Antony Flemming

Exploreu el valor net d'Antony Flemming, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Antony Flemming va néixer el 30 de setembre de 1989 al Regne Unit. Tatuador conegut per treballar a la botiga Scythe & Spade de Calgary, Canadà. Especialitzat en estils neotradicionals, comparteix els seus retrats acolorits, escenes de la natura i imatges d'animals a través d'Instagram per als seus més de 90.000 seguidors.

Boneface

Exploreu el valor net de Boneface, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. Famous Boneface va néixer el 29 de setembre de 1982 als Estats Units. Un tatuador nord-americà conegut pel públic de televisió a través de les seves aparicions a la sèrie de realitat Spike Ink Master. És el propietari de Boneface Ink Tattoos a Pensacola, Florida.

Rodrigo Roji

Exploreu el valor net de Rodrigo Roji, edat, alçada, biografia, aniversari, wiki, sou, 2021! El famós Rodrigo Roji va néixer el 30 de setembre de 1990 a Mèxic. Tatuador el treball minimalista del qual en negre i gris li ha valgut el respecte dels seus companys i més de 120.000 seguidors d'Instagram. Ha treballat a la botiga de tatuatges Not a Gallery, situada a Colònia Juarez, Mèxic.

Tatiana Alves

Exploreu el valor net de Tatiana Alves, edat, estatura, biografia, aniversari, wiki, salari, 2021. La famosa Tatiana Alves va néixer el 29 de setembre de 1981 al Brasil. Tatuadora brasilera les fotos dels seus dissenys i treballs han aconseguit els seus 270.000 seguidors a Instagram.