l’Icona de maquillatge africà per part dels premis de maquillatge de Ghana, així com el premi al lideratge a l’emprenedoria de la Harvard Business School Association de Nigèria, i el més recent el 2019 el premi a l’excel·lència per a l’impacte social i la creació d’ocupació, un reconeixement nacional. pel vicepresident de Nigèria.

Amb qui surt Tara Fela-Durotoye?

Segons els nostres registres, Tara Fela-Durotoye és possiblement solter & no s'ha contractat prèviament. A partir de juny de 2021, Tara Fela-Durotoye’s no surt amb ningú.

Registre de relacions : No tenim registres de relacions passades per a Tara Fela-Durotoye. Podeu ajudar-nos a construir els registres de cites de Tara Fela-Durotoye!

Dades i curiositats

Classificat a la llista de advocat nigerià més popular . També figura a la llista d’elit de famosos famosos nascuts a Nigèria . Tara Fela-Durotoye celebra el seu aniversari el 6 de març de cada any.

Articles D'Interès

Kimbi Daniels

Exploreu el valor net de Kimbi Daniels, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador canadenc d’hoquei sobre gel canadenc Kimbi Daniels va néixer el 19 de gener de 1973 a Canadà.

Pranshu Kaushal

Exploreu el valor net de Pranshu Kaushal, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós actor indi Pranshu Kaushal va néixer el 26 de setembre de 1989 a l'Índia.

Badradine Belloumou

Exploreu el valor net de Badradine Belloumou, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa jugadora de futbol francesa Badradine Belloumou va néixer el 15 de març de 1984 a França.

Jakub Słowik

Exploreu el valor net de Jakub Słowik, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol d'associació Jakub Słowik va néixer el 31 d'agost de 1991 a Polònia.

Antoni Chan

Exploreu el valor net d'Anthony Chan, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós economista Anthony Chan va néixer l'1 d'octubre de 1952 a Hong Kong.

Alexander Volkanovsky

Exploreu el valor net d’Alexander Volkanovski, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! El famós Alexander Volkanovski va néixer el 29 de setembre de 1988 a Austràlia. Volkanovski va néixer el 29 de setembre de 1988 a Shellharbour, Nova Gal·les del Sud. El seu pare va néixer al poble de Beranci, a Macedònia, part de Iugoslàvia, mentre que la seva mare és de Grècia. Alex va començar a entrenar en lluita grecoromana a una edat primerenca i va guanyar un títol nacional als 12 anys. Va decidir abandonar la lluita lliure als 14 anys i, en canvi, es va centrar en una carrera a la lliga de rugbi com a primer remer. Volkanovski va assistir a l'escola secundària Lake Illawarra durant la seva adolescència i va treballar com a formigó després de graduar-se.

Katherine Raymont

Exploreu el valor net de Katherine Raymont, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa jugadora de cricket Katherine Raymont va néixer el 31 d'octubre de 1959 a Austràlia.

Laurent Landi

Exploreu el valor net de Laurent Landi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós entrenador de gimnàstica Laurent Landi va néixer el 18 d'octubre de 1977 a França.

Syoh Yoshida

Exploreu el valor net de Syoh Yoshida, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós artista japonès Syoh Yoshida va néixer el 24 de gener de 1984 al Japó.

Klaus-Dieter Kurrat

Exploreu el valor net de Klaus-Dieter Kurrat, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós atleta olímpic alemany Klaus-Dieter Kurrat va néixer el 16 de gener de 1955 a Alemanya.

Arturo Aviles

Exploreu el patrimoni net d’Arturo Aviles, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós gerent de futbol de l'Associació Arturo Aviles va néixer el 26 d'abril de 1961 a Mèxic.

Shelly Jaronsky

Exploreu el valor net de Shelly Jaronsky, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Shelly Jaronsky va néixer el 10 d’agost de 1975 als Estats Units. Autor de no ficció del blog Cookies and Cups. Va començar el bloc per justificar el seu amor pel sucre. Té més de 180.000 seguidors al seu compte d’Instagram de cookiesandcups.

Lucas Dominguez

Exploreu el valor net de Lucas Domínguez, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós jugador de futbol de l'Associació Lucas Domínguez va néixer el 27 d'octubre de 1989 a Xile.

Vaclav Prospal

Exploreu el valor net de Vaclav Prospal, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador d'hoquei sobre gel Vaclav Prospal va néixer el 17 de febrer de 1975 a la República Txeca.

Maria Tutaia

Exploreu el valor net de Maria Tutaia, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Maria Tutaia va néixer el 18 de febrer de 1987 a Nova Zelanda. Atac de gol de netball i tirador de gols que va guanyar l'or als Jocs de la Commonwealth el 2006 i el 2010 i la plata als Campionats del Món de Netball de 2007.

Cedella Marley

Exploreu el valor net de Cedella Marley, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! La famosa Cedella Marley va néixer el 23 d'agost de 1967 a Jamaica.

Artika Devi

Exploreu el valor net d'Artika Devi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Artika Devi va néixer el 29 de setembre de 1979 a Indonèsia. Concursant de concurs que va protagonitzar una pel·lícula musical indonèsia anomenada Opera Jawa el 2006. Va rebre nominacions al Festival Internacional de Cinema de Toronto de 2006.

Stanny Van Paesschen

Exploreu el valor net de Stanny Van Paesschen, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa hípica Stanny Van Paesschen va néixer el 24 d’abril de 1957 a Bèlgica.

Gabe Carimi

Exploreu el valor net de Gabe Carimi, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de futbol Gabe Carimi va néixer el 13 de juny de 1988 als Estats Units.

Rajendra Arlekar

Exploreu el valor net de Rajendra Arlekar, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós legislador Rajendra Arlekar va néixer el 23 d'abril de 1954 a l'Índia.

Ninetta Què

Exploreu el valor net de Ninetta Vad, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021! La famosa piragüista Ninetta Vad va néixer el 16 de febrer de 1989 a Hongria.

Samuel Pires

Exploreu el valor net de Samuel Pires, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. El famós porter brasiler Samuel Pires va néixer el 17 de gener de 1989 al Brasil.

Ruda Franco

Exploreu el valor net de Ruda Franco, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós jugador de waterpolo Ruda Franco va néixer el 25 de juliol de 1986 al Brasil.

Neuroembriòleg

Neuroembriòleg

Robert Calcagno

Exploreu el valor net de Robert Calcagno, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós conseller delegat Robert Calcagno va néixer el 26 de juny de 1960 a França.